Dali mi vrijedi mjeriti temperaturu kad.pocnem pit duphastone dali itko moze da me prosvjetli🤔
Pa realno ne jer je to progresteron.
Zato u mpo cure dok su na dufastonu ili utrogestanu ne mogu dobiti M ako nije doslo do T. Zato ih poslije negativne bete skidaju s njega da ne koci M.
Iako ima slucajeva gdje cure procure i pod njim.
Toliko je sve individualno.
Zato nam je i povisena tempica u lutealnoj fazi ciklusa jer poslije O on raste i ako je doslo do T ostaje povisen ako nije naglo pada pred M a s njim i temp.
A jesam svasta sad napisala 🤪🤦♀️ Valjda si skuzila sto hocu reci.
Ali ja bi isto mjerila.
“Nebo strpljive voli.”
Mislim da se moze u FF upisati da uzimas progesteron 🤔
“Nebo strpljive voli.”
Ok jedino moram pronaci kaki se zove..pa cu od nedjelje ukljuciti
Dali mi vrijedi mjeriti temperaturu kad.pocnem pit duphastone dali itko moze da me prosvjetli🤔
Zato u mpo cure dok su na dufastonu ili utrogestanu ne mogu dobiti M ako nije doslo do T. Zato ih poslije negativne bete skidaju s njega da ne koci M.
Zato nam je i povisena tempica u lutealnoj fazi ciklusa jer poslije O on raste i ako je doslo do T ostaje povisen ako nije naglo pada pred M a s njim i temp.
Ali ja bi isto mjerila.
Da Suncica ti je to objasnila bas ono pravo skolski i kako je. Ja sam ga jednom pila i procurila par dana nakon zadnje tablete. Zato jer nisam ostala trudna. A ako ostanes onda ne procuris. Mozes mjeriti cisto da vidis kak ce biti sve.
Joj ne Lh nego Hcg poludila sam vec 🤣🤣🤣🤣
A mi dobili napismeno upute od doktora kad treba imati odnos.hehehe joooj svega cemo se jos nacitat i naslusat…a bas je zanimljivo ovako
Hahhah moj se danas zakljuco u wc i ne da se.🤣🤣🤣🤣..kaze ajmo sutra. Inace krenuli smo za lijepu nam nasu Hrvatsku 😊. Al definitivno mi nikad nije bilo zanimljivije nego u ovih zadnjih par mjeseci. Bas mi nekako s vama sve to lakse i podnosljivije...nista...vi se primite akcijanja po uputama.🤭😉😎
Aaaaaaaa zvjezdiceee tako sam sretna zbog tebe, ti ces nam biti iduci plusic 100% :)) popravila si mi ovaj sugav dan :) sretnooo
Tera zasto nebi i ti kao i ja isla po injekciju.Ja nisam nikakav specijalan slucaj osim sto sam u pravo vrijeme se nasla kod pravog doktora.Mi smo to sve odradili u 40min
Nakon tvog posta mislila sam odmah se narucujem za pon, ali moja ovulacija treba biti sutra ili preksutra :/
Ali da privatna gin mi je to spominjala da dodem tako i da imam odnose prije, samo sto je malo gruba pa je zaobilazim, ali iduci ciklus ako dode m, mogla i ja se naruciti, hvala na savjetu :)
Zauzmi malo odlucniji stav na sljedecem pregledu.
Ipak ti treba pomoci ako imas mogucnost…zasto da ne
Definitivno se slazem sa napisanim. Zasto ne bi. Imas pravo na to i treba ti pomoc. Ako ce ti naravno biti potrebno. Tko zna..mozda je ovaj mjesec bas taj...sam pozitivno naprijed 😎😉🥰😍
Ali ja bi isto mjerila.
Da Suncica ti je to objasnila bas ono pravo skolski i kako je. Ja sam ga jednom pila i procurila par dana nakon zadnje tablete. Zato jer nisam ostala trudna. A ako ostanes onda ne procuris. Mozes mjeriti cisto da vidis kak ce biti sve.
Hocu mjerit cu.vec sam pogledala na FF u stoji progesteron pa cu to oznacavati.Ja bi trebala dobit negdje 21 ,22 .6 a meni je gin stavio sa pijem do 24.6 i onda test.A nisam znala da mogu dobiti i prije dok pijem.Jer pila sam ga citavu tridnocu pa onda prosle godine kad sam imala cistu i tek nakon sto sam preatala piti sam dobila tako da ova situacija mi je sad potpuno nova.Odnos smo takoreci danas odradili na brzinu jer muz jos ima posla i otisao je na teren a ja nocas ocekujem O.
Ovo ce biti izbudljivih 2 tjedna,cure imat cu puno pitanja i puno svega ,nadam se da cete uzivat u mojem dosadjivanju🙃🤪🦋
Joj ne Lh nego Hcg poludila sam vec 🤣🤣🤣🤣
A mi dobili napismeno upute od doktora kad treba imati odnos.hehehe joooj svega cemo se jos nacitat i naslusat…a bas je zanimljivo ovako
Hahhah moj se danas zakljuco u wc i ne da se.🤣🤣🤣🤣..kaze ajmo sutra. Inace krenuli smo za lijepu nam nasu Hrvatsku 😊. Al definitivno mi nikad nije bilo zanimljivije nego u ovih zadnjih par mjeseci. Bas mi nekako s vama sve to lakse i podnosljivije…nista…vi se primite akcijanja po uputama.🤭😉😎
Sretan put i sto bi rekli nasi stari-mirno more🚙
Ok jedino moram pronaci kaki se zove..pa cu od nedjelje ukljuciti
Imas pod medications-progesterone 😉
Ej thanks tako sam i mislila👍🤗
Aaaaaaaa zvjezdiceee tako sam sretna zbog tebe, ti ces nam biti iduci plusic 100% :)) popravila si mi ovaj sugav dan :) sretnooo
Tera zasto nebi i ti kao i ja isla po injekciju.Ja nisam nikakav specijalan slucaj osim sto sam u pravo vrijeme se nasla kod pravog doktora.Mi smo to sve odradili u 40min
Nakon tvog posta mislila sam odmah se narucujem za pon, ali moja ovulacija treba biti sutra ili preksutra :/
Ali da privatna gin mi je to spominjala da dodem tako i da imam odnose prije, samo sto je malo gruba pa je zaobilazim, ali iduci ciklus ako dode m, mogla i ja se naruciti, hvala na savjetu :)
Zauzmi malo odlucniji stav na sljedecem pregledu.
Ipak ti treba pomoci ako imas mogucnost…zasto da ne
Definitivno se slazem sa napisanim. Zasto ne bi. Imas pravo na to i treba ti pomoc. Ako ce ti naravno biti potrebno. Tko zna..mozda je ovaj mjesec bas taj…sam pozitivno naprijed 😎😉🥰😍
Nadam se. da je ovaj mjesec moj dobitni, ali ako nebude idem kod ginica :)
Sad cekam m da dode kuci pa ga silujem
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji