Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    05. Lipanj 2019. 17:48

Zvjezdice taman si tempirala gin :) bit ce nakon pregleda akcije :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

05. Lipanj 2019. 18:37

zvjezdica37

cure jel ima sanse da sutra navece gin.vidi vodeci folikul?Nije jos pik ali je jako blizu

Mislim da ima. Meni je onaj dan rekla da je 1.8 i a bio je petak..i da imam za vikend O

05. Lipanj 2019. 18:38

Mallla

Na kraju ne moram kupiti trakice. Dođem kući a čeka me paket…. Došao je točno kad treba
    odmah sam pišnula, pik je daleko a i danas sam puno piškala. Ugl. Bližim se lagano plodnim danima i nastavljam s macom. Obradovao me ovaj paketić

Bome si se fino obskrbila. Moram si ih i ja naruciti. Aj sibni link od kuda narucujes. 🥰

05. Lipanj 2019. 18:39

zvjezdica37

Mallla

Ljubičice ma znam malo više jer sam štreber pa lad sam pokušavala 1 put zatrudnit čitala sam sve što mogu (nisam bila zaposlena), bila sam tu na forumu i naučila puno od drugih cura. Još je potrefilo da sam mjerila BBT taj ciklus kad sam zatrudnila i na grafu je sve bilo jasno, to me i natjeralo da radim test. I sad sam bila u 10om mj počela mjerit opet pa u 12 nisam i onda od 1 mj neprekidno mjerim.
    E sad imam dubiozu pa pomagajte:
    Jutros sam popila macu i vrkutu a nisam ništa jela i na wc čujem da smrdim dole, kad sam skužila šta je.. Smrdim na macu 😂😂 i mokre su mi gaće. Čini mi se voden iscjedak. Dolazim u napast kupit trakice…. Još mi je cerkvis visoko i mekan.. To sve ukazuje na O ali tek sam 11 dc i zbunjena. Evo uopće neznam što misliti. Prošli ciklus sam isto od 11 do 15 dc imala vodenast iscjedak al pik ulovila tek 18dc….pokušavam se opustit i pravit se da me nije briga ali ipak ne mogu ne komentirat. Sad ne znam prestat pit macu ili ne…. Još jučer i prekjučer mi je milroskop pokazao djelomično paprat (ako je to to, još učim) Evo nisam pametna kupiti trakice ili ne

Mallla ja sam dobila vodeni iscjedak jedno 11.dan ciklusa i od tad trakice blijede.evo danas 14.dan pocinje tamniti.sto znaci da ce vjerovatno sutra potamiti skroz i onda kroz 24 sata ocekujem pik.ako ti to sta znaci…stavim sliku u prilogu 14.dan ciklusa trakica a ciklusi na 29 ili30dana
    Mozda da jos popijes danas i sutra …

E i meni je krenuo bas vodenkast. I gacice mi momre ko da sam piskla al trakica ni da mrdne. Bas sam malo prije piskila. 🤦‍♀️

05. Lipanj 2019. 18:40

klara45

Curkeee😘 nazvala sam danas doktoricu i folnu mi je prepisalaa..super, hvala vam na savjetimaaa😘❤

Superiska. 👍👍👍🥰🤦‍♀️

05. Lipanj 2019. 18:40

klara45

Curkeee😘 nazvala sam danas doktoricu i folnu mi je prepisalaa..super, hvala vam na savjetimaaa😘❤

Onaj zadnji smajlic mi je pobjego 🤦‍♀️☺️

• klara45
    05. Lipanj 2019. 18:43

Martina1982

klara45

Onaj zadnji smajlic mi je pobjego 🤦‍♀️☺️

Hehe, uredu je😊😘

Mallla
    05. Lipanj 2019. 18:54

Ovaj put sam naručila neke koje nikad nisam do sad. 
    Al zanimljivo mi je kako mi različite metode praćenja ciklusa uopće nisu u suglasnosti ali dobro kako je tako je. 
    Sunčice nemoj mene pitat za piškanje.... Ja sam skoro popiškala kad su testovi došli a nije ni bila O još 😂😂

url=https://lilypie.com]

Mallla
    05. Lipanj 2019. 18:58

Ja ti naručijem s ebaya al aplikacije pa neznam kako tu nać link 

url=https://lilypie.com]

LjubičicaX
    05. Lipanj 2019. 19:19

zvjezdica37

LjubičicaX

Zvjezdice, ne znam kako su mi promaknuli tvoji odgovori, tek sad ih pročitala. Znači tebi je ok mjerenje u ustima, pouzdano, nema velikih oscilacija? Možda pokušam onda tako i ja sljedeći ciklus, uporedo sa ovim kako sada mjerim, samo da utvrdim za te oscilacije hoće li se pojavljivati na oba načina. Vaginalno i rektalno kod mene za sad ne dolazi u obzir, zbog groznog poroda ( max epiziotimija, ruptura vagine i cerviksa, ruptura rektuma…) to su mi bolne tačke, ne u fizičkom smislu 😀 Plašim se bilo kakvog čaprkanja dole 😂 Nisam se čak još opustila ni za sve poze tokom akcijanja, ali i ovo za sad je uspjeh. Ja se za posjet ginekologu 10 dana psihički pripremam, zato mi je super kod tebe što ti jedva čekaš sutra☺
    Znam sad ćete sve pomislit, zašto uopšte onda radimo na bebici kad je takva situacija sa mojom psihom ali 35 godina mi je, nije baš da imam vremena za psihički oporavak 😁 Eto nenadano vam se izjada, nemojte zamjerit 😂😂😂😂😂

Ljubicice nekad je tako dobar osjecaj istresti se u momentu kojem nisi planirao,da nije vazno ni gdje ni kad vec bas kao ti,reci sto ti je na dusi i gotovo.
    Ovo ti vrijedi vise od ijedne tablete za zivce👍😉
    Nezmam ko te nebi razumio ovdje,sta si sve prosla dobro da i vece traume nemas.
    Ja jos uvijek isprobavam oralno mjerenje.Samo se vodi po tome da nakon cvrstog sna odmah izmjeris temp.bolje ispadne nego da cekas 7 sati ujuteo ako se vrtis ili slabo spavas

Zvjezdice hvala na ovim riječima punim podrške i razumjevanja, kao lijek su 😘❤💜
    Ovo oko temp sad mi malo jasnije, ja sam npr znala ustajat pokrit curicu, ili piškit pa inda soavat još sat vremena pa onda mjerit temp, od sad ću vodit računa o tome.
    A sutra ne sumnjam da će ti moć vidjet pravo stanje i situaciju oko O. 😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.