Kad smo kod izvještaja mom dragom je dijagnosticiran prostatitis, dobio je antibiotike i od danas se samo gledamo
Planiramo se rolati svako popodne kako bi bili premrtvi da nam bilo kakvo hvatanje padne na pamet, jer se baš i nismo navikli gledati .
Ako ništa drugo , utegnuti ću si guzicu. A ganjanje bebača će početi za mjesec dana dok on to sve odradi i ja ne ponovim briseve ( just in case ). Tako da sam ja tu naredni period navijačica za bebače
A bemu miseka. A nis. Onda kad se to sredi laganinin akcija a do tada mali odmorko za vas. A buduci da odmarate od akcijanja onda bi ja imala jedan poslic onda za tebe ☺️. Ja u petak idem na godisnji. Idemo za Hrvatsku, Bosnu pa cemo i do Medugorja. Pa ako zelis da me zamjenis na 2 tjedna sa pisanjem odbrojavanja. Naravno ako zelis 😁 jer tko zna kada cu se ja dizati. Kako cu imati signala itd. A htjela bi da se nastavi sa odbrojavanje i da bude sve kako treba. Eto....🥰
III ODBROJAVANJE
KLARA45 - 1.6.2019 ➕
REGI - …dana - 5.6.2019♡
TINA - 2 dana - 8.6.2019♡
COCO- 4 dana - 10.06.2019-♡
LALAAA - 5 dana - 11.6.2019♡
LJUBICICAX -8 dana- 14.6.2019♡
MIKICA13- 8 dana - 14.6.2019♡
SUNCICA5 - 11 dana - 17.6.2019♡
ZVJEZDICA37 - 15 dana - 21.6.2019♡
MARTINA1982 -18 dana-24.6.2019♡
TERA_ - 19 dana - 25.6.2019♡
MALLLA- 20 dana- 26.6.2019♡
LADY_E - 21 dana- 27.6.2019♡
Radila sam test dva dana do menge i negarivan,danas trebam dobiti.Mislim da cu dobiti tako da ovaj mjesec nista:(
Ljubicice malo je krivudav i izgleda da nije doslo do T, iako mozda je najbolje mjeriti vaginalno, pod pazuhom utjece dosta sstvari (jesi se otkrila preko noci, ili si se previse pokrila, ili si se uznojila, jesi li dovoljno spavala min 4h neprekidnog sna itd..). Ja mjerim oralno jer eto izgleda spavam zatvorenih usta i dosta mi je graf pravilan al nikad da dode do 37 :@
Zvijezdice sretno na pregledu i javi kako je proslo :)
Izvjestaj sutra naravno!hvala
Obavezno izvjestaj. Hhhhhh znas kako smo mi sve nestrpljive pa tako i to nestrpljivo cekamo 😍🥰😘😁
Budem budem🙋♀️🤗💗
;
Radila sam test dva dana do menge i negarivan,danas trebam dobiti.Mislim da cu dobiti tako da ovaj mjesec nista:(
Nista nije gptovo dok m ne dode..drzim fige da nece doci
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Nymeria pisni oko 11h opet ali isto mislim da je to pik.
Evo ja bi rekla da je to pik.
Šta vi mislite?
Nova sam s ovim trakicama pa ako može objašnjenje jel ovo znači da je O već počela ili tek bude?
Kolko vremena imamo? 😁
M dodje s posla tek oko pol6.
Daaa to je pik, danas i sutra akcijanje :) u roku 24možeh stice o, tako da samo akcija cim mognete i ponovite sutra :) sretno
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Nymeria super to je pravi debeli pik, sretno i da uskoro vidite dvije jednako debele crtice i na testu 😊
Regi drzimo fige da je test prerano napravljen i da jos stigne potamniti 💕
Meni srce malo preskoci svaki put kad nasa Martina stavi odbrojavanje 🙈
Ljubičica po ovom grafu je izgledno da još nisi T, ako je ići po tome kako je brdovito. Meni osobno u FF izgledaju najbolje grafovi. Imače trebaju ti barem 3 mjerenja da skužiš kako kod tebe funkcionira. Razlika je isto ako si danas spavala u piđami a sutra gola. Inače pod pazuhom su temp niže pa mi je ovo kod tebe prihvatljivo. I moram reći da meni grafovi izggledaju nešto malo urrdnije od kad pijem macu i vrkutu.
Ti si bas strucnjak za te tempice.A godinama si u tome.kao prava mala studija …neka neka kad zaskripi tebe cimamo!😉ja planiram poceti konopljiku tablete ili tinkturu.Mislim da mi se organizam malo zasitio vrkute pa cu prestat za sada s njom.Ali cekam sutra sta ce mi gin.reci ili odrediti.Konopljika valjda nesmije sa horminima se uzimati.
A bas sam se sad zagrijala .itekako😜😜🤩
Čekamo tvoj pregled u prijevodu opuštanje. Daleko sam ja od srručnjaka. Hahaha pravilo je da nema pravila. Ali mogu reći da znam dosta o BBT barem kod sebe.... S vremenom kad pratiš onda jednostavno vidiš kako funkcionira iako uvijek imam nedoumica.
Bilo bi dobro da mjerim centralnu temp. Al sam baš nespretna i lijena za to.
url=https://lilypie.com]
Nymeria pisni oko 11h opet ali isto mislim da je to pik.
Evo ja bi rekla da je to pik.
Šta vi mislite?
Nova sam s ovim trakicama pa ako može objašnjenje jel ovo znači da je O već počela ili tek bude?
Kolko vremena imamo? 😁
M dodje s posla tek oko pol6.
Ovo je pik ipo... Sad akcija 2 dana pa dan pauza pa dan akcija možda upali
url=https://lilypie.com]
Cure,
hvala vam, malo ste me umirile za ovu temp, ja sam mislila da je kod mene nekakav ekstremni slučaj. Nastavit ću ozbiljan pristup BT i pratit, pa vidjet ćemo na što će dalje ličit 😀
Lallla, da što manje guzu zategneš od rolanja, tj da muž što prije bude ok i spreman za akcijanje 😉
Nymeria to je super pik, na uputstvu na mojim trakicama piše da O slijedi 24-48h nakon pozitivne trakice, ali ja čim vidim pozitivnu trakicu počnem akcijat da sve pokrijem 😂😂😂😂 Bolje da vojnici spremno čekaju, nego da kasne 😁
Regi, dok vještica ne dođe nema predaje. Ja se ne predajem dok ono pravo ne dođe, da lije iz mene 😂😂😂😂 Čak kad počne spoting ili ono početno smećkarenje, ja čak i tada imam nadu da je to implantacija 😂😂😂😂 Nema odustajanja dok sve ne bude protiv mene.
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Sortiraj odgovore
Najstariji