Jutro čini se da je moj FF poblesavio, označio mi O a van svih normalnih mogućnosti pa ga trenutno zanemarujem. Ali mi je dalo misliti. Kojoj metodi najviše vjerujete? Meni se npr. Sluz i trakice i mikroskop kao i temp. Uopće ne poklapaju. Možda to mogu pripisati maci i vrkuti ali ne mogu sa sigurnošću. Praktički ciklus tek počeo a ja već zbunjena
Baci slikicu grafa i mene zanima sto mudruje FF
Btw nikad neznas kakav ce ciklus biti koji mjesec…mozda se ipak nesto krije iza tog svega
Evo ja danas ocekujem pik sto bi se trebalo podudarati sa uzv om ali cekam pa vam javim.stavim sliku grafa takodjer
Jojjjk ti danas ides tek…🤦♀️..malo sam si zabrijala ☺️😊😍
Da da cujemo se vjerovatno naveceer ili ujutro🤗
Klara to pulsiranje bi vjerovatno bila crijeva jer maternica ti nije tako visoko. A pulsiranja i bockanja su normalna jer se sve širi.
Sunčica ma znam da isprekidano znači da će mjenjati ali evo nikad do sada se nije dogodilo da je jadnik ovako zbunjen a i ja s njim. S tim da mi je jutros iscjedak rastezljiv i sve me nešto bocka a ne znam jel umišljam il to ovi dodatci tako na mene utječu maca prvenstveno.
Je je imam VIP vidiš da sam luda u 100 gradi
url=https://lilypie.com]
III ODBROJAVANJEKLARA45 - 1.6.2019 ➕REGI - …dana - 5.6.2019♡TINA - 1 dan - 8.6.2019♡COCO- 3 dana - 10.06.2019-♡LALAAA - 4 dana - 11.6.2019♡LJUBICICAX -7 dana- 14.6.2019♡MIKICA13- 7 dana - 14.6.2019♡SUNCICA5 - 10 dana - 17.6.2019♡ZVJEZDICA37 - 14 dana - 21.6.2019♡MARTINA1982 -17 dana-24.6.2019♡TERA_ - 18 dana - 25.6.2019♡MALLLA- 19 dana- 26.6.2019♡LADY_E - 20 dana- 27.6.2019♡
A di sam ja? 🤔😅
Sunčica meni se sviđa tvoj graf. O je jasna, temp. Visoka di i treba biti... Neka tu i ostane
url=https://lilypie.com]
Evo i mog. Nista novaa nista novaa 🤷🏼♀️
Vidim da dosta vas mjeri BT, jel vam se to pokazalo pouzdano? Ja cesto radim nocne smjene tak da to kod mene je nemoguca misija.
Dobar da ne moze biti bolji👍👌
Malla neznam jesam povatala sve ali jesi pisnula lh.
Kakvo je stanje.
Ooo daaa 😊 been there done that sto se tice vipa 😂😂😂
Samo sam se sad skulirala sto se toga tice.
I uspjela sam jutros ne pisnuti hcg test..stvarno je prerano, i da je nesto nije se jos stiglo ni implatirati.
Samo potrosim brdo testova prerano 🤦♀️🤪
“Nebo strpljive voli.”
Dobar da ne moze biti bolji👍👌
Jedino mu priznam tu titulu ako se zazeleni na kraju 😜😅😅
“Nebo strpljive voli.”
Čak i ja kao laik za BT vidim da ti graf baš lijepo izgleda, rado bih takav 😀 Čuvam fige da tako ti i ostane
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Sortiraj odgovore
Najstariji