Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2019. 10:03

III ODBROJAVANJE 
    KLARA45  - 1.6.2019 ➕
    REGI - …dana - 5.6.2019♡
    TINA - 1 dan - 8.6.2019♡
    COCO- 3 dana - 10.06.2019-♡
    LALAAA - 4 dana - 11.6.2019♡
    LJUBICICAX -7 dana- 14.6.2019♡
    MIKICA13- 7 dana - 14.6.2019♡
    SUNCICA5 - 10 dana - 17.6.2019♡
    ZVJEZDICA37 - 14 dana - 21.6.2019♡
    MARTINA1982 -17 dana-24.6.2019♡
    TERA_ - 18 dana - 25.6.2019♡
    MALLLA- 19 dana- 26.6.2019♡
    LADY_E - 20 dana- 27.6.2019♡

06. Lipanj 2019. 10:03

zvjezdica37

Mallla

Jutro čini se da je moj FF poblesavio, označio mi O a van svih normalnih mogućnosti pa ga trenutno zanemarujem. Ali mi je dalo misliti. Kojoj metodi najviše vjerujete? Meni se npr. Sluz i trakice i mikroskop kao i temp. Uopće ne poklapaju. Možda to mogu pripisati maci i vrkuti ali ne mogu sa sigurnošću. Praktički ciklus tek počeo a ja već zbunjena

Baci slikicu grafa i mene zanima sto mudruje FF
    Btw nikad neznas kakav ce ciklus biti koji mjesec…mozda se ipak nesto krije iza tog svega
    Evo ja danas ocekujem pik sto bi se trebalo podudarati sa uzv om ali cekam pa vam javim.stavim sliku grafa takodjer

Sta bi kod ginica? ☺️

06. Lipanj 2019. 10:05

Jel ima netko da mi je nedavno piso da M ne ocekuje u 7 mj? Da stavimo i IV odbrojavanje. Idemo po mjesecima..😊😊😊😊ne zamjerite..volim brojke...🤷‍♀️

06. Lipanj 2019. 10:06

Regi kakvo je stanje kod tebe? 

06. Lipanj 2019. 10:08

Ivana1810

čini se da ću ipak sutra uhvatiti pik,jučer skroz svjetla linija a danas već bolje 💪😘i onda i ja želim na listu odbrojavanja❤️

Toooooo....👍👍👍👍🤣🤞

• klara45
    06. Lipanj 2019. 10:10

klara45

Curkee😘
    Vi koje ste vec bile trudne, jel normalno pulsiranje iznad pupka? Brinem se da nebi nesto bilo..😕

Pocela sam s folnommm jucer..prepisala mi doktorica

06. Lipanj 2019. 10:11

zvjezdica37

Mallla

Jutro čini se da je moj FF poblesavio, označio mi O a van svih normalnih mogućnosti pa ga trenutno zanemarujem. Ali mi je dalo misliti. Kojoj metodi najviše vjerujete? Meni se npr. Sluz i trakice i mikroskop kao i temp. Uopće ne poklapaju. Možda to mogu pripisati maci i vrkuti ali ne mogu sa sigurnošću. Praktički ciklus tek počeo a ja već zbunjena

Baci slikicu grafa i mene zanima sto mudruje FF
    Btw nikad neznas kakav ce ciklus biti koji mjesec…mozda se ipak nesto krije iza tog svega
    Evo ja danas ocekujem pik sto bi se trebalo podudarati sa uzv om ali cekam pa vam javim.stavim sliku grafa takodjer

Jojjjk ti danas ides tek...🤦‍♀️..malo sam si zabrijala ☺️😊😍

Sunčica5
    06. Lipanj 2019. 10:48

Zvjezdice neznam koliko su osjetljive. 
    Prvi put sam ih sad narucila a nisam vidjela da pise na koliko su osjetljive.
    Ali bi ja rekla da su manje od 20 🤷🏼‍♀️

Klara ne sjecam se da sam to osjetila u tako ranoj trudnoci jer sam imala bas men. bolove pa sam vise na to bila usredotocena.
    Ako bas puno brines pitaj ginicku.
    Ali to je bas drugo stanje i stalno nesto negdi streca.

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    06. Lipanj 2019. 10:52

Mala stavio ti je isprekidanu crtu tako da je moguce da ce promjeniti na temelju tempica kriz para dana.
    Ti to imas vip? 🥰

Martina mogla bi taman biti O. 

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    06. Lipanj 2019. 11:13

Mallla

dakle kao što sam rekla nema veze sa zdravom pameću al me baš zanima na šta će ovo sve izaći..
    Osim toga zvjezdice tvoj graf mi je korektan za folikularnu fazu ciklusa.

Ajme po ovome bi ispalo da ces uskoro vec dobiti M,a kazes da ti trakice nisu tamne?Za moj graf mogu samo reci da ima malo spiceva,kao da sve stoji...sutra ili preksutra se treba pomaknuti temp.prema gore.
    Mallla bas oznaci pik kad ti bude na kalendaru da vidimo sto ce onda ff reci.
    I ja sam u cudu👀🙄😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.