Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    17. Siječanj 2020. 15:30

Anitor

LeLa2807

Anitor

Cure imam pitanje malo glupo ali moram. Znam da se rtg ne smije raditi u trudnocu, ali znate li njegovo djelovanje ovako u iscekivanju? Naime trebala bi napraviti rtg pluca jer vec danima ruzno kasljem sa iskasljaem i sad neznam sto da radim. A i dr opxe prakse je zbunjena

Jedino što znam da žene koje nisu znale da su trudne, a išle bi na snimanja da bi im dr rekli da se u tako ranim fazama ili zadrži ako je "kvalitetno" ili ne zadrži - u smislu da ako im i ostane trudnoća pa bi brinule je li sve u redu da bi im govorili ako trudnoća nastavi da kao ne brinu šta je sa bebom jer da je rano i da nešto nije bilo dobro da bi otišlo. Ali pošto ti radiš na bebi, koliko bi trebala odložit slikanje tj kad ne trebaš dobiti? ja sma npr slikala zub u 11 mj, tj čeljust :D pa su mi rekli da je tehnologija napredovala i da ne utječe da reproduktivne organe. ali više od toga ne znam i mogla bi krivo reći

Iducu sub bi trebala ne dobiti. Voljela bih izbjeci a opet s druge strane mozda mi bolest vise ste ti jos ako ne lijeccim na vrijeme.

Ja bih pitala ginekologicu ili radiologa, ako već dr opće prakse ne zna. Bolje da ti antibiotik da, manje je štetno od snimanja

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nova19
    17. Siječanj 2020. 15:35

Anitor mene su slali vaditi betu prije snimanja pluća, po tome se jedino može vidjeti ako je ili nije T u pitanju... ja sam išla tjedan dana prije M (kao ti sada).

• Anitor
    17. Siječanj 2020. 15:38

Nova19

Anitormene su slali vaditi betu prije snimanja pluća, po tome se jedino može vidjeti ako je ili nije T u pitanju… ja sam išla tjedan dana prije M (kao ti sada).

Mogla bih i ja to napraviti. Ako je neg onda nema razloga za panikom. A pretpostavljam da bude neg s obzirom da je jos jako rano

Aneee
    17. Siječanj 2020. 15:40

Martina da znam i to mi je jedina utjeha 😂 samo što bi ja na lov na sjene jer mi zanimljivo s vama sve su tu negdje samo ja jos čekam 🤦‍♀️😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    17. Siječanj 2020. 15:41

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Vidi se crtica ponovi ti test ujutro pa ce se mozda i bolje vidjet 😄

Lilo, na listi smo jedna do druge, uf, tko će dočekati :D kako se osjećaš?

Haha da lilo i lela taman 😊 pa sta ja znam dosta sam umorna al puno i radim zadnjih dana jucer sam spavala od 5 pol 6 popodne do danas 5 ujutro a danas me dosta ziga lijevi jajnik eto cijelo jutro me zigo sad je maloprije stalo al ne mogu se docekat da napravim test i ako bog da srece vidim plus mislim da bi zanjemila da vidim plusic na svom testu haha

Lilo otpočetka gledam kako su nam Nick names slična :D bome tvoje svakako zvuči bolje imaš više simptoma :D ja kad bi vidjela plus ne znam zaista prvo bi tu slala sliku da mi potvrdite prije nego kažem mm :D

Da hahah i jos su nam se datumi poklopili za ne dobit 😊🤞🏻 ja se ovaj mjesec bas jako nadam i to mi se prvi put sad dogodilo da me tak boli poslje ovulacije inace mi bolovi krenu 2 3 dana pred mengu prije ne

Lilo daj Bože obje 27 sa plusom/crticom aaaa baš sam uzbuđena. Nekako si mislim, nedaj Bože da dobijem, ali bar da se radujem svih dana do dana D šta ja znam, lakše mi je jer postoji nada.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Nova19
    17. Siječanj 2020. 15:47

Anitor ako je došlo do T Beta će to pokazati, neće biti negativna... meni je odmah ginekolog potvrdio da nije došlo do T. Pitaj svog doktora da mu pošalješ betu pa da ti potvrdi...

• justagirl2201
    17. Siječanj 2020. 16:20

Točkice stvarno se vidi!!! Ja mislim da je to to!!! Drzim fige i od ❤ zelim + ko kuću za par dana!!! 😍😍😍

LeLa2807
    17. Siječanj 2020. 16:39

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Vidi se crtica ponovi ti test ujutro pa ce se mozda i bolje vidjet 😄

Lilo, na listi smo jedna do druge, uf, tko će dočekati :D kako se osjećaš?

Haha da lilo i lela taman 😊 pa sta ja znam dosta sam umorna al puno i radim zadnjih dana jucer sam spavala od 5 pol 6 popodne do danas 5 ujutro a danas me dosta ziga lijevi jajnik eto cijelo jutro me zigo sad je maloprije stalo al ne mogu se docekat da napravim test i ako bog da srece vidim plus mislim da bi zanjemila da vidim plusic na svom testu haha

Lilo otpočetka gledam kako su nam Nick names slična :D bome tvoje svakako zvuči bolje imaš više simptoma :D ja kad bi vidjela plus ne znam zaista prvo bi tu slala sliku da mi potvrdite prije nego kažem mm :D

Da hahah i jos su nam se datumi poklopili za ne dobit 😊🤞🏻 ja se ovaj mjesec bas jako nadam i to mi se prvi put sad dogodilo da me tak boli poslje ovulacije inace mi bolovi krenu 2 3 dana pred mengu prije ne

Lilo daj Bože obje 27 sa plusom/crticom aaaa baš sam uzbuđena. Nekako si mislim, nedaj Bože da dobijem, ali bar da se radujem svih dana do dana D šta ja znam, lakše mi je jer postoji nada.

Ma ja cu 27 poludit hahha a ne zelim radit ranije test jer hocu bas da napravim na dan menge ili kad zakasni dan dva pa da budem sigurna ako bude negativan onda znam da nista od toga. Al bas imam neki osjecaj da bi mogao bit plus nadam se da me osjecaj ne vara 🤞🏻😄

Ajmeee ako imaš feeling moglo bi biti dobro, ja nemam nikakav. ni plus ni minus.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Slee
    17. Siječanj 2020. 16:48

Tockiceee vidi se!!! Jedva cekam sutra ujutro da ponovis! Kupi u ljekarni neki osjetljiviji, imaju ih od 10 osjetljivosti

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

LeLa2807
    17. Siječanj 2020. 16:55

Slee

Tockiceee vidi se!!! Jedva cekam sutra ujutro da ponovis! Kupi u ljekarni neki osjetljiviji, imaju ih od 10 osjetljivosti

Slee kako si ti? Iz kojeg ciklusa vam je uspjelo? možda si negdje zapisala, ali zaboravih. Vidim da si stavila trakicu ispod, beta je odlična pretpostavljam <3 divno uf <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.