Al znate sta cure moje, ja stvarno imam osjecaj da sam ja trudna, ali ujutro je test bio skroz negativan i sad se na clearblue pojavila ova crtica ali tek nakon 20 minuta pa me to bedira sada 🙁
Ako dobro pratim trebala bi ne dobiti za 6 dana? Puno je to vremena, još će potamniti :)
Piši nam simptome (ako već jesi oprosti ja sam preuzbuđena i svaki plus mi daje nadu kao da se meni dešava).
Mene je sad počelo grčiti zadnjih sat vremena, ali ne bi rekla jajnici već sredina - valjda maternica, ali i dalje to niš ne znači. onako bol pred mengu, ali ne toliko jaka.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Vidi se crtica ponovi ti test ujutro pa ce se mozda i bolje vidjet 😄
Lilo, na listi smo jedna do druge, uf, tko će dočekati :D kako se osjećaš?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cureee moje, ja sam sad napravila clearblue test iii pojavila se jedna jaako svijetla plava crtica, stavim vam sliku sad, ne vidi se tako dobro kao uzivo i nemogu dobro uslikat jer sam na poslu i nema dobrog svijetla, moram skrivecki slikat 😂😂
Jooooj ovo mi je stvarno dalo jos vise nade 🤞🏻🤞🏻
Samo da nije opet neka glupa evoporacijska sijena ili nesto 🙄🙄
I jaako me probada maternica sada, ne znam zastoo..
Bome se vidi...nisam morala ni obećavati sliku odmah sam vidila sjenu 😁
Svi lovite sjene a ja jos ni O ne mogu uloviti 🤦♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Uvecavati a ne obecavati*ovaj Autocorect me izludi 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cureee moje, ja sam sad napravila clearblue test iii pojavila se jedna jaako svijetla plava crtica, stavim vam sliku sad, ne vidi se tako dobro kao uzivo i nemogu dobro uslikat jer sam na poslu i nema dobrog svijetla, moram skrivecki slikat 😂😂
Jooooj ovo mi je stvarno dalo jos vise nade 🤞🏻🤞🏻
Samo da nije opet neka glupa evoporacijska sijena ili nesto 🙄🙄
I jaako me probada maternica sada, ne znam zastoo..
Bome se vidi…nisam morala ni obećavati sliku odmah sam vidila sjenu 😁
Svi lovite sjene a ja jos ni O ne mogu uloviti 🤦♀️
Nek te ne bedira to. Ulovit ces ju 👍. Ak te tijesi ja sam svoju na 50DC dobila 🤣🤣🤣🤣
Vidi se crtica ponovi ti test ujutro pa ce se mozda i bolje vidjet 😄
Lilo, na listi smo jedna do druge, uf, tko će dočekati :D kako se osjećaš?
Haha da lilo i lela taman 😊 pa sta ja znam dosta sam umorna al puno i radim zadnjih dana jucer sam spavala od 5 pol 6 popodne do danas 5 ujutro a danas me dosta ziga lijevi jajnik eto cijelo jutro me zigo sad je maloprije stalo al ne mogu se docekat da napravim test i ako bog da srece vidim plus mislim da bi zanjemila da vidim plusic na svom testu haha
Lilo otpočetka gledam kako su nam Nick names slična :D bome tvoje svakako zvuči bolje imaš više simptoma :D ja kad bi vidjela plus ne znam zaista prvo bi tu slala sliku da mi potvrdite prije nego kažem mm :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure imam pitanje malo glupo ali moram. Znam da se rtg ne smije raditi u trudnocu, ali znate li njegovo djelovanje ovako u iscekivanju? Naime trebala bi napraviti rtg pluca jer vec danima ruzno kasljem sa iskasljaem i sad neznam sto da radim. A i dr opxe prakse je zbunjena
Lela, trebala bih dobiti za 4 dana jer mi je ovulacija bila malo ranije. Jooj ja bi umrla od srece da sam stvarno trudna, molim te boze 🙏🏻🙏🏻
Nagledala sam se ja brdo sjenica i laznih blijedih crtica tako da ne vjerujem testicu nikako, al mi uljeva nadu moj osjecaj nekako. Nadam se da je istina.
Trenutno od simptoma imam uzasno bolne sise, imam ih i inace, al ovako jos nisu i trenutno me maternica probada, onako bas na sredini, nisu jajnici. A sve simptomcice cu vam napisati ako stvarno bude to to.
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
čekamo onda 4 dana ili prije ako budeš radila testić jupiiii :)))
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure imam pitanje malo glupo ali moram. Znam da se rtg ne smije raditi u trudnocu, ali znate li njegovo djelovanje ovako u iscekivanju? Naime trebala bi napraviti rtg pluca jer vec danima ruzno kasljem sa iskasljaem i sad neznam sto da radim. A i dr opxe prakse je zbunjena
Jedino što znam da žene koje nisu znale da su trudne, a išle bi na snimanja da bi im dr rekli da se u tako ranim fazama ili zadrži ako je "kvalitetno" ili ne zadrži - u smislu da ako im i ostane trudnoća pa bi brinule je li sve u redu da bi im govorili ako trudnoća nastavi da kao ne brinu šta je sa bebom jer da je rano i da nešto nije bilo dobro da bi otišlo. Ali pošto ti radiš na bebi, koliko bi trebala odložit slikanje tj kad ne trebaš dobiti? ja sma npr slikala zub u 11 mj, tj čeljust :D pa su mi rekli da je tehnologija napredovala i da ne utječe da reproduktivne organe. ali više od toga ne znam i mogla bi krivo reći
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Jedino što znam da žene koje nisu znale da su trudne, a išle bi na snimanja da bi im dr rekli da se u tako ranim fazama ili zadrži ako je "kvalitetno" ili ne zadrži - u smislu da ako im i ostane trudnoća pa bi brinule je li sve u redu da bi im govorili ako trudnoća nastavi da kao ne brinu šta je sa bebom jer da je rano i da nešto nije bilo dobro da bi otišlo. Ali pošto ti radiš na bebi, koliko bi trebala odložit slikanje tj kad ne trebaš dobiti? ja sma npr slikala zub u 11 mj, tj čeljust :D pa su mi rekli da je tehnologija napredovala i da ne utječe da reproduktivne organe. ali više od toga ne znam i mogla bi krivo reći
Iducu sub bi trebala ne dobiti. Voljela bih izbjeci a opet s druge strane mozda mi bolest vise ste ti jos ako ne lijeccim na vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji