Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    17. Siječanj 2020. 18:30

Tockice koji ti je dpo?

sanja0508
    17. Siječanj 2020. 18:33

Marinalin

Imam ovaj test?
    Jel on prikazuje vise plodnih dana ili?

Ja ga ne volim, koristim ga neko vrijeme i cesto mi pokaze smile. A kada izvadim trakicu bas se vidi da nisu crtice iste boje. Ili je on preosjetljiv ili ja imam neke ciste ili umirem 🤦‍♀️😂
    Uglavnom nisam zadovoljna po njemu imam ovulaciju skoro svaki put. Od 10 testova 2 ili 3 su mi pokazala negativno i samo su me ubacili u depresiju jer nemoguce da je pozitivno bas svaki put. 
    Tockice, crtica se lijepo vidi.  Veselim se viditi kakva ce biti sutra ❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

LeLa2807
    17. Siječanj 2020. 18:45

Točkice mislim da nas cekas u jesenskim bebama :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

17. Siječanj 2020. 18:53

A nista probat cu ja i kasnije s drugim testom vidit dal ce bit pik 👍
    Meni je testna crta jednaka ko ova pa mu vjerujem(Clear blue)!

17. Siječanj 2020. 19:07

Točkiceeeeee ovo je tako lijepo vidjetiiii! Zelim od srca da crtica tamni!
    Slee ja sam ti rekla da ce sve biti okej s tvojom bebom,vidis da se cvrsto primila i ne pusta,ko pit bull je,vec sad je borac! 

Ja maloprije dosla kuci iz ljekarne,podigla sam ketonal ako dode da me ne mogu bolovi preduhitriti 😂

LeLa2807
    17. Siječanj 2020. 19:18

crnerupe

Točkiceeeeeeovo je tako lijepo vidjetiiii! Zelim od srca da crtica tamni!
    Sleeja sam ti rekla da ce sve biti okej s tvojom bebom,vidis da se cvrsto primila i ne pusta,ko pit bull je,vec sad je borac!

Ja maloprije dosla kuci iz ljekarne,podigla sam ketonal ako dode da me ne mogu bolovi preduhitriti

Koliko ti kasni? 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Ninuska
    17. Siječanj 2020. 19:19

točkicaa

Joooj cure drzite fige da je to stvarno to!! 🤞🏻
    Evo tu se jos bolje vidi, sad sam dosla kuci pa uslikala opet.

Cestitam 🥰🥰🥰

Aneee
    17. Siječanj 2020. 19:20

Marinalin

Imam ovaj test?
    Jel on prikazuje vise plodnih dana ili?

On pokazuje kao pik 2 dana najplodnija

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

17. Siječanj 2020. 19:21

Evo za one koje su pratile moju situaciju gdje je na LH trakici bio pik i na testu z T bila slabasna crtica...cisto primjera radi..ovo sam napravila ma nema ni deset minuta skroz najgornji test je LH i kako se slabo vidi crtica kada je O prosla tako da nemam pojma sto je ono znacilo,ali u svakom slucaju na ova oba testa nema ni sjene kamoli crtice tako da ako i jesam bila trudna,vise definitivno nisam i cekam vjestica da dode...

17. Siječanj 2020. 19:22

Mislim da ima T,vec bi se trebala vidjeti crtica iz aviona tako da...kasni mi 1 ili 2 dana 😂 ako gledamo po O onda 2 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.