Imam ovaj test?
Jel on prikazuje vise plodnih dana ili?
Ja ga ne volim, koristim ga neko vrijeme i cesto mi pokaze smile. A kada izvadim trakicu bas se vidi da nisu crtice iste boje. Ili je on preosjetljiv ili ja imam neke ciste ili umirem 🤦♀️😂
Uglavnom nisam zadovoljna po njemu imam ovulaciju skoro svaki put. Od 10 testova 2 ili 3 su mi pokazala negativno i samo su me ubacili u depresiju jer nemoguce da je pozitivno bas svaki put.
Tockice, crtica se lijepo vidi. Veselim se viditi kakva ce biti sutra ❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Točkice mislim da nas cekas u jesenskim bebama :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
A nista probat cu ja i kasnije s drugim testom vidit dal ce bit pik 👍
Meni je testna crta jednaka ko ova pa mu vjerujem(Clear blue)!
Točkiceeeeee ovo je tako lijepo vidjetiiii! Zelim od srca da crtica tamni!
Slee ja sam ti rekla da ce sve biti okej s tvojom bebom,vidis da se cvrsto primila i ne pusta,ko pit bull je,vec sad je borac!
Ja maloprije dosla kuci iz ljekarne,podigla sam ketonal ako dode da me ne mogu bolovi preduhitriti 😂
Točkiceeeeeeovo je tako lijepo vidjetiiii! Zelim od srca da crtica tamni!
Sleeja sam ti rekla da ce sve biti okej s tvojom bebom,vidis da se cvrsto primila i ne pusta,ko pit bull je,vec sad je borac!
Ja maloprije dosla kuci iz ljekarne,podigla sam ketonal ako dode da me ne mogu bolovi preduhitriti
Koliko ti kasni?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Joooj cure drzite fige da je to stvarno to!! 🤞🏻
Evo tu se jos bolje vidi, sad sam dosla kuci pa uslikala opet.
Cestitam 🥰🥰🥰
Imam ovaj test?
Jel on prikazuje vise plodnih dana ili?
On pokazuje kao pik 2 dana najplodnija
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo za one koje su pratile moju situaciju gdje je na LH trakici bio pik i na testu z T bila slabasna crtica...cisto primjera radi..ovo sam napravila ma nema ni deset minuta skroz najgornji test je LH i kako se slabo vidi crtica kada je O prosla tako da nemam pojma sto je ono znacilo,ali u svakom slucaju na ova oba testa nema ni sjene kamoli crtice tako da ako i jesam bila trudna,vise definitivno nisam i cekam vjestica da dode...
Mislim da ima T,vec bi se trebala vidjeti crtica iz aviona tako da...kasni mi 1 ili 2 dana 😂 ako gledamo po O onda 2 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji