Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Irma90
    12. Siječanj 2020. 18:23

Slee.piškit ću ja svaki dan po par.trakica pa što bude 😂
    Na njima piše 10mlU

MarinaStam - ajme a ja sam mislila da sam ja luda 😂😂😂
    Ja se naoružam s 5-6 komada pa trošim ovisno kako se osjećam. Prošli mjesec sam ih sve potrošila a prije toga nikad ni jedan, uvijek kao čekam M.
    Dobro je imati pa ako ti se testira da ne.moraš razmišljati 😁

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Slee
    12. Siječanj 2020. 18:33

Super, justagirl! Moguce, stvarno moguce! Nadam se da je tako! I da ce ovoga puta proci bez problema sve!
    Moj muz je isto uvjeren da je to to, ali ja ne znam, strah me vjerovati. Dala sam njemu da pisa po testu, buljila sam u njega i nista. Ali sad kad sam nakon sat vremena opet bacila oko mi se cini kao da mooozda i na njegovom nesto vidim, ali sada vec ludim na max. 
    Razmisljam cak da sad opet napravim test, ali obuzdat cu se
    Marinastam ja sam narucila 20 testica s interneta! Ma sve smo lude!
    Breskva kak si ti?
    Irma ma samo ti pisaj, uhvatit ces ga kad tad!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Mallla
    12. Siječanj 2020. 18:45

E tako i ja kada imam testove u kući onda ih radim ko blesava, a kad nema nema...to mi je uglavnom zabavno ali su me "sjene" bile malo izludile pa sam prestala nabavljat s ebaya a onda opet poludila s kupovanjem po ljekarnama i mulleru... Al aad se vraćam ebayu, jeftinija je opcija i tko zna koliko ću još morat nabavljat.... Za kineze znam da se ne nadam dok ta sjena nije fino debela pa ono valjda mogu podnijeti igru sjena! 

url=https://lilypie.com]

MalaD
    12. Siječanj 2020. 18:58

Zene moj.. Puni ste pisale i nisam sve pohvatala ali sam primijetila nekoliko pozitivnih testica!
    Neznam bas tko ali cestitam na trudnoci i nadam se da ce se odrzati!
    Ja danas 14 dc i nadam se skorom piku trebala bi ovulaciju imati tek negdje 26 dc ali mi se cini kao da ce uskoro.. Jer vec par dana bas imam obilan vodenkasti iscjedak i leda me ujutro muce kao kad bi trebala dobiti ili u vrijeme ovulacije.
    Danas cu opet navecer  pisnuti lh trakicu. U nadi da je potamnila.. :-) 

• justagirl2201
    12. Siječanj 2020. 19:05

Neka igra sjenaaa počneee 🥂 ajde Slee piški kad vec imas testove pa da lovimo sjene 😊😁

Breskva
    12. Siječanj 2020. 19:07

Justagirl,ja ti isto vec sutradan nakon O osjecam sise tako da nisi jedina,meni ti je tako svaki mjesec.i do menge svaki danom sve vise bole,evo danas sam nesko skakutala stepenicama za dole i morala sam ih drzat rukom koliko me bole.
    Slee,kod mene i dalje sjenica na kinezu,nista jace od par dana prije,obilan kremast bijeli iscjedak. Vidit cemo kakav ce biti ovih dana jer mi je dan prije menge vodenast.
    Danas tek imam neke grcice oko maternice,razmisljam da sutra pisnem pravi test,ali mozda je jos rano...

Arwen87
    12. Siječanj 2020. 19:14

Slee

Anchy, pa tebi sam drzala fige u prethodnom postu 😀
    Arwen bas mi je jako zao, ali 4 dana do m je jos rano, nista nije izgubljeno dok ne dode. Znam da si sad razocarana i nemas vjere i najgore je tako ponadat se i onda nista, i sama se toga bojim. Sigurna sam da ces u ovoj godini imati svoju bebicu, kao i sve mi. Nije ni mpo kraj svijeta, bitno je da se dode do cilja!

Hvala ti na lijepim riječima!❤️
    Ne mislim da je MPO kraj svijeta,ali evo,malo mi se skupilo svega pa sad tu kukam bezveze,ali proci ce me!

Arwen87
    12. Siječanj 2020. 19:17

Martina1982

Arwen87

Pozdrav cure!
    Na mom kinezu jutros nema ni sjene😒
    Nikad ih vise necu koristiti!
    Uglavnom,ovaj mjesec od mene nista,M stize po kalendaru za 4 dana, pa cu sljedeci ciklus probati opet s nocurkom on NW jer ste rekle da je on jaci,i sa onim sirupom sto je Breskva kupila!
    Mislim da ce nam to biti zadnji pokusaj prije nego krenemo u MPO vode!
    Jako sam ljuta,tuzna,razocarana,ne mogu ni opisati kako se osjecam,jer se sve mi ovdje toliko mucimo da ostvarimo nesto sto drugima uspijeva bez problema,bez ikakvog planiranja i puno puta to i ne zele!
    Ali evo,tako je kako je!

A misa mu. Gle dok M ne dode uvijek ima nade. Tko zna…nije svaka zena ista i ne djeluje na svaku zenu isto. Ali zelim ti da uspije. Ako ne ovaj ciklus bit ce sljedeci ili onaj iza. Ali uglavnom bit ce. Nekad ne mozemo dobiti ono sto zelimo onda kad mi to zelimo. Ali sigurno ce se ostvariti. Saljem 🤗i 😘

Hvala ti😘❤️

Slee
    12. Siječanj 2020. 19:31

Mallla mozda jos najbolje ne imati ih uopce, ali onda bi ovih 14 dana cekanja proslo jos sporije!
    MalaD navijam da dodje ovulacija sto prije! I da bude dobitna!
    Justagirl kad ces ti u napad? Ja cu ipak pricekat do ujutro, ako ga sad napravim i ne bude nista onda cu se tjesiti ma joj vecernji urin bla bla. Ujutro nema utjehe, kako bude ujutro, tako je! Sutra vec 11 dpo, ovaj moj kinez je osjetljivosti 10 mlU, trebao bi pokazat konkretniju sjenu. 
    Breskva ma ja mislim da je prerano za prave testove. Njih cuvam za dan prije

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 19:34

..dakle jucer clear blue, jako slabi plus
    ...danas puno jači , vidljivi na slici
    .....našla doma još jedan test iz apoteke i minus ko glista 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.