Jbt pa ispada da testovi s plavim crtama su bas losi.
Definitivno bolje crvene uzimat😤😤
Anchy zao mi 😢
Ne znam, Anchy, zao mi je! Ali ja uvijek mislim da uvijek ima nade dok ne dode m!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
..ah, ne znam ni sama kaj da velim.. u prvoj trudnoci su mi plavi odma dali plus, sad nit vrit nit mimo.. pardon na rječniku..
..nemam nikakvih simptoma da bi došla, osim sisobolje i zimnice
Mene zanima dali vi vec unaprijed kupujete puno testova za trudnocu?
Ja sam naprimjer kupila odmah kad je pocela menga i spremno i naoruzano cekam da prodje 8-10 dana posle ovulacije 🙈
..gdje ih kupuješ ?
Anchy al jos nisi dobila M👌👌👌👍
Testova imas na amazonu il e bayu za male pare
Anchy al jos nisi dobila M👌👌👌👍
Testova imas na amazonu il e bayu za male pare
Ma kakvi, niti naznake da bi došla.
Kupujem sve pre Aliexpressa, tamo ne mogu naci
Pozdrav cure, odradila sam ovulacijske trakice ovaj mj samo 14 i 15 dan ciklusa i pretpostavljam da mi je ovulacija onda bila 13.dan ako usporedim prosli mjesec...
sto vi mislite? Bila sam 8.01 na ultrazvuku kod gin(na nekoj kontroli) i rekla je da vidi da mi je ovulacija prosla ima dosta.
Pozdrav cure, odradila sam ovulacijske trakice ovaj mj samo 14 i 15 dan ciklusa i pretpostavljam da mi je ovulacija onda bila 13.dan ako usporedim prosli mjesec…
sto vi mislite? Bila sam 8.01 na ultrazvuku kod gin(na nekoj kontroli) i rekla je da vidi da mi je ovulacija prosla ima dosta.
Mene zanima dali vi vec unaprijed kupujete puno testova za trudnocu?
Ja sam naprimjer kupila odmah kad je pocela menga i spremno i naoruzano cekam da prodje 8-10 dana posle ovulacije 🙈
..gdje ih kupuješ ?
Ove ClearBlue i TestaMed uzimam u DM-u u Njemackoj, ove obicne trakice (50kom za 14€) u Amazon narucujem😊
Ne mogu jos da pohvatam sve ko sta pise ali u svakom slucaju zelim svima sto prije pozitivne testove 🥰
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Drage moje ja sam danas slucajno otkrila da postoji takodjer komplet set za testiranje krvi na hcg 🙈
I to bas ovdje u Svicarskoj se proizvodi .
Naravno moj najveci problem bi bio sad da muzu nekako to objasnim kako nemogu da sacekam par dana i koristim onu hrpu testova koju sam kupila nego da zelim jos ranije da znam dali je uspjelo 😒
I ovako smatra da sam pukla nacisto kad vidi kako iscekujem svaki dan 😕
Nisam pronasla nikakva iskustva sa tim setom, na youtube sam isto trazila ali nista...
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Sortiraj odgovore
Najstariji