Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Siječanj 2020. 19:45

Jbt pa ispada da testovi s plavim crtama su bas losi.
    Definitivno bolje crvene uzimat😤😤
    Anchy zao mi 😢

Slee
    12. Siječanj 2020. 19:46

Ne znam, Anchy, zao mi je! Ali ja uvijek mislim da uvijek ima nade dok ne dode m!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 20:08

..ah, ne znam ni sama kaj da velim.. u prvoj trudnoci  su mi plavi odma dali plus, sad nit vrit nit mimo.. pardon na rječniku..
    ..nemam nikakvih simptoma da bi došla, osim sisobolje i zimnice

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 20:10

MarinaStam

Mene zanima dali vi vec unaprijed kupujete puno testova za trudnocu?

Ja sam naprimjer kupila odmah kad je pocela menga i spremno i naoruzano cekam da prodje 8-10 dana posle ovulacije 🙈

..gdje ih kupuješ ? 

12. Siječanj 2020. 20:20

Anchy al jos nisi dobila M👌👌👌👍
    Testova imas na amazonu il e bayu za male pare

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 20:23

Marinalin

Anchy al jos nisi dobila M👌👌👌👍
    Testova imas na amazonu il e bayu za male pare

Ma kakvi, niti naznake da bi došla.
    Kupujem sve pre Aliexpressa, tamo ne mogu naci

• m33
    12. Siječanj 2020. 20:24

Pozdrav cure, odradila sam ovulacijske trakice ovaj mj samo 14 i 15 dan ciklusa i pretpostavljam da mi je ovulacija onda bila 13.dan ako usporedim prosli mjesec... 
    sto vi mislite? Bila sam 8.01 na ultrazvuku kod gin(na nekoj kontroli) i rekla je da vidi da mi je ovulacija prosla ima dosta. 

• m33
    12. Siječanj 2020. 20:26

m33

Pozdrav cure, odradila sam ovulacijske trakice ovaj mj samo 14 i 15 dan ciklusa i pretpostavljam da mi je ovulacija onda bila 13.dan ako usporedim prosli mjesec…
    sto vi mislite? Bila sam 8.01 na ultrazvuku kod gin(na nekoj kontroli) i rekla je da vidi da mi je ovulacija prosla ima dosta.

MarinaStam
    12. Siječanj 2020. 21:02

Anchyy

MarinaStam

Mene zanima dali vi vec unaprijed kupujete puno testova za trudnocu?

Ja sam naprimjer kupila odmah kad je pocela menga i spremno i naoruzano cekam da prodje 8-10 dana posle ovulacije 🙈

..gdje ih kupuješ ?

Ove ClearBlue i TestaMed uzimam u DM-u u Njemackoj, ove obicne trakice (50kom za 14€) u Amazon narucujem😊

Ne mogu jos da pohvatam sve ko sta pise ali u svakom slucaju zelim svima sto prije pozitivne testove 🥰

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

MarinaStam
    12. Siječanj 2020. 21:17

Drage moje ja sam danas slucajno otkrila da postoji takodjer komplet set za testiranje krvi na hcg 🙈
    I to bas ovdje u Svicarskoj se proizvodi .
    Naravno moj najveci problem bi bio sad da muzu nekako to objasnim kako nemogu da sacekam par dana i koristim onu hrpu testova koju sam kupila nego da zelim jos ranije da znam dali je uspjelo 😒
    I ovako smatra da sam pukla nacisto kad vidi kako iscekujem svaki dan 😕
    Nisam pronasla nikakva iskustva sa tim setom, na youtube sam isto trazila ali nista...

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.