Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    12. Siječanj 2020. 14:42

Martina1982

Anchyy

Anchyy

ibb.co/LdcmBs0

Hahahaha… plavuša.. neznam

Kad napravis upload na stranici ibb.co stisnes strelicu u kucici iznad di stoji link i tamo odaberes BBC thumbnails linked i kad ti stavi link taj link kopiras i zaljepis ovdje u komentar i automatski ce ti se odmah pokazat slika prije nego posaljes komnetar

A kak tumačiš to kaj se je desilo ? 😢

• justagirl2201
    12. Siječanj 2020. 14:43

Anchy vidim crticu!! Neka kiša plusića kreneee ❤❤❤

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 14:45

crnerupe

Anchyy

..ooo hvala..
    ..inace kak dam napisala 8 dan od ovulacije mi je

Vidim crticuuu! Navijam da tamni kako i treba 🥳🥳🥳 ali ako ti je 8DPO onda kako si trebala danas dobiti? Inace ti je ova faza kraca ili? Jesi probala kojeg kineza napravit osim digitalca? 🙈

Kineze imam samo za ovukaciju, na aliexpressu nikak da najdem te trake za trudnocu.
    A kaj ovo nije baš pouzdan test kaj sam napravila ?
    Ovaj mj sam imala.kasniju ovulaciju, po kalendaru mi je trebala biti 27.12., a po sluzi sam skuzila 04.09., 
    Da danas mi je trebala dojti ona koja nebu došla 🤞🏼

Slee
    12. Siječanj 2020. 14:48

Anchy, sto ti nije neki dan bio 8dpo? Ili sam te pobrkala s nekim. Znas li tocno kad ti je bila O, jesi pratila s trakicama? 
    A sto se tice lazno pozitivnih testova, nagledale smo ih se na ovoj temi. Tako da po meni treba uvijek biti oprezan dok crta ne postane tamnija! Nadam se da i hoce svima nama uskoro, ako ne vec sutra! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

12. Siječanj 2020. 14:49

Anchyy

crnerupe

Anchyy

..ooo hvala..
    ..inace kak dam napisala 8 dan od ovulacije mi je

Vidim crticuuu! Navijam da tamni kako i treba 🥳🥳🥳 ali ako ti je 8DPO onda kako si trebala danas dobiti? Inace ti je ova faza kraca ili? Jesi probala kojeg kineza napravit osim digitalca? 🙈

Kineze imam samo za ovukaciju, na aliexpressu nikak da najdem te trake za trudnocu.
    A kaj ovo nije baš pouzdan test kaj sam napravila ?
    Ovaj mj sam imala.kasniju ovulaciju, po kalendaru mi je trebala biti 27.12., a po sluzi sam skuzila 04.09.,
    Da danas mi je trebala dojti ona koja nebu došla 🤞🏼

Ma pitam cisto eksperimentalno me zanima bi li ti se na kinezu pojavila kakva slaba crtica..u svakom slucaju drzim fige da se beta pravilno dupla i da crtica tamni. Jos koji dan ponovi test da vidis jel crtica tamni da se uvjeris da je sve okej i onda zovi doktora da te naruci za prvi pregled! 🥳🥳🥳🥳

12. Siječanj 2020. 14:50

Slee

Anchy, sto ti nije neki dan bio 8dpo? Ili sam te pobrkala s nekim. Znas li tocno kad ti je bila O, jesi pratila s trakicama?
    A sto se tice lazno pozitivnih testova, nagledale smo ih se na ovoj temi. Tako da po meni treba uvijek biti oprezan dok crta ne postane tamnija! Nadam se da i hoce svima nama uskoro, ako ne vec sutra!

Pobrkala si ju samnom! Ja sam bila ta koja je u petak bila 8DPO sa jako jako jakoooo slabom crticom 😂🙈

Slee
    12. Siječanj 2020. 14:52

crnerupe

Slee

Pobrkala si ju samnom! Ja sam bila ta koja je u petak bila 8DPO sa jako jako jakoooo slabom crticom 😂🙈

Ma neee, za tebe znam! Mislim da je i ona piskil 8dpo, ali je bio negativan pa sam je savjetovala da napravi test na bar 10dpo. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

12. Siječanj 2020. 14:54

Slee

crnerupe

Slee

Ma neee, za tebe znam! Mislim da je i ona piskil 8dpo, ali je bio negativan pa sam je savjetovala da napravi test na bar 10dpo.

Aha nemam pojma,dosta toga se od soka s crticom i ne sjecam,malo mi film preskace 😂😂😂

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 15:09

Slee

Pratila sam, ali netko mi je rekao da nije bila dovoljno tamna.. ili da mora bit tamnija.. onda sam kineza išla radit 4-tog i fuul.dve tamne crte +sluz

Anchyy
    12. Siječanj 2020. 15:11

Crnerupe kad ti ne trebaš dobit M ?
    Slee kak tumačiš to sa sjenom svojom ?
    Kaj znači da je možda to sve sad fake 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.