..lepe moje, ovako...kad sad ujutro piškila očekivala sam debeli plus, i ništa.
Sad kad sam bolje pogledala jako, jako lagano se nadzire okomita crtica 😁
Ima nade 🤞🏼❤
Crnerupe, drzimo ti fige da je trudnoca u pitanju! 🤞🏻🤗
Jesi radila mozda jos koji lh test danas?
Jesam i dosta je jaka crtica,slabija nego jucer,ali nedovoljno slaba skoro pa nevidljiva kako inace bude..zato i mislim da je vjerojatno T ali ima dosta dana do M i moguce je da se ne odrzi jer je jako rano...nemam pojma sto misliti 🙁🤷♀️
Ja prvi mjesec uzimam nocurak i svaki put kad ga uzmem nakon pola sata proljev 😅
Izgleda meni on smeta 😅
Ja sam prvi mjesec nocurak uzimala u 12 do M i nakon toga vise nisam,a vidila si i sama slikice ovih dana..🤷♀️🙈
..lepe moje, ovako…kad sad ujutro piškila očekivala sam debeli plus, i ništa.
Sad kad sam bolje pogledala jako, jako lagano se nadzire okomita crtica 😁
Ima nade 🤞🏼❤
Ja vise necu raditi dok ne pocne kasniti a vjerojatno bude 😂 bit ce tesko,ali ovako kad razmisljam o tome samo se brinem i sekiram iako to ne moze utjecati na ishod🤷♀️
Ana b ja uzimam nocurak 4 dana i nemam proljev😂😂😂
A koliko kostaju femisan s dostavim za Njemacku?
Hej cure citam vas vec duze vrijeme ali nikako da se udostojim javiti. Dragi i ja radimo na bebi od 5.mj ali se do sad, nazalost, nista nije ulovilo no ne gubimo nadu 🤗
Uglavnom zanima me ima li koja od vas iskustva sa kapsulama vrkute? I ako ima kako i od kojeg dana ste ih pocele uzimati? Jel se piju do ovulacije samo ili se mogu cijeli mjesec piti?
Dobrodošla! Pila ja kapsule i ok su djeluju samo što sam ja imala nuspojave od vrkute pa san prestala s njom (kratka i crna M, jako dug ciklus). Uzela u trgovini bio i bio.
Ja cu ih sad poceti pit prvi mjesec tek haha nadam se da ce bit sve oke. A kako si ih pila cijeli ciklus ili do ovulacije?
Hvala na dobrodoslici makar vas citam vec par mjeseci ali se nikad nisam udostojila javiti haha. Do sad nisam nista ni koristila ali kako se vec do sad nije nista primilo kupila sam si te kapsule i ulje nocurka pa cemo vidjeti hoce li se sad ista uhvatiti 🤞🤞Ginekologica mi je prepisala na zadnjem pregledu folacin i duphaston od 15.-25. dana ciklusa po dvije tablete a ovo sam si uzela na svoju ruku reko ne kosta me nista probati 😁
Sa nocurkom znam da se krene piti od 2DC pa sve do O,nakon O stajes sa nocurkom jer moze utjecati na spontani ako dode do trudnoce,a za vrkutu ti ne znam posto ju ne koristim,ali reci ce ti cure koje koriste i sreto u lovu na plusic! 😃
..skroz je svjetla, baš ju naganjam da ju poslikam 😁
https://ibb.co/3C6jVj2
Anchy ja bas ne vidim crticu mozda drugi ce vidit
Crne rupe ti si isto prvi put pila kapsule nocurka ocaj ciklus il sam krivo skuzila?
Sortiraj odgovore
Najstariji