..jutrost piškila clear blue, negativan 😭
…sutra bi kao trebala doci/ne doci… makar mi.se sve vidi da mi je ovilacija bila 04.01., a ne 29.12.
A misa mu....Al ak je O bila 4.1. onda bi danas bilo jos rano za testic, sto bi znacilo da jos ima nade 😉
Feminisan A he stigao upravo 😁 znači cure iz njemačke treba oko 5 radnih dana da stigne čisto informativno ako bi narucivale 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
…sutra bi kao trebala doci/ne doci… makar mi.se sve vidi da mi je ovilacija bila 04.01., a ne 29.12.
A misa mu….Al ak je O bila 4.1. onda bi danas bilo jos rano za testic, sto bi znacilo da jos ima nade 😉
Pa kak ste si sve složile tak lepi avatar s ciklusuom ? 🤔
Juhuuu da probam i ja ak mi radi sticker 😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anab nemoj gubiti nadu da nece doci ovulacija, vidis kako Martini tek sad stize!
Crnerupe arwen breskva kakvo je stanje danas s testicima?
Meni moj naravno nista, pa ni sjenku sjene.
Mi ovaj vikend nismo kod kuce a testove nisam nosila upravo zato da ne budem samo time opterecena,i da ne padnem u iskusenje da se svako malo testiram i onda manijakalno trazim sjene i crte!
Ovaj vikend samo uzivamo☺️
Od simptoma nista posebno,cice skoro uopce ne bole,neki cudan,iritantan bol u donjem dijelu trbuha,vise kao peckanje i trnci to je to!
Mislim da od mene nista ovaj put i da M stize ali evo,vidjet cemo!
Netko je rekao da je najraniji znak trudnoce mekan cerviks,a meni se moj cini prilicno tvrd iako to ovisi od polozaja u kojem ga pokusam napipati,tako da mislim da nam nije uspjelo nazalost!
Al zato vama ostalim curama drzim fige da kod vas situacija bude drukcija!❤️
Ana B. meni kad je bio dobitan ciklus O mi je bila na 20dc, prije toga je O bila na 23dc...a sad je bila 19dc...dakle samo budi strpljiva, mora doc 😊
Breskva ovo je meni crta a ne sjena....nek bude tamnija!!!!
Anchy ne gubi nadu ..dok ne dode M nista nije gotovo...neke zene imaju manju konc.hcg u urinu
Mene sise pocele bolit, tocnije bradavice i glava me boli...ima jos dosta cekanja do piskenja :)
Hej cure citam vas vec duze vrijeme ali nikako da se udostojim javiti. Dragi i ja radimo na bebi od 5.mj ali se do sad, nazalost, nista nije ulovilo no ne gubimo nadu 🤗
Uglavnom zanima me ima li koja od vas iskustva sa kapsulama vrkute? I ako ima kako i od kojeg dana ste ih pocele uzimati? Jel se piju do ovulacije samo ili se mogu cijeli mjesec piti?
Dobrodošla! Pila ja kapsule i ok su djeluju samo što sam ja imala nuspojave od vrkute pa san prestala s njom (kratka i crna M, jako dug ciklus). Uzela u trgovini bio i bio.
url=https://lilypie.com]
Lijep pozdrav svima 😊
Nova sam ovdje i pronasla sam vas slucajno preko google.
Ja mjerim sa ClearBlue Advaced Monitorom i OneStep trakicama moju Ovulaciju.
Sad nam je treci ciklus odkako radimo na bebi, zadnja menstruacija je pocela 28.Decembar a jutros Monitor i trakica pokazuju ovo:
Ovulacija bi trebala najkasnije vec sutra da se desi, sinoc smo vec „radili“ ali danas nebi bilo lose predpostavljam isto opet
Moram da kazem da u prvom ciklusu je bilo pozitivno ali nije se HCG povecavao tako da je otislo samo od sebe sve nazalost, u drugom ciklusu sve negativno i evo sad u trecem opet odbrojavanje i nada da ce ispjeti
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
A misa mu….Al ak je O bila 4.1. onda bi danas bilo jos rano za testic, sto bi znacilo da jos ima nade 😉
Pa kak ste si sve složile tak lepi avatar s ciklusuom ? 🤔
Pa lijepo 😜😜😜 imas u prijasnjim postovima kak ide. Klikni na neki od curka di je pise Lylipie i tam si ga napravis. Dobis link i kopiras ga (onaj di pise bbc) odes tu na svoj profil - potpis - zalhepis link i to je to
Hej cure citam vas vec duze vrijeme ali nikako da se udostojim javiti. Dragi i ja radimo na bebi od 5.mj ali se do sad, nazalost, nista nije ulovilo no ne gubimo nadu 🤗
Uglavnom zanima me ima li koja od vas iskustva sa kapsulama vrkute? I ako ima kako i od kojeg dana ste ih pocele uzimati? Jel se piju do ovulacije samo ili se mogu cijeli mjesec piti?
Dobro dosla 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji