Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Siječanj 2020. 11:27

Anchyy

..jutrost piškila clear blue, negativan 😭
    …sutra bi kao trebala doci/ne doci… makar mi.se sve vidi da mi je ovilacija bila 04.01., a ne 29.12.

A misa mu....Al ak je O bila 4.1. onda bi danas bilo jos rano za testic, sto bi znacilo da jos ima nade 😉

Aneee
    11. Siječanj 2020. 11:41

Feminisan A he stigao upravo 😁 znači cure iz njemačke treba oko 5 radnih dana da stigne čisto informativno ako bi narucivale 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Anchyy
    11. Siječanj 2020. 11:42

Martina1982

Anchyy

…sutra bi kao trebala doci/ne doci… makar mi.se sve vidi da mi je ovilacija bila 04.01., a ne 29.12.

A misa mu….Al ak je O bila 4.1. onda bi danas bilo jos rano za testic, sto bi znacilo da jos ima nade 😉

Pa kak ste si sve složile tak lepi avatar s ciklusuom ? 🤔

• anaid
    11. Siječanj 2020. 11:43

Juhuuu da probam i ja ak mi radi sticker 😁

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Arwen87
    11. Siječanj 2020. 11:52

Slee

Anab nemoj gubiti nadu da nece doci ovulacija, vidis kako Martini tek sad stize!
    Crnerupe arwen breskva kakvo je stanje danas s testicima?
    Meni moj naravno nista, pa ni sjenku sjene.

Mi  ovaj vikend nismo kod kuce a testove nisam nosila upravo zato da ne budem samo time opterecena,i da ne padnem u iskusenje da se svako malo testiram i onda manijakalno trazim sjene i crte!
    Ovaj vikend samo uzivamo☺️
    Od simptoma nista posebno,cice skoro uopce ne bole,neki cudan,iritantan bol u donjem dijelu trbuha,vise kao peckanje i trnci to je to!
    Mislim da od mene nista ovaj put i da M stize ali evo,vidjet cemo!
    Netko je rekao da je najraniji znak trudnoce mekan cerviks,a meni se moj cini prilicno tvrd iako to ovisi od polozaja u kojem ga pokusam napipati,tako da mislim da nam nije uspjelo nazalost!
    Al zato vama ostalim curama drzim fige da kod vas situacija bude drukcija!❤️

• justagirl2201
    11. Siječanj 2020. 12:04

Ana B. meni kad je bio dobitan ciklus O mi je bila na 20dc, prije toga je O bila na 23dc...a sad je bila 19dc...dakle samo budi strpljiva, mora doc 😊
    Breskva ovo je meni crta a ne sjena....nek bude tamnija!!!!
    Anchy ne gubi nadu ..dok ne dode M nista nije gotovo...neke zene imaju manju konc.hcg u urinu
    Mene sise pocele bolit, tocnije bradavice i glava me boli...ima jos dosta cekanja do piskenja :)

Mallla
    11. Siječanj 2020. 12:13

Lilo23

Hej cure citam vas vec duze vrijeme ali nikako da se udostojim javiti. Dragi i ja radimo na bebi od 5.mj ali se do sad, nazalost, nista nije ulovilo no ne gubimo nadu 🤗
    Uglavnom zanima me ima li koja od vas iskustva sa kapsulama vrkute? I ako ima kako i od kojeg dana ste ih pocele uzimati? Jel se piju do ovulacije samo ili se mogu cijeli mjesec piti?

Dobrodošla! Pila ja kapsule i ok su djeluju samo što sam ja imala nuspojave od vrkute pa san prestala s njom (kratka i crna M, jako dug ciklus). Uzela u trgovini bio i bio. 

url=https://lilypie.com]

MarinaStam
    11. Siječanj 2020. 12:21

Lijep pozdrav svima 😊

Nova sam ovdje i pronasla sam vas slucajno preko google.
    Ja mjerim sa ClearBlue Advaced Monitorom i OneStep trakicama moju Ovulaciju.

Sad nam je treci ciklus odkako radimo na bebi, zadnja menstruacija je pocela 28.Decembar a jutros Monitor i trakica pokazuju ovo:

Ovulacija bi trebala najkasnije vec sutra da se desi, sinoc smo vec „radili“ ali danas nebi bilo lose predpostavljam isto opet 

Moram da kazem da u prvom ciklusu je bilo pozitivno ali nije se HCG povecavao tako da je otislo samo od sebe sve nazalost, u drugom ciklusu sve negativno i evo sad u trecem opet odbrojavanje i nada da ce ispjeti 

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

11. Siječanj 2020. 12:24

Anchyy

Martina1982

Anchyy

A misa mu….Al ak je O bila 4.1. onda bi danas bilo jos rano za testic, sto bi znacilo da jos ima nade 😉

Pa kak ste si sve složile tak lepi avatar s ciklusuom ? 🤔

Pa lijepo 😜😜😜 imas u prijasnjim postovima kak ide. Klikni na neki od curka di je pise Lylipie i tam si ga napravis. Dobis link i kopiras ga (onaj di pise bbc) odes tu na svoj profil - potpis - zalhepis link i to je to 

11. Siječanj 2020. 12:25

Lilo23

Hej cure citam vas vec duze vrijeme ali nikako da se udostojim javiti. Dragi i ja radimo na bebi od 5.mj ali se do sad, nazalost, nista nije ulovilo no ne gubimo nadu 🤗
    Uglavnom zanima me ima li koja od vas iskustva sa kapsulama vrkute? I ako ima kako i od kojeg dana ste ih pocele uzimati? Jel se piju do ovulacije samo ili se mogu cijeli mjesec piti?

Dobro dosla 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.