Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Siječanj 2020. 13:05

Evo mene...danas sam isto napravila testic iako znam da ne moze bas biti tamnija nego jucer,ali meni je cak svjetlija od one jucer,skoro pa je i nema,tako da izgleda da ce ipak biti na kraju negativno i cekam M za par dana 🙁

https://ibb.co/7zD8wMd

11. Siječanj 2020. 13:10

crnerupe

Evo mene…danas sam isto napravila testic iako znam da ne moze bas biti tamnija nego jucer,ali meni je cak svjetlija od one jucer,skoro pa je i nema,tako da izgleda da ce ipak biti na kraju negativno i cekam M za par dana 🙁

Vidim sjenu da. Ne preostaje ti drugo neg cekati. Drzim 🤞 da je ipak T u pitanju❤

11. Siječanj 2020. 13:15

Martina1982

crnerupe

Evo mene…danas sam isto napravila testic iako znam da ne moze bas biti tamnija nego jucer,ali meni je cak svjetlija od one jucer,skoro pa je i nema,tako da izgleda da ce ipak biti na kraju negativno i cekam M za par dana 🙁

Vidim sjenu da. Ne preostaje ti drugo neg cekati. Drzim 🤞 da je ipak T u pitanju❤

Iduci cu raditi tek kada ce kasniti dva,tri dana...ako izdrzim toliko 😂

MarinaStam
    11. Siječanj 2020. 13:22

Martina1982

MarinaStam

Martina1982

MarinaStam

Lijep pozdrav svima 😊

Nova sam ovdje i pronasla sam vas slucajno preko google.
    Ja mjerim sa ClearBlue Advaced Monitorom i OneStep trakicama moju Ovulaciju.

Sad nam je treci ciklus odkako radimo na bebi, zadnja menstruacija je pocela 28.Decembar a jutros Monitor i trakica pokazuju ovo:

Ovulacija bi trebala najkasnije vec sutra da se desi, sinoc smo vec „radili“ ali danas nebi bilo lose predpostavljam isto opet

Moram da kazem da u prvom ciklusu je bilo pozitivno ali nije se HCG povecavao tako da je otislo samo od sebe sve nazalost, u drugom ciklusu sve negativno i evo sad u trecem opet odbrojavanje i nada da ce ispjeti

Wowwww to mi je zelja imatiii ali mi je malo skupo. Gledam stalno na netu to. Imam ideju… trazit cu da mi to kupe uskoro za rodendan 🤣🤣🤣. Super. Ma akcijajte vi i danas i sutra za svaki slucaj 😜 i sretno 🤞

Ja sam prezadovoljna sa ClearBlue monitorom, jeste malo skup ali stvarno i dobar i precizan 🥰
    Hvala puno, nadamo se da ce uspjeti 🥰

Vjerujem da je precizan sto posto. Razmislit cu si jos o tom podhvatu 🤭🙈

Sam monitor je jednokratna investicija, ono sto je skupo ( pogotovo ako traje mjesecima dok ne dodje trudnoca) su testovi za njega, u jednom pakovanju su 20 komada ovu testova i 4 za trudnocu, a u prvom ciklusu trazi 20 testova dok te ne upozna, poslije su odprilike izmedju 8 i 10, ali i to samo ako je redovan ciklus, ako je neredovan onda moze pozrajati duze sa po 20 testova po ciklusu dok ne ulovi ovulaciju 🙈

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Slee
    11. Siječanj 2020. 13:29

Nove zenske, dobrodosle! 
    I sto prije osle!
    Mene cice skoro uopce vise ne bole, a inace tek kad dode M predtane skroz boliti, 
    Napuhana sam, bezvoljna, probada me dolje, ovito mi pms poceo :(

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• justagirl2201
    11. Siječanj 2020. 13:36

Crne rupe lagaaana sjenica je tu...probaj se strpit jos par dana...znam da je tesko...ja prva bih odmah radila testove par dana nakon O al moramo pregrmit taj period čekanja...drzim fige da je T!!
    Slee ne mora ti nista znacit to za sise...mogu te opet pocet bolit

11. Siječanj 2020. 13:44

justagirl2201

Crne rupe lagaaana sjenica je tu…probaj se strpit jos par dana…znam da je tesko…ja prva bih odmah radila testove par dana nakon O al moramo pregrmit taj period čekanja…drzim fige da je T!!
    Slee ne mora ti nista znacit to za sise…mogu te opet pocet bolit

Jedino po cemu imam osjecaj da je T i to jako rana je sto sam imala taj isti osjecaj u 5mj prosle godine kada je bila biokemijska i to sto imam grceve koje nemam kada je pms,nit takvog intenziteta ni tog oblika,plus neko treperenje i pulsiranje unutra pogotovo dok lezim,prije par dana nisam mogla zaspati jer sam lezala na boku sto mi je bilo jako neugodno,a jedino na boku uspijem zaspati,na ledima nije uspjevalo sve do sada,umor je konstantan i sva sam nekakva troma,usporena i treba mi vise zraka nego do sada...to je jedino sto se do sada nije dogadalo,a klasicnih simptoma kao kada trebam dobiti M uopce nema,dok bi imala jaki PMS od histerije do placa,jaki grcevi i smeckarenje jedno 2-3 dana prije nego sto bi prokrvarila kako treba..instinkt je tu,ali ne znam hoce li se to zadrzati ili ce biti isti scenarij kao i prosle godine...

Aneee
    11. Siječanj 2020. 13:50

Ja prvi mjesec uzimam nocurak i svaki put kad ga uzmem nakon pola sata proljev 😅
    Izgleda meni on smeta 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Anchyy
    11. Siječanj 2020. 14:04

Martina1982

Anchyy

Martina1982

Anchyy

..jutrost piškila clear blue, negativan 😭
    …sutra bi kao trebala doci/ne doci… makar mi.se sve vidi da mi je ovilacija bila 04.01., a ne 29.12.

A misa mu….Al ak je O bila 4.1. onda bi danas bilo jos rano za testic, sto bi znacilo da jos ima nade 😉

Pa kak ste si sve složile tak lepi avatar s ciklusuom ? 🤔

Pa lijepo 😜😜😜 imas u prijasnjim postovima kak ide. Klikni na neki od curka di je pise Lylipie i tam si ga napravis. Dobis link i kopiras ga (onaj di pise bbc) odes tu na svoj profil - potpis - zalhepis link i to je to

Pa išla sam , i zišlo mi ja samo od coppy/paste 😂

Breskva
    11. Siječanj 2020. 14:04

Vidit cemo dali ce tamnit... da bar,ali... moram se strpit.
    Ja sam danas 8 dpo sise me bole isto kao i prije par dana mozda mrvicu vise,samo bi jela nesto i napuhala sam se...sve je to nesto ali opet moze biti pms.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.