MarinaStam dobro dosla! Ovo je pik sto vidim po trakici! Dakle O nastupa u sljedecih 12-24h...svakako akcijajte jos danas i sutra....sretnooo!!
Lijep pozdrav svima 😊
Nova sam ovdje i pronasla sam vas slucajno preko google.
Ja mjerim sa ClearBlue Advaced Monitorom i OneStep trakicama moju Ovulaciju.
Sad nam je treci ciklus odkako radimo na bebi, zadnja menstruacija je pocela 28.Decembar a jutros Monitor i trakica pokazuju ovo:
Ovulacija bi trebala najkasnije vec sutra da se desi, sinoc smo vec „radili“ ali danas nebi bilo lose predpostavljam isto opet
Moram da kazem da u prvom ciklusu je bilo pozitivno ali nije se HCG povecavao tako da je otislo samo od sebe sve nazalost, u drugom ciklusu sve negativno i evo sad u trecem opet odbrojavanje i nada da ce ispjeti
Wowwww to mi je zelja imatiii ali mi je malo skupo. Gledam stalno na netu to. Imam ideju... trazit cu da mi to kupe uskoro za rodendan 🤣🤣🤣. Super. Ma akcijajte vi i danas i sutra za svaki slucaj 😜 i sretno 🤞
Femisan* malo da se ispravim tek sam da vidila da piše krivo 😅
Ugl kod mene od jučer baš dosta iscjedka ali O još nema 🤔
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Anab nemoj gubiti nadu da nece doci ovulacija, vidis kako Martini tek sad stize!
Crnerupe arwen breskva kakvo je stanje danas s testicima?
Meni moj naravno nista, pa ni sjenku sjene.
Mi ovaj vikend nismo kod kuce a testove nisam nosila upravo zato da ne budem samo time opterecena,i da ne padnem u iskusenje da se svako malo testiram i onda manijakalno trazim sjene i crte!
Ovaj vikend samo uzivamo☺️
Od simptoma nista posebno,cice skoro uopce ne bole,neki cudan,iritantan bol u donjem dijelu trbuha,vise kao peckanje i trnci to je to!
Mislim da od mene nista ovaj put i da M stize ali evo,vidjet cemo!
Netko je rekao da je najraniji znak trudnoce mekan cerviks,a meni se moj cini prilicno tvrd iako to ovisi od polozaja u kojem ga pokusam napipati,tako da mislim da nam nije uspjelo nazalost!
Al zato vama ostalim curama drzim fige da kod vas situacija bude drukcija!❤️
Uzivaj i probaj ne razmisljat o tome. ❤
Meni dns dolazi 10 testova za T sto sam narucila jeeei...tamo negdje od 9dpo krece lov 😊 ostao mi jos jedan kinez i popiskila ga jutros da ga mogu bacit i sjena! Hahhaha...ah ti kinezi
MarinaStam dobro dosla! Ovo je pik sto vidim po trakici! Dakle O nastupa u sljedecih 12-24h…svakako akcijajte jos danas i sutra….sretnooo!!
Hvala bolje vas nasla 😊
Hocemo, onda odbrojavanje 😍
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Lijep pozdrav svima 😊
Sad nam je treci ciklus odkako radimo na bebi, zadnja menstruacija je pocela 28.Decembar a jutros Monitor i trakica pokazuju ovo:
Ovulacija bi trebala najkasnije vec sutra da se desi, sinoc smo vec „radili“ ali danas nebi bilo lose predpostavljam isto opet
Moram da kazem da u prvom ciklusu je bilo pozitivno ali nije se HCG povecavao tako da je otislo samo od sebe sve nazalost, u drugom ciklusu sve negativno i evo sad u trecem opet odbrojavanje i nada da ce ispjeti
Wowwww to mi je zelja imatiii ali mi je malo skupo. Gledam stalno na netu to. Imam ideju… trazit cu da mi to kupe uskoro za rodendan 🤣🤣🤣. Super. Ma akcijajte vi i danas i sutra za svaki slucaj 😜 i sretno 🤞
Ja sam prezadovoljna sa ClearBlue monitorom, jeste malo skup ali stvarno i dobar i precizan 🥰
Hvala puno, nadamo se da ce uspjeti 🥰
Kcerkica 2015 ♥️
MarinaStam, dobro nam dosla! 😊
Da da, pik je! Bilo bi dobro da ponovite akciju i danas i sutra i onda si sigurna da ste sve pokrili i onda iscekivanjee..
Želim ti da se sto prije uhvati i da letis sa ove teme na neku lijepsu 🤗
Hvala hvala 🥰
Bit ce nadam se, imam dobar osjecaj nekako 😊
Kcerkica 2015 ♥️
I ja sam htjela naručiti taj monitor al malo je skup, još ja sa neredovitim ciklusima nisam se usudila kupiti 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lijep pozdrav svima 😊
Wowwww to mi je zelja imatiii ali mi je malo skupo. Gledam stalno na netu to. Imam ideju… trazit cu da mi to kupe uskoro za rodendan 🤣🤣🤣. Super. Ma akcijajte vi i danas i sutra za svaki slucaj 😜 i sretno 🤞
Ja sam prezadovoljna sa ClearBlue monitorom, jeste malo skup ali stvarno i dobar i precizan 🥰
Hvala puno, nadamo se da ce uspjeti 🥰
Vjerujem da je precizan sto posto. Razmislit cu si jos o tom podhvatu 🤭🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji