Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Irma90
    09. Siječanj 2020. 18:29

Ovo mi je prvi ciklus da piškam pontim trakicama!
    Danas 10. DC a ja imam iscjedak i malo me bolucka donji dio trbuha.
    Jučer kad sam piškala t. u 14h bila je malo jača crta nego inaće (ali ne dovoljno jaka).
    Međutim danas kad sam u isto vrijeme piškala - ništa se nije vidjelo, jedva pa sam imala neku blijedu crticu.
    Pa sad ti znaj kad je O!
    Po iscjetku i boluckanju ja bi rekla da kreće sada a pp trakicama bi rekla ds nije ni na vidiku 😁

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

09. Siječanj 2020. 18:53

Dakle nesto ne valja! Kao sto sam vam napisala znam da je bila O ovaj mjesec po bolovima i bilo je par tockica krvi nakon toga i sluz prozirna rastezljiva strasno tako da je to bio znak O barem meni! Medutim sad sam iz znatizelje i nekog kopkanja da nesto ne valja isla napraviti HCG i LH test i ovaj HCG....znaci vidila sam slabu sjenu sjene i odmah ga bacila u smece (ne znam zasto),ali LH sam ostavila da uslikam i ovo je rezultat:

https://ibb.co/hmMNxYH

Znaci,watafak? Kako moze biti LH trakica toliko TAMNA,a kao trebala bi dobiti za 5-6 dana? Jel moze koja pojasniti,a onoj sjeni sjene ne vjerujem nista😂

09. Siječanj 2020. 18:55

A ovo je LH nakon deset min,prije par sekundi slikano,ne znam jel se vidi razlika al meni je nekako sve tamnija svaki put kad pogledam😂

https://ibb.co/4JW0BmT

09. Siječanj 2020. 18:56

Prijavljujem blage grceve kao da cu dobiti,al to nije to,ziganje u jajnicima,bol i krizima,iscjedak naravno,i imam maloooo poviseniju temperaturu nego inace,ostalo je sve kako treba 😂

Slee
    09. Siječanj 2020. 19:01

Irma, kolke su ti osjetljivosti trakice?
    Justagirl sjecas se koliko su meni ovaj ciklus trakice dugo bile tamne pa si mi ti rekla da vise ne piskim po njima i da gledam samo prvi pik! Isti savjet ja sada tebi dajem! Neka pocne odbrojavanje!
    Crnerupe ja citala da znaju nekada u trudnoci lh trakice potamnit. Hm. Probaj ujutro opet i hcg i lh pa cemo vidjeti! I ne bacaj! Nego slikaj! Nemoj nam oduzimati to zadovoljstvo da proucavamo sjene!

Ja sutra na 8dpo piskim, bas me briga sto je rano, treba te testove potrositi sada kada su stigli. 
    Cice mi se ispuhale i manje bole pa ne gajim previse nade, ali nikad se ne zna.
    Prosli mjesec sam imala apsolutno sve simptome pa nista, mozda bas zato ovaj bude dobitni

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

09. Siječanj 2020. 19:04

Slee

Justagirl sjecas se koliko su meni ovaj ciklus trakice dugo bile tamne pa si mi ti rekla da vise ne piskim po njima i da gledam samo prvi pik! Isti savjet ja sada tebi dajem! Neka pocne odbrojavanje!
    Crnerupe ja citala da znaju nekada u trudnoci lh trakice potamnit. Hm. Probaj ujutro opet i hcg i lh pa cemo vidjeti! I ne bacaj! Nego slikaj! Nemoj nam oduzimati to zadovoljstvo da proucavamo sjene!

Ja sutra na 8dpo piskim, bas me briga sto je rano, treba te testove potrositi sada kada su stigli.
    Prosli mjesec sam imala apsolutno sve simptome pa nista, mozda bas zato ovaj bude dobitni

Ma sjena je automatski letila u smece,jer me ova trakica LH sokirala,a i sve govorite da ne vjerujete sjenama pa necu niti ja 😂 gdje svi tud i mali mujo, temp je 36.6 a obzirom da mi se krece izmedu 35,6 i 36,2 kao normalna? Hm....ko ce ga znati😂

09. Siječanj 2020. 19:15

crnerupe

Slee

Ma sjena je automatski letila u smece,jer me ova trakica LH sokirala,a i sve govorite da ne vjerujete sjenama pa necu niti ja 😂 gdje svi tud i mali mujo, temp je 36.6 a obzirom da mi se krece izmedu 35,6 i 36,2 kao normalna? Hm….ko ce ga znati😂

A daj..sto nam nisi slikala...drugi put uslikaj ma kakva god bila sjena. Dobro nam dode za ubuduce. Da znamo kome je i kada pokazana sjena. Te dal tamni i svas nes. Trebalo bi napraviti nes na tume. Sam sta vano ne moze stavljat slike. Al mozete kod mene na mom forumu. (U potpisu je link) Napravit cu ja tamo na tu temu. Nek se nade. A ti sutra ujutro pisni trakicu i stavi nam ovdje. 

09. Siječanj 2020. 19:30

točkicaa

Crnerupe, mozda si trudna? Napravi sutra test 🤞🏻
    Ne vjerujemo sjenama ali ih svakako volimo vidjeti 😂

Ma ne vjerujem ti ja da je to,vise mi smrdi na cistu neku ili upalu jajnika nego na trudnocu 😂 zadnjih dana nisam mogla spavat na boku,smetalo me je,a jedino na boku mogu zaspati i takooo...ne znam sto bi mislila 🙄🥱

09. Siječanj 2020. 19:31

Martina1982

crnerupe

Slee

Ma sjena je automatski letila u smece,jer me ova trakica LH sokirala,a i sve govorite da ne vjerujete sjenama pa necu niti ja 😂 gdje svi tud i mali mujo, temp je 36.6 a obzirom da mi se krece izmedu 35,6 i 36,2 kao normalna? Hm….ko ce ga znati😂

A daj..sto nam nisi slikala…drugi put uslikaj ma kakva god bila sjena. Dobro nam dode za ubuduce. Da znamo kome je i kada pokazana sjena. Te dal tamni i svas nes. Trebalo bi napraviti nes na tume. Sam sta vano ne moze stavljat slike. Al mozete kod mene na mom forumu. (U potpisu je link) Napravit cu ja tamo na tu temu. Nek se nade. A ti sutra ujutro pisni trakicu i stavi nam ovdje.

Ako se sjetim i ako me muz nece uhoditi kao sto zna,napravit cu pa stavim,a u najgorem slucaju cu spremiti i trpiti dok dodem na posao 😂

• justagirl2201
    09. Siječanj 2020. 19:34

Slee sjetila sam se odmah svog savjeta tebi aaalii jucer su meni trakice bile iste boje..jednako tamne...a danas je testna tamnija pa mislim da je ipak dns pravi pravcati PIK...a mi jucer akcijali 2 puta jer kao pik je...a na kraju tek dns...ježiš ga...sad ne znam vise kad akcijat 😑
    Crne rupee ovo jest cudno...mogla bi bit T!!! Slikaj nam sjene...mi ih volimo 😂😍 drzim fige da je bebicaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.