Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    08. Siječanj 2020. 11:32

Daaa Mrvice slažem se, jednom neće doći. 
    Slee nije velik pad za 0.1 ali ovaj ciklus mi je općenito temp. Jako niska. Još mi je sinoć bilo extra hladno. Ovo mi je najzbrčkaniji ciklus u zadnjih godinu dana. Sad me frka da nisam noćurkom uzrokovala to... Kad god nešto pijem sve zafrknem. Uopće nisam sigurna da je O bila. Opet su mi grudi na trenutke bolne, leđa osto i jajnike osjećam, to pripišem hladnoći ali opet se probudi nada. Uvijek se nadam ja bez daljnjeg al ovako kad mi "nešto govori" da bi moglo bit ja ko luđakinja neka samo testove kupujem.... Van svake pameti

url=https://lilypie.com]

Slee
    08. Siječanj 2020. 11:41

ja sam isti bila pomislila da meni nocurak nesto zeza. Vise se necu igrati nadri doktora, to je sve prirodno, ali mozda bas nije za nas slucaj. Ali nemoj sada zabrijavati, dobro je sto M jos nije dosla! Ja bi na tvom mjestu svakako ponovila test. A pad od 0,1 nije velik! 
    Ja sam si obecala ne pisati test do bar dan prije M i bas u tom trenutku zazvoni postar i dostavi mi 20 one step testova. Neka igra sjenaaaa pocneeee. Ok, necu bas na 6dpo, al preksutra bih mogla iz fore 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Mallla
    08. Siječanj 2020. 11:43

Anchyy

..meni cice isto luduju, napuhnuta sam ko bačva, povremeno jajnici pikaju.
    Temperatura mi je nit vrit ni mimo, jen čas 36.6, pa 37..
    ….temperatura ovisi o mogučoj trudnoći ??

Daa početak trudnoće i prva 3mj je temp. Tijela povišena najčešće od 36.9 do 37.3 i to se smatra normalnim. Ali uvijek ima iznimki. Npr. U prvoj T sam prepoznala da je moguća T baš po tome. Mjerila sam bazalnu koja se iza O uvijek kretala do maksimalno 36.8 ali maksimum, najčešće je bila 36.7. Onda je 5dpo skočila na 36.8 pa 36.9 pa 37.2 i tako se 5-6 dana kretala u tim rasponima. Radila kineze (testove) koji su jedva davali sjene jedan dan pozitivan drugi negativan.... I onda sam na dan očrkivane M otišla po digitalca koji je dao plus i 2-3 tjedna pokazao.... Eto zato sam sad i inače luda jer su me testovi i do sad zafrkavali 😂

Mallla
    08. Siječanj 2020. 11:47

Slee

ja sam isti bila pomislila da meni nocurak nesto zeza. Vise se necu igrati nadri doktora, to je sve prirodno, ali mozda bas nije za nas slucaj. Ali nemoj sada zabrijavati, dobro je sto M jos nije dosla! Ja bi na tvom mjestu svakako ponovila test. A pad od 0,1 nije velik!
    Ja sam si obecala ne pisati test do bar dan prije M i bas u tom trenutku zazvoni postar i dostavi mi 20 one step testova. Neka igra sjenaaaa pocneeee. Ok, necu bas na 6dpo, al preksutra bih mogla iz fore

Hahahah 😂😂😂 e nećeš razbojniče 😂😂😂
    Nego savjet za one step, umoči na maksimalno 10sec. Sve više od toga garantira sjenu.... I ne vjeruj dok ne bude fina jasna crvenkasto debeljuškasta crta 😉

Slee
    08. Siječanj 2020. 11:52

Da, znam da bacaju sjene, zato sam nabavila i iz mulera dva pa da mogu i s njima potvrditi ako bude napeto. Nemre me nista iznenaditi ovaj ciklus 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    08. Siječanj 2020. 11:53

Sto je ovo? Ja nisam nikakav link postavila?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• justagirl2201
    08. Siječanj 2020. 11:56

Cure zadnja slikica je od danas od prije pola sata...meni se cini najtamnija...jel bi mogao gospodin PIK danas doci? Ili pobjeći? Doma sam oko 18h a nemam trakica uz sebe...evo slikeeee:
    https://ibb.co/2nc47zw

Brunoibrankica
    08. Siječanj 2020. 12:28

Anchyy

..jutro puce ? Kak ste danas ?
    Mene popustilo jučerašnje ludilo i odlučila sam čekad dan D

EEEJ.... ja sam ok, ludilo na poslu...
    Anchyy od kud si ti?? Zagorje ??

Ja ništa ne očekujem …. tj. da čekam gospođu M.... pa da možemo krenut dalje

Anchyy
    08. Siječanj 2020. 13:00

Brunoibrankica

Anchyy

..jutro puce ? Kak ste danas ?
    Mene popustilo jučerašnje ludilo i odlučila sam čekad dan D

EEEJ…. ja sam ok, ludilo na poslu…
    Anchyy od kud si ti?? Zagorje ??

Ja ništa ne očekujem …. tj. da čekam gospođu M…. pa da možemo krenut ..pa

..pa niti ne.. 😂

Anchyy
    08. Siječanj 2020. 13:02

..inace kad sam pila nocurak jer je dobar za hormone, taj mj sam ostala trudna, no nažalost biokemijska je bila 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.