Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    07. Siječanj 2020. 21:31

Slee,da mene pocnu odmah bolit ali postepeno... od pazuha prema naprijed sve do M. 

Mrvica2019
    07. Siječanj 2020. 21:31

A bas vas je zanimljivo citat 
    Ja radila jucer trakicu oko 19h i bila je malo svijetlija od kontrolne, reko bude sutra fino tamna.. Egg se pojavio isto jucer, u noci na jutro je pocelo lagano probadanje koje je trajalo i danas veci dio dana. Bas sma imala osjecaj kao da cu dobiti M. Kad sam dosla doma s posla trakica je vec bila svijetlija neg jucer.. Kaj mislite jel to znaci da je vec bila O pa je pocela svijetlit? Mozda je pik bio u noci? Mi smo u svakom slucaju pokrili jucer ujutro i danas poslijepodne.. 

Slee
    07. Siječanj 2020. 21:35

Moje su cice male pa ako me boli naprijed boli me i sa strane i gore i dolje i sve kad je to na maloj udajenosti 😂 ali vise nekako naprijed mi se cini, tj iznutra.
    Mrvica, mislim da je bilo onda u noci ako je svijetlija

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Mrvica2019
    07. Siječanj 2020. 21:53

A valjda.. Mislim svi simptomi su bili tu pa si mislim da samo nisam uspjela ulovit pik..
    Sad bi i ja najrade odma neki test napravila da znam kaj se dogada i oce li se ulovit kaj 

Mallla
    07. Siječanj 2020. 22:18

I tako našla ja stari clear blue digital koji je bio pozitivan i 2-3 tjedna pokazivao. Znači unutra budu dvije jednako debele crte ali jedna svjetlija i na drugoj trakici isto bude debela crta pa čisto evo info za usporedbu ako vas još bude blesastih koji rastavljate testove 😂 Anchy pitala si zašto rastavljam test a odgovor je jednostavan jer sam pukla ko kokica, vidila žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    07. Siječanj 2020. 22:19

Mrvica2019

A bas vas je zanimljivo citat
    Ja radila jucer trakicu oko 19h i bila je malo svijetlija od kontrolne, reko bude sutra fino tamna.. Egg se pojavio isto jucer, u noci na jutro je pocelo lagano probadanje koje je trajalo i danas veci dio dana. Bas sma imala osjecaj kao da cu dobiti M. Kad sam dosla doma s posla trakica je vec bila svijetlija neg jucer.. Kaj mislite jel to znaci da je vec bila O pa je pocela svijetlit? Mozda je pik bio u noci? Mi smo u svakom slucaju pokrili jucer ujutro i danas poslijepodne..

Ja bi onda jučer označila kao pik. Egg sluz je jasan znak pika! 

Mallla
    07. Siječanj 2020. 22:20

justagirl2201

Mene je strah da mi ta biokemijska nije nest sjebala…pardon na rječniku…i da se nije skroz očistilo…počinjem zabrijavat sad….mozda zadnja menga nije bila menga…mozd je bilo jos ciscenje…uopce ne znam sto bih mislila…doduse trajalo je samo 2-3 dana al bi do sad vec bila plusčina….a test neki skuplji necu radit nit kupovat jer mi je dosta sjena i razocaranja….vidjet cemo kak ce se sve odvijat…al evo poslat cu vam sliku samo da vidite kolko su ti testovi sranje

Hej ma ne može ti biokemijska napravit sranje u smislu da nešto ostane ali možr malo pomješati hormone jer tijelo je doživjelo ogromne promjene u par dana.... Al gle posložiti će se to samo polako. 

Mallla
    07. Siječanj 2020. 22:24

justagirl2201

A ove testove one step treba zakonom zabranit jer sam naravno kad mi se pocelo povracat isla napravit test i odmah pokazalo sjenu 😡 katastrofa!!!!!

Ne znam koliko si pratila tu al imali smo tu i grupi cijelu sagu s tim trakicama one step, tu ih zovemo kinezi.... Dakle znali suboni dati finu rozu crtu jasno vidljivu a da nije T u pitanju... Tako da što dalje od njih... Grozni su. Prije par godina su bili super a u zadnje vrijeme su katastrofa! 

Mrvica2019
    07. Siječanj 2020. 23:26

Mallla

Ja bi onda jučer označila kao pik. Egg sluz je jasan znak pika!

Super, samo sam htjela potvrdu jer smo uspjeli taman fino pokrit, a nisam ulovila pik.
    Onda bi znacilo i da kad krene ziganje i bolovi da isto krece ovulacija?? Ili da krece iduci dan? Sad bi ja naravno htjela znat skoro pa u sat kad je bila ovulacija 

Mallla
    07. Siječanj 2020. 23:53

To na žalost ne možeš znati, većinom bol krene prije ovulacije kada se folikul napinje pred pucanje, a nekada zna boljeti nakon. U svakom slučaju jučer, danas, sutra su dani za definitivno pokriti ako možete i onda lagano odbrojavanje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.