Ja sam iz Rijeke!
Uzela sam bolovanje, ne mogu ustati iz kreveta. Poludit cu! Tko ce to nadoknaditi! Strah me sad i da ta bolest ne bi utjecala na implantaciju mogucu. Idem popodne doktorici pa cu vidjeti sto kaze
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee drzi se 💪... sumnjam da ti moze utjecat na impl. Samo odmaraj i pij puno vitamina i tekucine
Anaid...nemas se sta bojat :) ja sam sigurna da je nocurak pogodovao mom plusiću...prvi ciklus koristenja sam ostala T...tako da mislim da je dobar i da je sigurno nesto pokrenuo...a i ako ga uzimas do ovulacije ne moze naskoditi...bez brige 😊
Slee skrpalo te dobro ha? Brzo ozdravi! Gle u nekim situacijama pad imuniteta pogoduje zatrudnjivanju zato držimo palčeve da kod tebe to bude slučaj!
Anaid nemaš se što plašiti pa nije noćurak doveo do biokemijske već loš spermić ili loše jajašce ili neko 115 to čudo. Kao što ti ke justagirl2201 rekla kad se pije do ovulacije ne može štetno utjrcati na trudnoću.
Brunoibrankica ja sam iz jednog sela na pola puta između Splita i Dubrovnika 😉 hoćeš da te sttavim na odbrojavanje s nama!
url=https://lilypie.com]
Rvo ja bas od doktorice, otecene mi limfe, moram sutra vaditi krv jer ne vidi nista crveno, a ocito su limfe reakcija na neku upalu ili nesto u tijelu. Samo da nije gripa ili nesto slicno pa da mi sve planove poremeti
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee,meni se limfe upale uvijek ali uvijek kad me boli grlo. I to nakon 10ak dana nestane,nije to nista strasno.
Pa ako te grlo boli,to ti je od toga sigurno. Samo cudno mi je da te salje vadit krv kad si bolesna jer ce ti slika biti nikakva,tj ako je upala bit ce ti poviseni limfociti . Ali to ti je sve normalno jer si bolesna. Ako je gripa,tu ti ne pomazu nikakvi antibiotici jer ona se doslovno mora prelezat. Moras ojacat imunitet vitaminima i hranom.
Justagirl,pik ce biti veceras ili po noci,javljaj situaciju.
Ja sam danas 5 dpo,sve sto mogu rec da sam nervozna danima,tj promjenjivog raspolozenja,mozda jer se skidam sa cigara i prestala sam piti kavu pa sam nabrijana. Iscjedak kremasto bijel ali nekako suh,vidi se na gacicama kad se osusi,temp i dalje 37.0
Breska i ja bi da se ostavim cigara 😱😱😱😱
Bila smanjila 4 dnevno pa opet od zivciranja prodimila
Marinalin,Ja evo vec od nove godine se odlucila na promjene,kavu sam ostavila jer ona me najvise vuce cigarama,a cigare jer eto zelim da tome dode kraj,tesko mi je ful, priznajem ali trudim se.za sad je ok,neznam sta bi bilo kad bi popila malo alkohola,tad samo idu jedna za drugom 😅... uzas
I ja sam samo na jutarnjoj kavi nepijem vise tokom dana.
Ali cigare bas pusim od zivcanosti pogotovo kad M dode😱
Vjerujem da otezava zacece pa sam zato ljuta na sebe
Opet cu smanjit na 4 dnevno✔️
Marinalin,probaj makar na te 4... vidit ces kako ces se osjecat bolje i imat vise energije. Moje iskustvo nakon 7 dana 😂
Cure jel ovo konacno to il da pisnem jos jednu navecer:
https://ibb.co/jkbVgtF
Sortiraj odgovore
Najstariji