Malo sam se istresla...sorry 😕 sve me to pocinje frustrirat...no dobro
Martina ja i dalje drzim fige za tebe i isto mislim da si T....i ak je bila kasna impl.i mali udio hcg-a moguce da jos ne moze detektirati
A ove testove one step treba zakonom zabranit jer sam naravno kad mi se pocelo povracat isla napravit test i odmah pokazalo sjenu 😡 katastrofa!!!!!
Justagirl a sto ako stvarno jesi trudna??? A da izvadis betu?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Justagirl samo se ti ispuši, svima nama dođe ta frustracija kad-tad... ja rekla sebi da neću više kupovati lh trakice, pa ipak kupila, neću više ići na forum da se malo sve slegne, svaki dan sam tu...
Živcira me šta nisam ulovila pik, stalno si vrtim jel smo dobro pokrili dane, bole me jajnici i grudi postaju teške ali sve je to već viđeno... mislim da kada ugledam plus neću vjerovati... ali korak po korak, sve će sjest na svoje mjesto...
Možda da prestaneš sa trakicama pa će ti biti lakše 😊
Mene je strah da mi ta biokemijska nije nest sjebala...pardon na rječniku...i da se nije skroz očistilo...počinjem zabrijavat sad....mozda zadnja menga nije bila menga...mozd je bilo jos ciscenje...uopce ne znam sto bih mislila...doduse trajalo je samo 2-3 dana al bi do sad vec bila plusčina....a test neki skuplji necu radit nit kupovat jer mi je dosta sjena i razocaranja....vidjet cemo kak ce se sve odvijat...al evo poslat cu vam sliku samo da vidite kolko su ti testovi sranje
Jaoooo, tebi se stvarno nes pobrkalo... probaj ujutro ako imas jos taj za tridnocu piskut da vidimo kaj veli... cudno uglavnom 🙄🙄
Ma cure, nema nama pomoci s tim piskanjima po trakicima 😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jaoooo, tebi se stvarno nes pobrkalo… probaj ujutro ako imas jos taj za tridnocu piskut da vidimo kaj veli… cudno uglavnom 🙄🙄
Ma cure, nema nama pomoci s tim piskanjima po trakicima 😂
Anaid meni je ostala još jedna za slijedeći ciklus i već razmišljam da ih kupim još ako M dođe... ah, nikako da se dogovorim sama sa sobom 😁
rekla mi je da vidi taj miom skroz na vrhu maternice na sredini kao da visi ta spika i kaze da nebi trebalo predstavljat neki problem da su oni dobrocudni i da nastavim sa svime sta sam radila. Kaze da su jajnici ok, i ja je pitam dali vidi dali mi je bila ovulacija kaze ona da se to ne vidi,da se za to radi odredeni tretman. Ne kuzim,kako ne vidi al nek joj bude…
Malo me sve to nekako izbediralo,nisam imala do sad to nikad. Papa ce biti za 2 mjeseca,kaze posto cu mi ciklusi 28 da se posvetim danima od 12-18 i to je to.
Eto ,nadam se da stvarno to nece predstavljat neki problem.
Ginekolog moze vidjeti ako je doslo do O jer vidi prisutnost zutog tijela sve dok se endometrij ne krene ljustit pa nastaje krvarenje ako nije oplodena jajna stanica tak da ne kuzim kak tebi nije vidio,a meni pokazivao na ultrazvuju zuto tijelo🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji