Lalaa meni je tako znalo biti ali ocito sam ja umisljala svasta i osluskivala sve, jer na kraju je m stigla… nemoj razmisljati, samo opusteno(znam da je lako rec,al pokusaj) sacekaj da ne dode vjestica :*
Što je najbolje, ja sam opuštena , stvarno sam se prestala opterećivati … samo mi je čudno kaj sad … nije valjda da će mi M doći tjedan dana prije.. .baš me pika i grči tako nekako … Baš bi bilo dobro da naše tijelo lijepo samo govori kad je ovulacija i kad si ostvario trudnoću. Ono tipa, na lijevoj nozi ti zasvijetli palac kad je O, a na desnoj kad trebaš dobiti M, a oba dva kad si trudna. Život bi bio ljepši :D Iz priloženog se vidi da previše blejim u Netflix i fanatasy
Hahahahahahahha da to bi bilo idealno 😂😂
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hvala svima, javim čim saznam <3
Lalaaa i ja sam 3-4 dana prije menge osjećala grčiće koji su onda prestali i sad ih više ne osjećam. Čim sam ih počela osjećati već sam se pripremila na to da ću dobiti m jer mi je to oduvijek prvi znak, čak sam popila i tabletu protiv bolova... ali još uvijek nema m
Bette navijamo, bit će sve u redu!
Meni je danas 15dc i danas je porasla temp. Ako nastavi biti viša "znači da je O bila" ja je uočila nisam tj. Trakice su počele tamniti 9 i 10 i 11dc ali daleko od dovoljno (radila sam samo 1 dnevno) da bi 12 dc bila dosta svijetla kao i 13dc a jučer na 14dc gotovo nevidljiva i to me jako zbunilo.
Onaj mikroskop je pokazivao "paprat" ako je to to 11, 12, 13 dc a vodenast iscjedak imam već 5 dana.
Dakle ni blizu pik i ni blizu eggwhite iscjedak. A ako je kojim slučajem O bila jučer mi je nismo pokrili jer sam ja nešto krivo pojela i imala stomačnih tegoba. Izgleda da sam ovaj ciklus izgubljena u vremenu i prostoru. Iako sam zbunjena i ne znam jel O bila ili će tek bit nisam previše dirnuta, ima slijedeći mj kad se malo hormoni stabiliziraju pa se sve posloži. Ako je O bila onda će i M stići ranije.
Bas cudno kod tebe to sve,ja uvijek pomislim na neke anovulacijske cikluse kad su nejasnoce u pitanju.Kako se kod tebe krece graf,ja sam otprilike kad i ti na sredini ciklusa,ali bez lh trakica mi ostane samo nagadjati O.
Dali si razmisljala o tome da jos nije bila ovulacija?
Ovo je moj graf ovih dana oralno mjereno ..kako je kod tebe.Moje sve temperature ispod crte🙄
Cure moje, nema me dan-dva, a vi se baš raspisale, jedva sam vas upratila
Martina, Sunčice i Omerta ako sam dobro upratila), vi ste meni carice, kraljice...ne smijem ni zamislit vaše gubitke, i kako je to sve teško, ali super se nosite sa tim i to me fascinira. Posebno naša Martina, sa njom se malo duže družimo i obzirom na njenu pozitivu, nikad ne bih ni pomislila kakva priča stoji iza nje. Cure, svaka vam čast od mene.
Koliko vidim, imamo i novi plusić, Bette čestitke od srca, to je samo rana trudnoća, zato te test zbunjuje, da si radila sa prvim jutarnjim urinom opet bi bil izraženija crtica, ali svakako ćeti beta potvrdit to. Sretno.
Kad smo već kod trudnica, činimi se da Annika danas ima prvi pregled, sretno i tebi, javi nam se sa super vijestima.
Pina, da, nisam uspjela uhvatiti pik ikako sam se baš trudila, 4 puta dnevno sam radila trkice, nema sumnje da je od vrkute, Tako da sam se više oslanjala na neko svoje unutarnje stanje Kod tebe je akcija bila u pravom trenutku, još pomirdbena, opuštena puna uživanja
Baš kakva treba da bude, pa imaš velike šanse za plusić. Sretno.
Zvjezdice, možda baš ta neopterećenost trakicama tebi bude dobitna kombinacija. I ja, kao i ti, čekam svoj tomplomjer, da se mogu malo furati na te vaše grafove i temp. Sretno i tebi, da potrefiš pravi trenutak za akciju
Ostale cure kojima je došla vještica, da što prije doe, pa novi krug borbe. One koje love pik ili su ga ulovile, sretno sa akcijom.
A ove, kao ja, što odbrojavamo i mozgamo kad je vrijeme za uradit test...sretno i nama
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Meni je danas 15dc i danas je porasla temp. Ako nastavi biti viša "znači da je O bila" ja je uočila nisam tj. Trakice su počele tamniti 9 i 10 i 11dc ali daleko od dovoljno (radila sam samo 1 dnevno) da bi 12 dc bila dosta svijetla kao i 13dc a jučer na 14dc gotovo nevidljiva i to me jako zbunilo.
Onaj mikroskop je pokazivao "paprat" ako je to to 11, 12, 13 dc a vodenast iscjedak imam već 5 dana.
Dakle ni blizu pik i ni blizu eggwhite iscjedak. A ako je kojim slučajem O bila jučer mi je nismo pokrili jer sam ja nešto krivo pojela i imala stomačnih tegoba. Izgleda da sam ovaj ciklus izgubljena u vremenu i prostoru. Iako sam zbunjena i ne znam jel O bila ili će tek bit nisam previše dirnuta, ima slijedeći mj kad se malo hormoni stabiliziraju pa se sve posloži. Ako je O bila onda će i M stići ranije.
OFF topic: Mallla, iako malo kasnim, bilo mi je drago pročitat da ti je curka ok. Moja mala ovih dana pravi dramice, trebaju kutnjaci da krenu, pa je sva nepodnošljiva, iako je mimo toga neviđeni veseljak, a to nije ni približno kao febrilne konvulzije, mogu mislit kako si strepila, al eto ako je sad dobro, i ti se možeš opustit.
Ja sam se tako nadala da ćeš pik uhvatit, jer to bi mi bilo ohrabrenje da i ja krenem sa macom i vrkutom sljedeći ciklus. Ti tvoji prištići su meni dobar znak, čisti se organizam i tako mu bilo najlakše da izađe sve nezdravo
Otkako koristim trakice, i kad god je vrkuta u igri nikad nisam pik uhvatila, ali zadnji cilkus sam baš imala izražen bol u lijevom jajniku, sluzi puno i to one kako treba pa sam se oslonula na to i sad me zbunjuje što god tebe nema toga, ali kao što kažeš dok se to sve ustabili bit će lakše.
U svakom slučaju, nema veze što jučer nije bilo akcije, ako možeš nek je bude danas, nikad se ne zna.
Sretno
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Lalaa meni je tako znalo biti ali ocito sam ja umisljala svasta i osluskivala sve, jer na kraju je m stigla… nemoj razmisljati, samo opusteno(znam da je lako rec,al pokusaj) sacekaj da ne dode vjestica :*
Što je najbolje, ja sam opuštena , stvarno sam se prestala opterećivati … samo mi je čudno kaj sad … nije valjda da će mi M doći tjedan dana prije.. .baš me pika i grči tako nekako … Baš bi bilo dobro da naše tijelo lijepo samo govori kad je ovulacija i kad si ostvario trudnoću. Ono tipa, na lijevoj nozi ti zasvijetli palac kad je O, a na desnoj kad trebaš dobiti M, a oba dva kad si trudna. Život bi bio ljepši :D Iz priloženog se vidi da previše blejim u Netflix i fanatasy
Ahahaha ova ti je dobra. Uistinu bi bilo super i manje bi se opterecivale i trosile novceke na trakice i testice....😂😂😂😁😁🤭🤭🤭
Bas cudno kod tebe to sve,ja uvijek pomislim na neke anovulacijske cikluse kad su nejasnoce u pitanju.Kako se kod tebe krece graf,ja sam otprilike kad i ti na sredini ciklusa,ali bez lh trakica mi ostane samo nagadjati O.
Ovo je moj graf ovih dana oralno mjereno ..kako je kod tebe.Moje sve temperature ispod crte🙄
E ova vodoravna ti je prosjecna tem. I po njoj se graf onda ravna. Razumijes? To mu je kao neka tocka od koje polazi i sad se po tom.prati pad i rast tem. Po meni tebi O sljedi kroz koji dan. Akcija zvjezdice ovih dana....😉👍
Cure moje, nema me dan-dva, a vi se baš raspisale, jedva sam vas upratila
Martina, Sunčice i Omerta ako sam dobro upratila), vi ste meni carice, kraljice…ne smijem ni zamislit vaše gubitke, i kako je to sve teško, ali super se nosite sa tim i to me fascinira. Posebno naša Martina, sa njom se malo duže družimo i obzirom na njenu pozitivu, nikad ne bih ni pomislila kakva priča stoji iza nje. Cure, svaka vam čast od mene.
Koliko vidim, imamo i novi plusić, Bette čestitke od srca, to je samo rana trudnoća, zato te test zbunjuje, da si radila sa prvim jutarnjim urinom opet bi bil izraženija crtica, ali svakako ćeti beta potvrdit to. Sretno.
Kad smo već kod trudnica, činimi se da Annika danas ima prvi pregled, sretno i tebi, javi nam se sa super vijestima.
Pina, da, nisam uspjela uhvatiti pik ikako sam se baš trudila, 4 puta dnevno sam radila trkice, nema sumnje da je od vrkute, Tako da sam se više oslanjala na neko svoje unutarnje stanjeKod tebe je akcija bila u pravom trenutku, još pomirdbena, opuštena puna uživanja
Baš kakva treba da bude, pa imaš velike šanse za plusić. Sretno.
Zvjezdice, možda baš ta neopterećenost trakicama tebi bude dobitna kombinacija. I ja, kao i ti, čekam svoj tomplomjer, da se mogu malo furati na te vaše grafove i temp. Sretno i tebi, da potrefiš pravi trenutak za akciju
Ostale cure kojima je došla vještica, da što prije doe, pa novi krug borbe. One koje love pik ili su ga ulovile, sretno sa akcijom.
A ove, kao ja, što odbrojavamo i mozgamo kad je vrijeme za uradit test…sretno i nama
Hvala 💋 bas si sve to lijepo napisala. 👍👍👍👍Zivot je takav. Cupav i dlakav. Ali ima i pozitivnih strana. Sve je to sastavni dio i idemo dalje. Nemos drugacije. Sretno da ne dode 😈. Bas smo lijepo krenuli sa plusicima. Da da Annika nam danas ima prvi pregled. Nadam se da ce nam se javiti.
I jos nes..i trebaju biti ispod crte sve dok ne dode do O. Onda bi trebala biti iznad crta sa mogucim odstupanjem. I tako skroz dok ne dobis 😈 tada nastupa tem ispod crte ili ako zatrudnis ostane iznad crte.
Sortiraj odgovore
Najstariji