Bette zelim ti sretnu i skolsku trudnocu :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zene moje drage, izvadila ja hormone danas, cekam nalaze drugi tjedan...jel koja od vas bila na pretrazi za prohodnost jajnika? Voljela bih sad prekontrolirati cim vise toga posto sam imala i ureaplasmu pa ne znam kakve indikacije trebam za to...cula sam samo da je bolno..
Cestitke jos jednom na plusicima, prekrasno je vidjeti takve slikice 😀 a ostale, sretno u odbrojavanju :)
Zar ne bi trebalo biti ta broj razina HCg u krvi sto po meni tvoja brojka indicira trudnocu ali vrlo ranu sto i je…a ovo drugo metoda kojom se to dobilo? Bar ja tak mislim.
Moguće, ići ću sad gin pa ću vidjet. A čitam tu na netu da je to kao malo, pa spontani, pa ivo, pa oni… Poludjet ću
Ma zaboravi internet. Zaboravi sve te gluposti i nemoj da razmisljaa uopce u tom smjeru. Jesi cula? Ne opterecuj se sad time. Bit ce sve u redu. Samo mislim da je mala trudnoca. Ipak koliko ima mozda dva tjedna jel? Javi nam sta kaze ginica i necu da se sekiras 💋💋💋
Hvala ti 😊❤️
Danas je 3. dan da mi kasni tako da je rana trudnoća. Inače imam dosta dugačak ciklus i kasne ovulacije…
Da ne sekiraj se. Pitala sam jednu babicu sad kaze trudnoca je da. Mala i ona je imala tak. Eventualno ces ici opet da se vidi da se povecava a ovo drugo kaze to su neke laboratorijske kratice pa ne znam. Ali ne brini bit ce sve to ok 🤗🤗🤗💋💋💋 sam se opusti.
Hvala ti :)
Evo, bila sam kod ginekologa, kaže da je trudnoća jer je nalaz bete pozitivan. Pitala sam ga je li 21 mali rezulat, kaže on da ne jer je rana trudnoća. Sljedeći tjedan sam naručena za pregled jer kaže da bi se tada trebao vidjeti. Dršte fige <3
I naravno, opet mi se smijao jer sam prerano napravila masu testova haha
Eto vidis superiska...sad se samo opusti....bit ce sve u redu ❤💋💋💋
Drage moje, vidim da neke polako odbrojavaju do testa. Držim vam svima fige
Potvrđena je trudnoća, uzv kaže 6+1, kuca srce i sve je u najboljem redu. Mene peru mučnine, nadam se da će i vas uskoro
Suuuper 😍😍😍😍 Sad se možeš opustit i uživat, bez obzira na slatke muke tj. mučnine ☺ I obavezno nam se javljaj ponekad, da znamo kakva je situacija dok ti se ne pridružumo na trudničkim temama 😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Zar ne bi trebalo biti ta broj razina HCg u krvi sto po meni tvoja brojka indicira trudnocu ali vrlo ranu sto i je…a ovo drugo metoda kojom se to dobilo? Bar ja tak mislim.
Moguće, ići ću sad gin pa ću vidjet. A čitam tu na netu da je to kao malo, pa spontani, pa ivo, pa oni… Poludjet ću
Ma zaboravi internet. Zaboravi sve te gluposti i nemoj da razmisljaa uopce u tom smjeru. Jesi cula? Ne opterecuj se sad time. Bit ce sve u redu. Samo mislim da je mala trudnoca. Ipak koliko ima mozda dva tjedna jel? Javi nam sta kaze ginica i necu da se sekiras 💋💋💋
Hvala ti 😊❤️
Danas je 3. dan da mi kasni tako da je rana trudnoća. Inače imam dosta dugačak ciklus i kasne ovulacije…
Da ne sekiraj se. Pitala sam jednu babicu sad kaze trudnoca je da. Mala i ona je imala tak. Eventualno ces ici opet da se vidi da se povecava a ovo drugo kaze to su neke laboratorijske kratice pa ne znam. Ali ne brini bit ce sve to ok 🤗🤗🤗💋💋💋 sam se opusti.
Hvala ti :)
Evo, bila sam kod ginekologa, kaže da je trudnoća jer je nalaz bete pozitivan. Pitala sam ga je li 21 mali rezulat, kaže on da ne jer je rana trudnoća. Sljedeći tjedan sam naručena za pregled jer kaže da bi se tada trebao vidjeti. Dršte fige <3
I naravno, opet mi se smijao jer sam prerano napravila masu testova haha
Čestitke i od mene 😍😍😍😍 Sad samo opušteno i uživaj što više možeš 😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Od kud krenuti, svakakvih lipih stvari ste napisale.
Bette drago mi je da je sve ok i bit će i dalje, think pink!
Lalla oba dva puta sam prije kašnjenja M imala specifična bockanja tako da može bit pokazatelj T ali ne garancija, tako da strpljivo čekanje još koji dan.
Annika superiškaaa nek nama naš prvenko/a samo raste ❤️
Ja sam ožugala trakice i iza toga jednu napravila pa se čini da O nije bila pik bi mogao danas il sutra nadam se. Nastavljam ja analizirat moje ponekad bzdalaštine.
E sad se ne mogu sjetit što sam još htjela pisati.
Ako zabilježim sluz javim odmah.
I stavit ću u post ispod graf.
url=https://lilypie.com]
ma naravno da ću se javiti, pratim ja vas ali ne stignem sve pročitati i komentirati tu i na zimskim bebama.
[iimg]
Bette navijamo, bit će sve u redu!
Meni je danas 15dc i danas je porasla temp. Ako nastavi biti viša "znači da je O bila" ja je uočila nisam tj. Trakice su počele tamniti 9 i 10 i 11dc ali daleko od dovoljno (radila sam samo 1 dnevno) da bi 12 dc bila dosta svijetla kao i 13dc a jučer na 14dc gotovo nevidljiva i to me jako zbunilo.
Onaj mikroskop je pokazivao "paprat" ako je to to 11, 12, 13 dc a vodenast iscjedak imam već 5 dana.
Dakle ni blizu pik i ni blizu eggwhite iscjedak. A ako je kojim slučajem O bila jučer mi je nismo pokrili jer sam ja nešto krivo pojela i imala stomačnih tegoba. Izgleda da sam ovaj ciklus izgubljena u vremenu i prostoru. Iako sam zbunjena i ne znam jel O bila ili će tek bit nisam previše dirnuta, ima slijedeći mj kad se malo hormoni stabiliziraju pa se sve posloži. Ako je O bila onda će i M stići ranije.
Bas cudno kod tebe to sve,ja uvijek pomislim na neke anovulacijske cikluse kad su nejasnoce u pitanju.Kako se kod tebe krece graf,ja sam otprilike kad i ti na sredini ciklusa,ali bez lh trakica mi ostane samo nagadjati O.
Dali si razmisljala o tome da jos nije bila ovulacija?
Ovo je moj graf ovih dana oralno mjereno ..kako je kod tebe.Moje sve temperature ispod crte🙄
I jos nes..i trebaju biti ispod crte sve dok ne dode do O. Onda bi trebala biti iznad crta sa mogucim odstupanjem. I tako skroz dok ne dobis 😈 tada nastupa tem ispod crte ili ako zatrudnis ostane iznad crte.
Puno ti hvala na info nisam ovo znala😘😘😘
Slazem se s suncicom svaka vam cast kako ste pozitivne,a pogotovo Martina, oraspolozim se s njenim objavama :)
E posto je meni ovaj lh bio pozitivan danas, maloprije sam isla provjerit sluz i rastezljiva je ali samo 1-2cm, jel to zato sto trakica pokaziva dan prije ovulacije ili?
Meni danas tek stigle trakice,ful pozitivne a sluzi na izvoz.O ti slijedi bilo koji moment😉
Sortiraj odgovore
Najstariji