Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    08. Svibanj 2019. 20:52

zvjezdica37

Martina1982

Jaoooo kako divno…imamo za sad 2 plusica 🤗🤗🤗…prekrasno…evo cure moguce je sve…samo treba biti ustrajan i pozitivan….zelim svima uskoro plusice….i idemo dalje sa odbrojavanjem…zelimo jos plusicaaaaa…..❤❤❤❤❤…e i btw…ja procurila danas 😂😂😂😂 po ne znam koji put u zadnjih 20 dana 😂😂😂😂…e sad da 😈 prode pa da se i ja pridruzim vise….

E bas😍😍😍

Ja i ti skupa odbrojavamo do plusa :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Hannica0 👧
    09. Svibanj 2019. 00:12

Martina1982

Hannica0

Da, danas je bas tamna ova ljeva testna. :D

Dobro dosla…onda samo.akcija ovih dana i sretno dalje 🤞🤞🤞👍👍👍..ako ces se nastaviti druziti s nama mozes na listu za odbrojavanje….brojimo dane do ne dolaska 😈….hhhhhh….

Naravno da cemo se druskat ;)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Bette
    09. Svibanj 2019. 05:50

Hvala cure na podršci :😊
    Dana sujuteo ću vadit netu pa ću sve znati.
    Dršte fige 🤞

Bette
    09. Svibanj 2019. 08:06

Ups: Ujutro*, Betu*

Bette
    09. Svibanj 2019. 08:16

Obavila betu, sad čekam rezultate, znat ću iza 13. Uf... dršte palčeve 🤞
    M i dalje nema, a osjećam povremeno pikanje u jajnicima...
    Inače mi je m dosta točna, ovako mi je jedino kasnila kada sam bila prvi put trudna. A sad...

Mallla
    09. Svibanj 2019. 09:02

Bette navijamo, bit će sve u redu!
    Meni je danas 15dc i danas je porasla temp. Ako nastavi biti viša "znači da je O bila" ja je uočila nisam tj. Trakice su počele tamniti 9 i 10 i 11dc ali daleko od dovoljno (radila sam samo 1 dnevno) da bi 12 dc bila dosta svijetla kao i 13dc a jučer na 14dc gotovo nevidljiva i to me jako zbunilo.
    Onaj mikroskop je pokazivao "paprat" ako je to to 11, 12, 13 dc a vodenast iscjedak imam već 5 dana. 
    Dakle ni blizu pik i ni blizu eggwhite iscjedak. A ako je kojim slučajem O bila jučer mi je nismo pokrili jer sam ja nešto krivo pojela i imala stomačnih tegoba. Izgleda da sam ovaj ciklus izgubljena u vremenu i prostoru. Iako sam zbunjena i ne znam jel O bila ili će tek bit nisam previše dirnuta, ima slijedeći mj kad se malo hormoni stabiliziraju pa se sve posloži. Ako je O bila onda će i M stići ranije. 

url=https://lilypie.com]

09. Svibanj 2019. 09:08

Bette

Obavila betu, sad čekam rezultate, znat ću iza 13. Uf… dršte palčeve 🤞
    M i dalje nema, a osjećam povremeno pikanje u jajnicima…
    Inače mi je m dosta točna, ovako mi je jedino kasnila kada sam bila prvi put trudna. A sad…

Super...sretno...drzimo 🤞🤞🤞🤞ali to je to nema sta...trudnica 😁😁❤❤

09. Svibanj 2019. 09:11

Mallla

Bette navijamo, bit će sve u redu!
    Meni je danas 15dc i danas je porasla temp. Ako nastavi biti viša "znači da je O bila" ja je uočila nisam tj. Trakice su počele tamniti 9 i 10 i 11dc ali daleko od dovoljno (radila sam samo 1 dnevno) da bi 12 dc bila dosta svijetla kao i 13dc a jučer na 14dc gotovo nevidljiva i to me jako zbunilo.
    Onaj mikroskop je pokazivao "paprat" ako je to to 11, 12, 13 dc a vodenast iscjedak imam već 5 dana.
    Dakle ni blizu pik i ni blizu eggwhite iscjedak. A ako je kojim slučajem O bila jučer mi je nismo pokrili jer sam ja nešto krivo pojela i imala stomačnih tegoba. Izgleda da sam ovaj ciklus izgubljena u vremenu i prostoru. Iako sam zbunjena i ne znam jel O bila ili će tek bit nisam previše dirnuta, ima slijedeći mj kad se malo hormoni stabiliziraju pa se sve posloži. Ako je O bila onda će i M stići ranije.

Bas svasta. Al nisu ni meni svake O bile iste. Neke jace neke manje izrazenije. Tak da mislim da ne mora to nis znaciti. U svakom slucaju budes vidla ne dolaskom ili dolaskom 😈

Mallla
    09. Svibanj 2019. 09:15

Baš to Martina ovaj mj mi je očito čekati M do najkasnije 26.5 pa ću znati sve. 
    Moguće da ovo maca i vrkuta djeluju pa ja ne znam pročitat signale. 
    Ono što vidim još dodatno su bubuljice što sam pisala i grudi su mi bile malo omekšale a od sinoć su opet čvrste. Ali ništa to ne uzimam za ozbiljno obzirom da sam "prčkala po hormonima" 

url=https://lilypie.com]

tera_
    09. Svibanj 2019. 09:49

Meni danas temp visa za 0,2..a lh test pokazuje pozitivno... jel vama tako izgleda?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.