Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Svibanj 2019. 17:20

Jaoooo kako divno...imamo za sad 2 plusica 🤗🤗🤗...prekrasno...evo cure moguce je sve...samo treba biti ustrajan i pozitivan....zelim svima uskoro plusice....i idemo dalje sa odbrojavanjem...zelimo jos plusicaaaaa.....❤❤❤❤❤...e i btw...ja procurila danas 😂😂😂😂 po ne znam koji put u zadnjih 20 dana 😂😂😂😂...e sad da 😈 prode pa da se i ja pridruzim vise....

08. Svibanj 2019. 17:21

II. ODBROJAVANJE
    ZVJEZDICA 37 -15 dana - 24.5.2019 ♡
    MALLLA - 17 dana - 26.5.2019 ♡
    SUNCICA5 - 10 dana - 19.5.2019 ♡
    LADY_E - 13 dana - 22.5.2019 ♡
    LJUBICICAX - 9 dana - 18.5.2019 ♡
    LALAAA - 7 dana - 16.5.2019 ♡
    IVANA1810 - 10 ili 11 dana - 19.05 ili 20.05.2019♡
    TERA_ - 15 dana - 24.5.2019 ♡
    PINA96 - 8 dana - 17.5.2019 ♡

Bette
    08. Svibanj 2019. 17:49

Hvala svima na lijepim željama :) ❤️
    Pitanje, danas kasno poslijepodne sam ponovila test (ovaj put koristila sam onaj iz dm-a, first sign)i ne vidi se plus tj nazire negdje u pozadini na posebnom svjetlu, ali u biti ne... kaj sad? Ponovit ću ujutro opet :/

tera_
    08. Svibanj 2019. 18:05

Bette odi kod doktora i izvadi krv i tako ces bit 100% sigurna :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

08. Svibanj 2019. 18:25

Bette

Pitanje, danas kasno poslijepodne sam ponovila test (ovaj put koristila sam onaj iz dm-a, first sign)i ne vidi se plus tj nazire negdje u pozadini na posebnom svjetlu, ali u biti ne… kaj sad? Ponovit ću ujutro opet :/

Misli da je tako jer je jos rana trudnoca. Nazovi ginicu da se narucis. Za par dana ponovi test 💋💋💋

08. Svibanj 2019. 18:25

Martina1982

Bette

Pitanje, danas kasno poslijepodne sam ponovila test (ovaj put koristila sam onaj iz dm-a, first sign)i ne vidi se plus tj nazire negdje u pozadini na posebnom svjetlu, ali u biti ne… kaj sad? Ponovit ću ujutro opet :/

Misli da je tako jer je jos rana trudnoca. Nazovi ginicu da se narucis. Za par dana ponovi test 💋💋💋

I tad ce ti crta biti jaca. 👍👍👍

08. Svibanj 2019. 18:26

Martina1982

Martina1982

Bette

I tad ce ti crta biti jaca. 👍👍👍

A Boze ja i pisanje....umjesto "misli" trebalo je ici "mislim" 😊

Mallla
    08. Svibanj 2019. 18:35

Bette to je plus nema sumnje u ranoj trudnoći malo tako šaraju te crtice. Ako baš imaš pik na testove napravi digitalni i budi mirna. Naruči se kod gin i čuvaj se.
    Hannica0 akcijaaa.. Što kažu cure bolje prije O 😊
    Martina ajd iscuri više, za nas sve si iscurila. Čekamo te na popisu.
    E vrkuta + maca = bubuljice. Dakle imam prave pubertetske bubuljice al sam ih spremna podnijeti 😂

url=https://lilypie.com]

08. Svibanj 2019. 19:47

Mallla

Bette to je plus nema sumnje u ranoj trudnoći malo tako šaraju te crtice. Ako baš imaš pik na testove napravi digitalni i budi mirna. Naruči se kod gin i čuvaj se.
    Hannica0 akcijaaa.. Što kažu cure bolje prije O 😊
    Martina ajd iscuri više, za nas sve si iscurila. Čekamo te na popisu.
    E vrkuta + maca = bubuljice. Dakle imam prave pubertetske bubuljice al sam ih spremna podnijeti 😂

😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂

zvjezdica37
    08. Svibanj 2019. 20:49

Martina1982

Jaoooo kako divno…imamo za sad 2 plusica 🤗🤗🤗…prekrasno…evo cure moguce je sve…samo treba biti ustrajan i pozitivan….zelim svima uskoro plusice….i idemo dalje sa odbrojavanjem…zelimo jos plusicaaaaa…..❤❤❤❤❤…e i btw…ja procurila danas 😂😂😂😂 po ne znam koji put u zadnjih 20 dana 😂😂😂😂…e sad da 😈 prode pa da se i ja pridruzim vise….

E bas😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.