Jaoooo kako divno...imamo za sad 2 plusica 🤗🤗🤗...prekrasno...evo cure moguce je sve...samo treba biti ustrajan i pozitivan....zelim svima uskoro plusice....i idemo dalje sa odbrojavanjem...zelimo jos plusicaaaaa.....❤❤❤❤❤...e i btw...ja procurila danas 😂😂😂😂 po ne znam koji put u zadnjih 20 dana 😂😂😂😂...e sad da 😈 prode pa da se i ja pridruzim vise....
II. ODBROJAVANJE
ZVJEZDICA 37 -15 dana - 24.5.2019 ♡
MALLLA - 17 dana - 26.5.2019 ♡
SUNCICA5 - 10 dana - 19.5.2019 ♡
LADY_E - 13 dana - 22.5.2019 ♡
LJUBICICAX - 9 dana - 18.5.2019 ♡
LALAAA - 7 dana - 16.5.2019 ♡
IVANA1810 - 10 ili 11 dana - 19.05 ili 20.05.2019♡
TERA_ - 15 dana - 24.5.2019 ♡
PINA96 - 8 dana - 17.5.2019 ♡
Hvala svima na lijepim željama :) ❤️
Pitanje, danas kasno poslijepodne sam ponovila test (ovaj put koristila sam onaj iz dm-a, first sign)i ne vidi se plus tj nazire negdje u pozadini na posebnom svjetlu, ali u biti ne... kaj sad? Ponovit ću ujutro opet :/
Bette odi kod doktora i izvadi krv i tako ces bit 100% sigurna :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pitanje, danas kasno poslijepodne sam ponovila test (ovaj put koristila sam onaj iz dm-a, first sign)i ne vidi se plus tj nazire negdje u pozadini na posebnom svjetlu, ali u biti ne… kaj sad? Ponovit ću ujutro opet :/
Misli da je tako jer je jos rana trudnoca. Nazovi ginicu da se narucis. Za par dana ponovi test 💋💋💋
Pitanje, danas kasno poslijepodne sam ponovila test (ovaj put koristila sam onaj iz dm-a, first sign)i ne vidi se plus tj nazire negdje u pozadini na posebnom svjetlu, ali u biti ne… kaj sad? Ponovit ću ujutro opet :/
Misli da je tako jer je jos rana trudnoca. Nazovi ginicu da se narucis. Za par dana ponovi test 💋💋💋
I tad ce ti crta biti jaca. 👍👍👍
I tad ce ti crta biti jaca. 👍👍👍
A Boze ja i pisanje....umjesto "misli" trebalo je ici "mislim" 😊
Bette to je plus nema sumnje u ranoj trudnoći malo tako šaraju te crtice. Ako baš imaš pik na testove napravi digitalni i budi mirna. Naruči se kod gin i čuvaj se.
Hannica0 akcijaaa.. Što kažu cure bolje prije O 😊
Martina ajd iscuri više, za nas sve si iscurila. Čekamo te na popisu.
E vrkuta + maca = bubuljice. Dakle imam prave pubertetske bubuljice al sam ih spremna podnijeti 😂
url=https://lilypie.com]
Bette to je plus nema sumnje u ranoj trudnoći malo tako šaraju te crtice. Ako baš imaš pik na testove napravi digitalni i budi mirna. Naruči se kod gin i čuvaj se.
Hannica0 akcijaaa.. Što kažu cure bolje prije O 😊
Martina ajd iscuri više, za nas sve si iscurila. Čekamo te na popisu.
E vrkuta + maca = bubuljice. Dakle imam prave pubertetske bubuljice al sam ih spremna podnijeti 😂
😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂
Jaoooo kako divno…imamo za sad 2 plusica 🤗🤗🤗…prekrasno…evo cure moguce je sve…samo treba biti ustrajan i pozitivan….zelim svima uskoro plusice….i idemo dalje sa odbrojavanjem…zelimo jos plusicaaaaa…..❤❤❤❤❤…e i btw…ja procurila danas 😂😂😂😂 po ne znam koji put u zadnjih 20 dana 😂😂😂😂…e sad da 😈 prode pa da se i ja pridruzim vise….
E bas😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji