Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    02. Siječanj 2020. 14:52

Martina1982

Slee

Martina a nisi vise ponavljala test? U svakom slicaju, ubrzo ces sve saznati! Ti si iz Njemacke? Tamo idete na konzultacije?

Jesam ponovila test. I dobila sam ovo. https://ibb.co/bK96fKn u ocitanom roku🙈. Mislim da je ona evaporacijska crta. Poslje vise nisam. Mozda danas ponovim 🤣🤣🤣

..takav je bio moj plusič 🤞🏼

Slee
    02. Siječanj 2020. 14:53

breskva znaci krece odbrojavanjeeeeee
    Anchy ne da je prerano, nego nema nikakvog smisla. Nije jos doslo ni do implantacije, a bez implantacije nisi trudna. Pricekaj pa tamo oko 10. je neki realni dan kad bi se vec moglo vidjeti. Sretno!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Anchyy
    02. Siječanj 2020. 15:07

Slee

breskvaznaci krece odbrojavanjeeeeee
    Anchy ne da je prerano, nego nema nikakvog smisla. Nije jos doslo ni do implantacije, a bez implantacije nisi trudna. Pricekaj pa tamo oko 10. je neki realni dan kad bi se vec moglo vidjeti. Sretno!

..hvala ❤🤞🏼

vuky
    02. Siječanj 2020. 15:14

Martina meni ovo mirise na plus ❤️ Ces sutra ponoviti?

Mallla
    02. Siječanj 2020. 15:40

Anchyy

Mallla

Anchyy

Mallla

Justagirl2201 samo se vi prašite, nek vojska stvara čete za borbu 😂😂😂
    Kod mene grudi napuhnute i dalje, povremeno osjetljive, povremeno me žicaju jajnici i imam nekakav mliječni pomalo rastezljiv iscjedak. Sve što može biti bez problema dio PMS-a.

..jutro.. kada trebaš ne dobit ?

Eee to je pitanje, danas mi je 30dc inače sam tako znala dobivat, al su se ciklusi produžili pa sam računala da bi 6.1. Trebala, ali kako nisam uhvatila Ovulaciju, a moguće je da je bila 23dc onda ipak moram čekati do 10.1. Tek tada mogu računati kašnjenje. Tako da ti je kod mene zbrka s ciklusom pa ništa pojma nemam.

..mi je prerano radit test ? 12-tog ne bi trebala doči

Mislim da je jako rano za test, jer 12ti je za 10dana, nema šanse da nešto pokaže! 

url=https://lilypie.com]

Brunoibrankica
    02. Siječanj 2020. 16:20

Samo da se javim... I da ostavim trag.... Naime .. ja se vise ovaj mjesec ne trudim.... Čekam M da dođe, sad sam 20 dc, tako da.... Planiram da ce doć za jedno 15estak dana... 

• anaid
    02. Siječanj 2020. 16:26

Martinaaa pa stvarno se vidi, pogotovo u donjem dijelu... pisni ujutro sa prvim i 🤞🤞🤞
    Kod mene jos nista novo, 11 DC,  trakice svjetle, sluz samo vodenasta, i dalje sam na nocurku za sad se nis ne dogada

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Breskva
    02. Siječanj 2020. 18:28

Cure  imam pitanje pa ako netko zna,ja mislim da je meni O danas,po bolovima na desnoj strani i jucerasnjim pikom,mene zanima posto sam 7.1 narucena kod ginica dali ce se moc tada na ultrazvuku vidjet dali je sigurno doslo do ovulacije ?

Brunoibrankica
    02. Siječanj 2020. 18:36

Ja mislim da se moze vidjeti, sjecam se kad sam ja bila teudna i fosla sam na pregled kod privatnika, a nisam znala da sam trudna, rekao mi je, bila je jako lijepa ovulacija, mozda ste vec i trudni, to sad nem znati , kad ono nakon toga kroz tjedan ili dva napravila ja test.... I op.... Trudnoca....

• justagirl2201
    02. Siječanj 2020. 18:49

Anaid kod tebe isto kao i kod mene...vodenast iscjedak, 12 dc, trakice svjetle...evo od maloprije
    https://ibb.co/kS2rQV4
    Samo zelim da bude uskoro jer mi je tlaka kad mi je iza 20dc....i onda vrtim film da mozda nece ni doc...kak prije nisam imala redovite O...jos imam strahove :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.