Anaid kod tebe isto kao i kod mene…vodenast iscjedak, 12 dc, trakice svjetle…evo od maloprije
https://ibb.co/kS2rQV4
Samo zelim da bude uskoro jer mi je tlaka kad mi je iza 20dc….i onda vrtim film da mozda nece ni doc…kak prije nisam imala redovite O…jos imam strahove :D
Da pa ja stalno tebe pratim, kad smo 1 dan razlike 😂😂
Evo i moje, ova zadnja je pred 20min. Cak mi se cini da mozda je malo tamnija od ovih prije..
https://ibb.co/n89Zn6g
Sad bas planiram hopsanje, pa neznam dal da.krenemo od sutra ili da jos cekam...nekak bi probala sa jutarnjim hopsanjem, citala negdje da su ujutro muski hormoni na vrhuncu 😁😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Mi smo jucer hopsali 2 puta, dns i sutra ne bih...nego tek kad ulovimo pik da se decki napune 😊 da, cula sam da je ujutro dobro i opcenito preko dana....al nema tu bas pravila...samo hopsat u plodne dane i nadat se najboljem ❤
Sad kad sam pogledala trakicu nakon 20 minuta se jos bolje vidi da je deblja... tako da k vragu... krenut cemo petak,subota, nedjelja jutarnji pa sta bude bit ce 🤗🤗 samo sluzi nigdje na vidiku 🙄
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Mene boli ko da imam M...a tak mi je uvijeek tik prije pika....morat cu jos koju trakicu vcrs da ne propustim ak bude :) a opet ne mora bit....daj sliku da vidim kolko je tamnija sad :) uvijek varljiva ta trakica...meni prosli ciklus tipa u 12h bila svjetlija dosta i nakon 2 sata PIK samo takav...testna je bila duplo tamnija od kontrolne...zato ih ja radim 2-3 dnevno kad me krene bolit jer jako brzo potamni i opet brzo posvjetli
Eto mene vratila se ja iz Bosne,sutra netko mora i raditi..posto nisam nosila LH trakice sa sobom,veceras sam prije nekih 20-ak minuta napravila trakicu cisto onako da potvrdim kako je O bila jer sam osjetila bas jako ziganje u lijevom jajniku popodne reko da vidim ja trakicu i ocekujem ja kako se nece ni vidjeti jer je pik vjerojatno bio sinoc po racunici i danas racunala na O i da se testna linija nece ni vidjeti,kad ono:
https://ibb.co/s5zDzmK
Izgleda da je danas tek bio pik negdje ujutro ili popodne? Sto vi mislite?
I meni sluz slaba...mislim tu je al ne ona rastezljiva kak treba bit...
Imam jos jedno pitanje ak netko zna - ja kad sam ostala T prosli ciklus imala sam 11 dpo spotting, tj.impl.krvarenje...jako slabo u točkicama, al je bilo...i moje pitanje je jel to sad znaci da ja moram imat spotting ak je T? Jer je kao takav "mehanizam" mog tijela....ne znam jel kuzite pitanje..jedva ga ja kuzim :D
Ja cu gledati danas kao O jer me toliko boli, ovaj pik sam popisala jutros pa ravunam da je tako jak pa je moguce da unutar 12 sati dode do O.
Breskva, moze vidjeti po zutom tijelu koliko ja znam.
Mi cemo jos ujutro akciju, sad ne mogu jer me bas boli ludjacki.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Martina a nisi vise ponavljala test? U svakom slicaju, ubrzo ces sve saznati! Ti si iz Njemacke? Tamo idete na konzultacije?
Jesam ponovila test. I dobila sam ovo. https://ibb.co/bK96fKn u ocitanom roku🙈. Mislim da je ona evaporacijska crta. Poslje vise nisam. Mozda danas ponovim 🤣🤣🤣
Sve se meni cini da nam stize prva beba u 2020.godini s foruma! Neka Bog da da nastavi tamniti i da sve bude u redu jer se ovo bas lijepo vidi! Cestitam ti od srca,stvarno zasluzujes bebu i samo da sve bude u redu. Cak i prije sebe tebi zelim bebu,a ja sam u stadiju da gledam po youtubeu klipove kako su zene radile testove i reakcije kada su vidjele plus! Cestitam i drzim fige da bude sve u redu! Zasluzujes to ❤️😘😘😘🥳
Crne rupe meni izgleda ko da pik dolazi...nakon pika je - barem meni- jedva vidljiva testna linija...a kad dolazi je ovak tamna...moje iskustvo bar...mozd nekom drugacije
Crne rupe meni izgleda ko da pik dolazi…nakon pika je - barem meni- jedva vidljiva testna linija…a kad dolazi je ovak tamna…moje iskustvo bar…mozd nekom drugacije
Hmmm,ali prosli tjedan tamnija,pa svjetlija pa ima obicaj da bude tamna al ne pik,pa svjetla i onda bude pikcina dobra pa zato mislim da je mozda bio pik danas tokom dana? Ne mora stalno biti impl. Krvarenje,svaka trudnoca je individualna za sebe
Sortiraj odgovore
Najstariji