Marinalin kako si ti, vidim u iscekivanju! Nemoj piskiti po lh trakicama da bi utvrdila trudnocu, samo ces se nanervirati, a to ti ne treba. Kupi za dva dana pravi test pa mas dodi razveselit plusicem!
Meni inace bude dva dana intenzivna trakica pa cu pricekati da vidim hoce li i sutra biti jaka. Ako bude slabija, stavit cu danas pik. Pokriveno jutros, prvi novogodisnji, nadam se da nam je donio srecu. I ja i brat zaceti za novu pa je mozda genetski 😂a i termin bi mi bio izmedju mog i bratovog rodjendana i godisnjice braka. Nisam praznovjerna, al gust mi je razmisljati o tim slucajnostima
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee ja sam uvjerena da je to pik i da sutra ce ful posvjetlit.
Nadam se da ce onda i tebi genetski ponovit se proslost i da ces zacet ovaj 1.1❤️😂😂😂
Ja cu u sub nedj test napravit.
Trakica lh je svjetla crtica skroz tako da nista od toga
Znam da su cure radile lh kad im je izostala M i bile su im ful tamne tamne.
Slee definitivno PIK danas!!! (Ili sutra). Vidim da ste pokrili, sretnoooo 👏👏
Pokrili smo, pokrili. Nadam se da muzevi nisu bili prepijani pa se pogubili. Koliko smo viskija popili, dobro da smo se uopce pronasli 😂
Sad jos sutra i prekosutra, ovo ranije smo slabo stizali, uzdam se u ovaj alkoholni
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Breskva pravi novogodišnji pik, pa neka bude uspješan!
Anchy samo se broje dvije jednako tamne crte ili testna tamnija od kontrolne! Pik je bio tako da guštaj u odbrojavanju!
Gubitak materijala - kod mene ako su plodni dani šta god ja radila materijal je unuta, a kad nisu ode sve van….
..hvala na odgovoru.. ali čemu opet i ta svijetlija crta ? Pa ne bi trebala nestat nakon ovulacije ? 🤔
Pa uvijek bude svjetlija crta
Ja sam evo 5 dana do M i isto je svjetla crta testna na lh trakici.
Slee nadam se da su geni napravili svoje i da ste začeli na Novu 😍😁
Marinalin nemoj se opterecivat lh trakicama...nakon ulovljenog pika ne ih vise raditi...za par dana napravi test za T i cekamo te da nas razveselis s jednim veeelikim + 😊
Malla kakvo je stanje kod tebe?
Martina? I dalje ne dolazi M??
Meni je dns 11dc i evo dva puta se keksnuli...tak mi je neki dan...bas smo za akciju 😊 hocemo li izmorit plivače do O ili da se ne opterecujem time? 🤔
Ma stignu se oporavit ne brini😂😂😂
Meni je muz poceo pit cink i selenium za brze i kvalitetnije spermice😂😂👍
Hej, hej.. već par dana čitam sve moguće na netu i pokušavam odgonetnut šta se zapravo dešava s mojim LH trakicama. Već neko vrijeme pokušavamo zatrudnjeti, i uz sve preglede i čak laparoskopiju, ispostavi se da je sve ok, ali do T nikako da dođe. I onda sam ja prvi put odlučila kupiti te trakice i probati s njima, čisto da vidim kad nastupa O i dali je uopće ima. I krenem s prvim testom u 9 dana ciklusa, i odmah pozitivan. I četiri dana nakon on i dalje pozitivan. Sad ja neznam tko je tu lud i šta se zapravo dešava? Dali ima netko iskustva s tim.. plizz pišite jer ću izludit 😁 ugl pridržavam se svih pravila, ne pijem puno tekućine, ne piskim 4 sata prije testa.. i najvažnije nemam policistične jajnike.. i ne razumijem zašto je stalno pozitivno..
Koje točno trakice, kolika im je osjetljivost. Što misliš pod pozitivnom trakicom?
Koristim neke David Ovulation Test s Amazona, ali su recenzije bile stvarno odlične za te testove. Osjetljivost im je 10. Sad se ne razumijem dali je to dobro ili loše?
A pod pozitivnom mislim da su mi je druga crtica ista kao kontrolna ili čak za nijansu tamnija. Npr, jučer sam opet radila test, i napokon je ta druga bila svjetlija, šta bi značilo da je taj test bio negativan. I kažem si ja danas da to vise necu Radit te testove, i danas mi vrag neda mira i idem se opet testirat i kad ono i kontrolna i druga toliko tamne da to nisu istine.
Svašta sam čitala ali još nisam nigdje pročitala da je netko imao bas ovakvu situaciju, i sva sam smušena u glavi..
Sortiraj odgovore
Najstariji