Rezime kod mene. Danas bila ista situacija kao jucer. Probudila se sa glavoboljom. Krenulo povracanje. Katastrofa. M ni na vidiku. Nagovorila muza da krenemo ranije kuci. Tek oko 3 sata dosla k sebi. Kao da nista ujutro nije bilo. A ujutro pojela samo supicu i odmah sve van.Dosla doma odmah pisnula test. Kad ono neka sjena (trakica sa amazona ona zelena sta koriatim od njih trakice za O). 🙉 Zovem muza da dode vidit. Kaze vidim nes al ne bi reko da je. Slabo se vidi. Pocene malo drame. Sta sad ako sam trudna. A cijepljena. Baca test. Nisam vidla kamo. Dal u solju ili kos za smece. Ako je u kosu uslikat cu vam jer taman kad sam htjela slikat naisao je pa nisam uspila. Reko vjerojatno nisam sutra cu kupiti drugi test pa provijeriti. Dakle dana je 33DC i 16 dan od kriticnog odnosa kad sam vam rekla da je bio onaj iscjedak kod mene prozirni rastezljiv. Tempicu ujutro nisam mjerila vec duze vrijeme. Eto ne znam sta rec sta da mislim. Cekam do sutra. Nadam se da je ovo moje stanje samo uzrok ovih dana kad se jede svakakva hrana i kad se malo duze ostaje budan nego obicno.
Martina 🙄😮 ženooo, ja vjerujem da si T.... Ali isto tako vjerujem da će bit ok...joj mogu zamislit zbrku u tvojoj glavi.... Ti testovi nisu nikad dali sjenu bezveze.... Evo sam se naježila i skamenila!
Slee otvori temu pa ćemo pisati!

url=https://lilypie.com]
Malla nije…bio je pik najranije 13dc
A čuj, ako urani dobro urani, stigne se fino ugnjezdit.
Meni je znalo na 10dc bit dosta tamno pa posvjetlit i pik bit 16dc al ne znači da je tako i kod tebe.... Navijam da je rana O u pitanju!

Zene moje.. Danas dosla s vikend u toplicama.. Danas trebala dobiti ali jos nisam, al i dalje imam onaj osjecaj ko da cu procuriti.. Mucno mi je, a i nekak se bolesno osjecam.. Ili mi se luteinska faza produzila od stresa zbog putovanja-je li moguce ili sam stvatno trudna. Nadam se da cu sutra uspjeti kupiti testic.
Martina, o kakvom cijepljenju je riječ? Nije me bilo nekoliko dana pa nisam u toku....nadam se da ces nam sutra javiti sretne vijesti i da ce ovaj puta biti stvarno sve u redu....zaslužila si☺😉
Zene moje.. Danas dosla s vikend u toplicama.. Danas trebala dobiti ali jos nisam, al i dalje imam onaj osjecaj ko da cu procuriti.. Mucno mi je, a i nekak se bolesno osjecam.. Ili mi se luteinska faza produzila od stresa zbog putovanja-je li moguce ili sam stvatno trudna. Nadam se da cu sutra uspjeti kupiti testic.
Opaaa očekujemo +.... Malo za kraj godine dobro će nam doć plusići

Martina,o kakvom cijepljenju je riječ? Nije me bilo nekoliko dana pa nisam u toku….nadam se da ces nam sutra javiti sretne vijesti i da ce ovaj puta biti stvarno sve u redu….zaslužila si☺😉
Cijepivo protiv Rubeole. I ne bi smjela ostat trudna 3 mjeseca🤷♀️ Zapetljana prica
Ma nekak odbijam vjerovat da je T u pitanju. Nisam doma pa nemrem sibnut sliku (ako ga je bacio u kos) . Vidit cu kad dodemo doma pa cu vam uslikati.
Martina 🙄😮 ženooo, ja vjerujem da si T…. Ali isto tako vjerujem da će bit ok…joj mogu zamislit zbrku u tvojoj glavi…. Ti testovi nisu nikad dali sjenu bezveze…. Evo sam se naježila i skamenila!
Slee otvori temu pa ćemo pisati!
Nisu da. I ja sam se sokirala bas. Al nadam se da nije T u pitanju. Ne znam sta rec. Vidit cemo sutra. Gel ak i jesam nadam se da ce biti sve ok. Al nekak mislim da nisam.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji