Ujutro ce ti bit pik sigurno…samo ti hopsaj…sve su to plodni dani…pa nek spermici cekaju u zasjedi :)
Updejt
https://pasteboard.co/INsOp1k.jpg
Čini se kao pik jučer, s tim da ove dvije od danas nisu relevantne baš jer od nekih 23h nije preporučljivo radit trakice i nikad se ne rade s prvim jutarnjim urinom…. E sad to je neka teorija, koliko je utemeljena ne znam.
Najbolje je trakice radit u popodnevnim satima nakon bar 2h ne mokrenja i ne pijenja puno tekućine, svaki dan otprilike u isto vrijeme. Kada počme bit dosta tamna onda raditi dvije u razmaku od otprilike 5h.
Sve više je nepotrebno trošenje novca jer ruku na srce tih 5 milerovih košta 75kn pa nije baš isplativo ih piškit non stop.
I da čuvaš ih sve i onda onu koja je bila najtamnija brojiš kao pik. S vremenom se uhodaš i skontsš kad točno ih raditi i koliko brzo ti dolazi do pika.
..hmmm.. i kaj mi je sad za radit ? 🤔
Danas akcija svakako, ako je jučer bio pik onda je danas ili sutra O. Pokrij iduća 3 dana i onda si mirna… Bilo bi poželjno da je i jučerašnji pokriven ali još nije kasno.
Meni se isto čini da je jučer bio pik možda kod tebe tako tamno bude (kod mene bude dosta tamnije ali nismo sve iste). Ako možeš navali danas, Sutra i prekosutra!
Jel mjeriš temperaturu bazalnu?
https://pasteboard.co/INtvu3c.jpg
Od jučer/popodne
Jesi mozda radila jos koju trakicu nakon ove? Hajde pokusaj ne unositi tekucine iduca 2-3 sata pa ako imas jos koju napravi i tu nam uploadaj pa cemo sigurno znati je li blizu O ili ne
..upravo napravila 5-ti.. nisam pila od jutra vode, i nisam piškila ziher 2 sata i više.. i jedva vidljiva crtica
Onda je to to, pik je bio a O je bila ili samo što nije! Sretnooo i počinje 2 najdosadnija tjedna 😂
..da.. čekanje.. valjda bude 👶🏼🤞🏼❤
…kak kod tebe stvari idu ?
Kod mene dosadno! Po tijelu je O bila, po temperatura je nije potvrdila (po njoj je anovulatorni ciklus za sad) a trakice nisam radila.
url=https://lilypie.com]
Crnerupe meni je isto to pred par godina na pregledu rekla gin, a ja sam cijeli zivot uvjerena da cu imati blizance 😂
Muz bi bio odusevljen hahahaha vec ga vidim kako ludi.
Mallla, ma ja ne mogu uopce mjeriti temp jer sam alergicar i ja od 12.-6. mjeseca imam stalno temp 37. Sad je poceo cempres pa me to ubija, a na pregledu mi je pulmologica rekla da bolje bez tableta ako radimo na bebi.
Mozda se i tebi zbog necega poremetila temperatura, nekad nas ti popratni sadrzaji samo koce i deprimiraju. Vjeruj ti sebi.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ujutro ce ti bit pik sigurno…samo ti hopsaj…sve su to plodni dani…pa nek spermici cekaju u zasjedi :)
Updejt
https://pasteboard.co/INsOp1k.jpg
Čini se kao pik jučer, s tim da ove dvije od danas nisu relevantne baš jer od nekih 23h nije preporučljivo radit trakice i nikad se ne rade s prvim jutarnjim urinom…. E sad to je neka teorija, koliko je utemeljena ne znam.
Najbolje je trakice radit u popodnevnim satima nakon bar 2h ne mokrenja i ne pijenja puno tekućine, svaki dan otprilike u isto vrijeme. Kada počme bit dosta tamna onda raditi dvije u razmaku od otprilike 5h.
Sve više je nepotrebno trošenje novca jer ruku na srce tih 5 milerovih košta 75kn pa nije baš isplativo ih piškit non stop.
I da čuvaš ih sve i onda onu koja je bila najtamnija brojiš kao pik. S vremenom se uhodaš i skontsš kad točno ih raditi i koliko brzo ti dolazi do pika.
..hmmm.. i kaj mi je sad za radit ? 🤔
Danas akcija svakako, ako je jučer bio pik onda je danas ili sutra O. Pokrij iduća 3 dana i onda si mirna… Bilo bi poželjno da je i jučerašnji pokriven ali još nije kasno.
Meni se isto čini da je jučer bio pik možda kod tebe tako tamno bude (kod mene bude dosta tamnije ali nismo sve iste). Ako možeš navali danas, Sutra i prekosutra!
Jel mjeriš temperaturu bazalnu?
https://pasteboard.co/INtvu3c.jpg
Od jučer/popodne
Jesi mozda radila jos koju trakicu nakon ove? Hajde pokusaj ne unositi tekucine iduca 2-3 sata pa ako imas jos koju napravi i tu nam uploadaj pa cemo sigurno znati je li blizu O ili ne
..upravo napravila 5-ti.. nisam pila od jutra vode, i nisam piškila ziher 2 sata i više.. i jedva vidljiva crtica
Onda je to to, pik je bio a O je bila ili samo što nije! Sretnooo i počinje 2 najdosadnija tjedna 😂
..da.. čekanje.. valjda bude 👶🏼🤞🏼❤
…kak kod tebe stvari idu ?
Kod mene dosadno! Po tijelu je O bila, po temperatura je nije potvrdila (po njoj je anovulatorni ciklus za sad) a trakice nisam radila.
..našla toplomjer, bazalna 37.2
https://ibb.co/ctHTD7f
Evo recimo moje situacije...gornja je radena 26.12. Oko 19h cca,a donja je radena prije 15min...gornju sam radila zbog sumnje na ciste i bila je prilicno jaka crtica obzirom da je bio puni tjedan pred O,danas nema nista sto mi moze ukazivati da i ako su bolovi bili zbog ciste mozda se povukla ili je pukla al svejedno idem doktoru kroz koji tjedan,ali ovo je tipicno za mene..bude tamno kao pred pik,pa skoro nevidljiva testna i onda opet prije same O skoci do plafona 🤣
Crnerupe meni je isto to pred par godina na pregledu rekla gin, a ja sam cijeli zivot uvjerena da cu imati blizance 😂
Muz bi bio odusevljen hahahaha vec ga vidim kako ludi.
Mallla, ma ja ne mogu uopce mjeriti temp jer sam alergicar i ja od 12.-6. mjeseca imam stalno temp 37. Sad je poceo cempres pa me to ubija, a na pregledu mi je pulmologica rekla da bolje bez tableta ako radimo na bebi.
Mozda se i tebi zbog necega poremetila temperatura, nekad nas ti popratni sadrzaji samo koce i deprimiraju. Vjeruj ti sebi.
Meni su pradjedi i prabake s obje strane imali blizance tako da ce jednu od nas 4 sestre vjerojatno to zadesiti a ja sam jedina do sada kojoj su bila aktivna oba jajnika pa sad ti znaj 😂
Crnerupe, bas ludo! Ja isto imam ciste, al one dobre kaze gin, sto god joj to znacilo. Ja pisam trakice tek pred o, jer mi ove s neta jos nisu dosle a ove iz mulera mi preskupe da pisam po njima svaki cas. Bas je ludo to zensko tijelo.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I meni su dva pradjeda bili bliznaci!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja sam blizanka, imam brata blizanca, a suprug u familiji ima isto blizanaca😂
Meni menga zavrsila, sad krećemo iznova sve...
Martina pisi me za 21.1.
Crnerupe, bas ludo! Ja isto imam ciste, al one dobre kaze gin, sto god joj to znacilo. Ja pisam trakice tek pred o, jer mi ove s neta jos nisu dosle a ove iz mulera mi preskupe da pisam po njima svaki cas. Bas je ludo to zensko tijelo.
Dobre su one koje prije dolaska M same puknu i koje su ispunjene vodom a ne tkivom,ja sam imala jednom problema s tim u srednjoj dok sam bila i nakon toga jajnici bili kao violina kaze doktor,ali to nikad ne znas kad ce te zaskociti. E pa kad bi vi htjeli blizance onda saljem vibracije za duplice! 😂 moj se ne bi usrecio kad bi bili blizanci i jos ako bi se bacili na mene,pobjego bi glavom bez obzira hahaha
Ma ja bi bila sretna i s jednim i s dvoje, muza malo strah jer kaze ne zna ni kako ce s jednim 😂
Ma samo neka bude! I to vec ovaj ciklus svima nama po mogucnosti
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore