Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    30. Prosinac 2019. 16:05

crnerupe

Anchyy

sanja0508

Anchyy

..kaj sad .? 🤔😮😦

https://pasteboard.co/INvqTgG.jpg

Sada se hvataj posla i uzivaj 😍

Jucer kaj je bilo ujutro je bilo, ulovila me viroza, pomaknut se nisam mogla.. valjda budu plivaci odradili svoje 🤞🏼

Drzim fige da se brzo oporavis,a mozda te i scepalo jer spermiji rade svoj posao i napadaju pa se mozda organizam brani ali bezuspjesno? 🥳 volim raditi takve pozitivne teorije zavjere bas mi je to super 😁 znaci O je bila do danas ujutro i sad iducih 2 tjedna minimalno razmisljati o ishodu i uzivati. Najbitnije je da nista ne mijenjas nego sto normalnije zivit ko do sad. Pod tim sto normalnije mislim sto manje misliti o ishodu jel? Drzim figeeee 🤞🏻🥳🥳🥳😄🙈

..hvala zlateko.. a misliš da bi moglo biti kaj, ako je hopsanje bilo ujutro, a ovulacija popodne ? 
    Makar mi i danas lijevi jajnik ne da mira 

Anchyy
    30. Prosinac 2019. 16:07

crnerupe

https://ibb.co/BTWk7zZ

Ovo je moj danasnji test za O,izgleda da ce biti tamo za neka 3 dana kako i racunam a sad,vidjet cemo iduci mjesec ako ce mi se dati posto popodne putuje za Bosnu i stvarno mi se ne da nosit testove jer ni ne znam gdje da napravim,iako idemo doma k muzu,svejedno se osjecam kao u gostima pa mi je neugodno,ali tamnija je pa ce izgleda bit kako i planiram za neka 3-4 dana 🥳

..meni ti testovi stalno kažu da ovuliram 😂.. kak se ravnaš po njima ?

Slee
    30. Prosinac 2019. 16:15

Anchyy

crnerupe

Ovo je moj danasnji test za O,izgleda da ce biti tamo za neka 3 dana kako i racunam a sad,vidjet cemo iduci mjesec ako ce mi se dati posto popodne putuje za Bosnu i stvarno mi se ne da nosit testove jer ni ne znam gdje da napravim,iako idemo doma k muzu,svejedno se osjecam kao u gostima pa mi je neugodno,ali tamnija je pa ce izgleda bit kako i planiram za neka 3-4 dana 🥳

Ovulacija je tek dan nakon sto ti testna linija bude intenzivnija od kontrolne. To sto je je testna vidljiva ne znaci da je pozitivna, niti da ovuliras. 

A ako ti je stalno pozitivna, tj. intenzivnija od kontrolne to onda nije bas dobro jer je znak da mozda imas pcos, ciste i sl. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Anchyy
    30. Prosinac 2019. 16:19

Slee

Anchyy

crnerupe

Ovulacija je tek dan nakon sto ti testna linija bude intenzivnija od kontrolne. To sto je je testna vidljiva ne znaci da je pozitivna, niti da ovuliras.

A ako ti je stalno pozitivna, tj. intenzivnija od kontrolne to onda nije bas dobro jer je znak da mozda imas pcos, ciste i sl.

Bila sam nedavno na kontroli, sve je ok..
    Imam pitanje, ako smo ujutro hopsali, popodne mi je tamnija bila druga crta od kontrolne, ima šanse za trudnočom ?
    ..navodno da spermači žive i po par dana, tj da su aktivni

Anchyy
    30. Prosinac 2019. 16:21

Anchyy

Slee

Anchyy

crnerupe

Bila sam nedavno na kontroli, sve je ok..
    Imam pitanje, ako smo ujutro hopsali, popodne mi je tamnija bila druga crta od kontrolne, ima šanse za trudnočom ?
    ..navodno da spermači žive i po par dana, tj da su aktivni

..vidi
    https://pasteboard.co/INF7E1L.jpg

• rei1212
    30. Prosinac 2019. 16:32

Hej, hej.. već par dana čitam sve moguće na netu i pokušavam odgonetnut šta se zapravo dešava s mojim LH trakicama. Već neko vrijeme pokušavamo zatrudnjeti, i uz sve preglede i čak laparoskopiju, ispostavi se da je sve ok, ali do T nikako da dođe. I onda sam ja prvi put odlučila kupiti te trakice i probati s njima, čisto da vidim kad nastupa O i dali je uopće ima. I krenem s prvim testom u 9 dana ciklusa, i odmah pozitivan. I četiri dana nakon on i dalje pozitivan. Sad ja neznam tko je tu lud i šta se zapravo dešava? Dali ima netko iskustva s tim.. plizz pišite jer ću izludit 😁 ugl pridržavam se svih pravila, ne pijem puno tekućine, ne piskim 4 sata prije testa.. i najvažnije nemam policistične jajnike.. i ne razumijem zašto je stalno pozitivno.. 

Mallla
    30. Prosinac 2019. 16:41

rei1212

Hej, hej.. već par dana čitam sve moguće na netu i pokušavam odgonetnut šta se zapravo dešava s mojim LH trakicama. Već neko vrijeme pokušavamo zatrudnjeti, i uz sve preglede i čak laparoskopiju, ispostavi se da je sve ok, ali do T nikako da dođe. I onda sam ja prvi put odlučila kupiti te trakice i probati s njima, čisto da vidim kad nastupa O i dali je uopće ima. I krenem s prvim testom u 9 dana ciklusa, i odmah pozitivan. I četiri dana nakon on i dalje pozitivan. Sad ja neznam tko je tu lud i šta se zapravo dešava? Dali ima netko iskustva s tim.. plizz pišite jer ću izludit 😁 ugl pridržavam se svih pravila, ne pijem puno tekućine, ne piskim 4 sata prije testa.. i najvažnije nemam policistične jajnike.. i ne razumijem zašto je stalno pozitivno..

Koje točno trakice, kolika im je osjetljivost. Što misliš pod pozitivnom trakicom?

url=https://lilypie.com]

Mallla
    30. Prosinac 2019. 16:44

Kod mene čini se ipak anovulatorni ciklus. Temp. Je brdovita, danas napravila trakicu, ona je isto daleko od pika, sutra ću opet trakicu napravit al mislim da ništa ovaj put. Iako nervira me što su mi grudi velike i osjetljive a to se gotovo nikad ne događa.... Vidjet ćemo kada će M doć 

Slee
    30. Prosinac 2019. 16:53

Malla, a kad bi trebala stici? 
    Anchyyy ne znam sto da ti kazem, mislim da i sama znas da je moguce i da jesi i da nisi, nema provjerenog recepta, neki pokriju tri dana prije O pa su trudni, neki dan nakon, neki taj dan, neki su trudni, a da ni ne znaju kad im je bila O tako da eto, nikad ne znas. Ja se nadam da vam je uspjelo, a sad se opusti i cekaj dva tjedna, sto ste napravili, napravili ste. Kad ne treba doci? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Mallla
    30. Prosinac 2019. 17:12

Slee

Malla, a kad bi trebala stici?
    Anchyyy ne znam sto da ti kazem, mislim da i sama znas da je moguce i da jesi i da nisi, nema provjerenog recepta, neki pokriju tri dana prije O pa su trudni, neki dan nakon, neki taj dan, neki su trudni, a da ni ne znaju kad im je bila O tako da eto, nikad ne znas. Ja se nadam da vam je uspjelo, a sad se opusti i cekaj dva tjedna, sto ste napravili, napravili ste. Kad ne treba doci?

6.1. Al to se uvijek pomakne obzirom na O.... Sad nemam pojma kad će! Nema druge nego čekati! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.