..kaj sad .? 🤔😮😦
https://pasteboard.co/INvqTgG.jpg
Sada se hvataj posla i uzivaj 😍
Jucer kaj je bilo ujutro je bilo, ulovila me viroza, pomaknut se nisam mogla.. valjda budu plivaci odradili svoje 🤞🏼
Drzim fige da se brzo oporavis,a mozda te i scepalo jer spermiji rade svoj posao i napadaju pa se mozda organizam brani ali bezuspjesno? 🥳 volim raditi takve pozitivne teorije zavjere bas mi je to super 😁 znaci O je bila do danas ujutro i sad iducih 2 tjedna minimalno razmisljati o ishodu i uzivati. Najbitnije je da nista ne mijenjas nego sto normalnije zivit ko do sad. Pod tim sto normalnije mislim sto manje misliti o ishodu jel? Drzim figeeee 🤞🏻🥳🥳🥳😄🙈
Evo uradila sam dva testa iz ljekarne i nista. Sestricna od muza mi radi u Petrovoj na ginekoloskom odjelu pa je rekla da ce mi donjet trakica za piskanje i da je mozda jos rano za sve. Ali da pricekam jos koji dan. Btw.temperatura mi je 37.2 i osjecam se bolesno. One trakice zelene mi nikad do sada nisu davale ni sjenu sjene sjenine tako da ne znam sta se zbilo jucer. Dosta je osjetljiva. Vise nego ove druge sta sam radila danas. Eto. Vidit cemo kroz koji dan. Danas me ne boli glava samo mi je mucno u zelucu i osjecam se bolesno. Od ostalih simptomam nista nemam. Malo me cicke zignu tu i tamo i to je sve.
Malad bas mi je zao sto je dosla, ali eto, bolje sad nego u toplicama.
Martina ja se iskreno nadam da ce sve biti super, javljaj nam razvoj situacije!
Se spremate za novu? Gdje cete slaviti? Mi smo odlucili doma malo s prijateljima, nista posebno. Inace volimo na neki put otic, ali ove godine se tako potrefilo. Taman ce O pa ce nam dobro doci biti doma 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Martina nissm bika par dana pa sada čitam, drzim🤞🏻da bude plus i uredna trudnoca ...
Moja M je dosla, 15 dana od O, ovsj ciklus se produzio, vjerojatno zbog stimulacije, jos ovaj cemo probati ovako pa opet postupak... sljedeca bi trebala doci 26.1. tj. ne doci napokon ☺️
https://ibb.co/BTWk7zZ
Ovo je moj danasnji test za O,izgleda da ce biti tamo za neka 3 dana kako i racunam a sad,vidjet cemo iduci mjesec ako ce mi se dati posto popodne putuje za Bosnu i stvarno mi se ne da nosit testove jer ni ne znam gdje da napravim,iako idemo doma k muzu,svejedno se osjecam kao u gostima pa mi je neugodno,ali tamnija je pa ce izgleda bit kako i planiram za neka 3-4 dana 🥳
Martina ja vidim rozu jako slabu crtu, al je tu i nije sjena...drzim fige da bude onako kako je suđeno i kako treba biti....jos sutra ponovi testic 😍
Martina i ja isto vidim,nadam se da ce nesto biti od svega toga,da znas na cemu si barem... vidim da ti dosta kasni,eto drzim fige da se razjasni situacija da si T ili neka dode M. Nadam se ovom prvom 💋😉
Kod mene situacija nista,trakice piskim svijetle su dosta,app kaze da bi pik zrebao biti 2.1, a O 3.1 ali mislim da nece biti tada,eventualno ako se to sve nesto ne pokrene brze do sad je uvijek bilo tako.. boo vidit cemo.
Opustena sam,ne mislim puno,temp izmjerim kad se sjetim. Bas sam nekako lijena i vise dajem onom sta bude bice... bas sam cool spika,vidit cemo kakva cu biti ona 2 sljedeca tjedna 😂🤦♀️
Joooj nisam danima citala ovdje nista i sad udjem kad kod nase martine ima svasta... joj zeno ja drzim fige da je T i da cjepivo nista nece nastetiti, drzim fige i cekam sta ce biti dalje :*
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
I ja prijavljujem dolazak M,stigla jutros.
Martina drzim fige,i ostalima puno srece i da nam bude puno plusica u 2020. 😘
Ja sam isto odustala od temperature, bas mi se nikako ne da. Trakicu pisnem, to mi je onako usput.
Evo od jucer i danas. Nema bas pomaka. Racunam da ce 1. tek potamnit, a 2. bi mogao pik, sto vi mislite?
https://ibb.co/jWXWLJP
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore