Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    28. Prosinac 2019. 15:55

Eto vidiš :) jos za 2 sata popiški i bit će ti tamnija testna vidjet ćeš...ali to je to...akcija veceras sutra i prekosutra i drzim fige da ti za 14 dana dode jedan veliki + ! 😍 a koji ti je dc?

Anchyy
    28. Prosinac 2019. 16:00

justagirl2201

Eto vidiš :) jos za 2 sata popiški i bit će ti tamnija testna vidjet ćeš…ali to je to…akcija veceras sutra i prekosutra i drzim fige da ti za 14 dana dode jedan veliki + ! 😍 a koji ti je dc?

..15-ti.. :) 

• justagirl2201
    28. Prosinac 2019. 16:34

Super...školski :) Držim figeeee! 💪❤

Anchyy
    28. Prosinac 2019. 16:45

justagirl2201

Super…školski :) Držim figeeee! 💪❤

Hvala ❤ 😘

• nestrpljiva18
    28. Prosinac 2019. 16:47

justagirl2201

Curke inace sam na euthyroxu i svakih par mj vadim hormone…sve pod kontrolom…prosli put tsh bio 2…znaci idealno za zacece…al dns sam vadila i 4.26 je….svakako bi trebala to sniziti. Zna li netko je li to bas kljucno utjece na zatrudnjivanje? Moze li se uspjesno zanjeti s malo povisenim tsh hormonom?

Za zacece nije vazno.
    Utjehe radi, moja prijateljica koja inace ima hipotireozu je imala tsh 35 kad je saznala da je trudna, evo s bebom sve ok ☺️

28. Prosinac 2019. 17:01

cure koje ste bile trudne jeste imale simtom napuhanosti nakon O ili u vrijeme iscekivanja M?

• justagirl2201
    28. Prosinac 2019. 17:11

Ja sam u ciklusu kad sam bila T bila ispuhana a inace sam uvijek napuhana pred M...ovisi jesi li inace napuhana pred M? Ako nisi, onda bi mogao biti simptom T...meni je bilo sumnjivo jer je sve nekak bilo drugacije i cudno, bila sam kao mrsavija a inace sam uvijek napuhana i sva nikakva....i bila sam napaljena sto NIKAD nisam kad trebam dobit M...jedan dio mene je znao, test je samo potvrdio...al eto nazalost nije uspjelo...nadam se da ce uskoro biti opet +

Slee
    28. Prosinac 2019. 18:58

Breskva pratimo se pratimo, nadam se ovoga puta zajedno s velikim plusicem!
    Justagirl samo ti hopsan i bez O, tko je vidio samo za vrijeme plodnih dana! Treba uzeti zalet 😂
    Anchy ja inace radim te iste iz mullera i meni bude testna jos tamnija kad je pik. Probaj kroz par sati opet ili sutra ujutro. Pa ako je sutra svijetlija to znaci da je nekad izmedju bio pik. Iako, to nista ne znaci kad ces itako pokrivati sve ove dane dok ne posvijetli. 

Ja pisnula svoju, jos nista, sto mi i pase jer mi je ovih dana tako hladno da ne znam kako bi se skinula 😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    28. Prosinac 2019. 19:06

Anchy, evo moj pik od proslog ciklusa cisto da mozes usporedit
    https://ibb.co/XVkM0k9

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Anchyy
    28. Prosinac 2019. 19:15

Marinalin

cure koje ste bile trudne jeste imale simtom napuhanosti nakon O ili u vrijeme iscekivanja M?

..danas po svim testovima ovuliram, napuhnuta ko bačva, cice bole, pojela pol frižidera i samo sex na pameti 🤫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani