Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    29. Prosinac 2019. 10:08

Mallla

Anchyy

justagirl2201

Ujutro ce ti bit pik sigurno…samo ti hopsaj…sve su to plodni dani…pa nek spermici cekaju u zasjedi :)

Updejt

https://pasteboard.co/INsOp1k.jpg

Čini se kao pik jučer, s tim da ove dvije od danas nisu relevantne baš jer od nekih 23h nije preporučljivo radit trakice i nikad se ne rade s prvim jutarnjim urinom…. E sad to je neka teorija, koliko je utemeljena ne znam.
    Najbolje je trakice radit u popodnevnim satima nakon bar 2h ne mokrenja i ne pijenja puno tekućine, svaki dan otprilike u isto vrijeme. Kada počme bit dosta tamna onda raditi dvije u razmaku od otprilike 5h.
    Sve više je nepotrebno trošenje novca jer ruku na srce tih 5 milerovih košta 75kn pa nije baš isplativo ih piškit non stop.
    I da čuvaš ih sve i onda onu koja je bila najtamnija brojiš kao pik. S vremenom se uhodaš i skontsš kad točno ih raditi i koliko brzo ti dolazi do pika.

..hmmm.. i kaj mi je sad za radit ? 🤔

Mallla

Brunoibrankica

Jutro svima… Cure sve ce biti u redu … Nije nam lako, ali 2020.Nambaš dobro zvuci , jel da?!
    Meni je gin. rekao u nedjelju keksati…. Znaci….
    Probat cemo, jel bi vi onda vise puta ili jednom onako pred vecer… ?!

Paaa kod nas je jednom maksimum al ako ste vi voljni za više samo navalite.... Od viška ne boli glava. 

url=https://lilypie.com]

malla evo i ja nasla da je u Rijeci pregled 1200kn
    Koliko vi pokusavate?mi 4mj i ja bi to isla vec obavit da sam na miru.

Mallla
    29. Prosinac 2019. 10:11

Anchyy

Mallla

Anchyy

justagirl2201

Ujutro ce ti bit pik sigurno…samo ti hopsaj…sve su to plodni dani…pa nek spermici cekaju u zasjedi :)

Updejt

Čini se kao pik jučer, s tim da ove dvije od danas nisu relevantne baš jer od nekih 23h nije preporučljivo radit trakice i nikad se ne rade s prvim jutarnjim urinom…. E sad to je neka teorija, koliko je utemeljena ne znam.
    Najbolje je trakice radit u popodnevnim satima nakon bar 2h ne mokrenja i ne pijenja puno tekućine, svaki dan otprilike u isto vrijeme. Kada počme bit dosta tamna onda raditi dvije u razmaku od otprilike 5h.
    Sve više je nepotrebno trošenje novca jer ruku na srce tih 5 milerovih košta 75kn pa nije baš isplativo ih piškit non stop.
    I da čuvaš ih sve i onda onu koja je bila najtamnija brojiš kao pik. S vremenom se uhodaš i skontsš kad točno ih raditi i koliko brzo ti dolazi do pika.

Danas akcija svakako, ako je jučer bio pik onda je danas ili sutra O. Pokrij iduća 3 dana i onda si mirna... Bilo bi poželjno da je i jučerašnji pokriven ali još nije kasno. 
    Meni se isto čini da je jučer bio pik možda kod tebe tako tamno bude (kod mene bude dosta tamnije ali nismo sve iste). Ako možeš navali danas, Sutra i prekosutra!
    Jel mjeriš temperaturu bazalnu? 

Mallla
    29. Prosinac 2019. 10:18

Marinalin

malla evo i ja nasla da je u Rijeci pregled 1200kn
    Koliko vi pokusavate?mi 4mj i ja bi to isla vec obavit da sam na miru.

Imamo curicu od 3godine (10mj pokušaja) i sad pokušavamo 1 godinu i 3mj. On ima 35g ja 30. S gin. Sam dogovorila do veljače pokušavati ako ništa do tad ne bude onda u obradu. Imala sam biokemijsku u 1mj 2019. Po svemu zatrudnit mogu ili sam mogla al nešto šteka pa obzirom da je prošla godina za našu dob je vrijeme za pretrage. Kod žena od 35+ 6mj pokušavanja je razlog za pretrage.
    Po meni napravi sve što možeš jer ako problema nema bit ćeš mirna, ako ima odma ćeš rješavat

Anchyy
    29. Prosinac 2019. 10:38

..25, 27,28,29-ti pokriveni datumi 😁 .. bi to bilo dosta  ?😅

29. Prosinac 2019. 10:38

Anchyy

justagirl2201

Updejt

Po ovome je pik bio tokom noci,a O ce se dogoditi do sutra ujutro otprilike. Obracaj u tom periodu paznju na tijelo,hoce li biti kakva bol i neki simptomcic sto nisi do sada opazila i po tome ces lakse znati ubuduce kada ce biti O ako se dogodi nesto s ciklusima. Drzim fige da zakuhas nesto lijepo krajem godine🤞🏻🤩🥳

Anchyy
    29. Prosinac 2019. 10:40

Mallla

Anchyy

Mallla

Anchyy

justagirl2201

Updejt

Danas akcija svakako, ako je jučer bio pik onda je danas ili sutra O. Pokrij iduća 3 dana i onda si mirna… Bilo bi poželjno da je i jučerašnji pokriven ali još nije kasno.
    Meni se isto čini da je jučer bio pik možda kod tebe tako tamno bude (kod mene bude dosta tamnije ali nismo sve iste). Ako možeš navali danas, Sutra i prekosutra!

..25, 27,28,29-ti pokriveni datumi 😁 .. bi to bilo dosta  ?😅
    ..ne, ne mjerim, imam toplomjer za čelo.. mislim da to ne bi išlo 😂😂😂😂

Anchyy
    29. Prosinac 2019. 10:46

Anchyy

Mallla

Anchyy

Mallla

Anchyy

justagirl2201

Updejt

Danas akcija svakako, ako je jučer bio pik onda je danas ili sutra O. Pokrij iduća 3 dana i onda si mirna… Bilo bi poželjno da je i jučerašnji pokriven ali još nije kasno.

..25, 27,28,29-ti pokriveni datumi 😁 .. bi to bilo dosta ?😅
    ..ne, ne mjerim, imam toplomjer za čelo.. mislim da to ne bi išlo 😂😂😂😂

Ovak na čelu 37/37.1

Slee
    29. Prosinac 2019. 10:47

Anchy, pokrivza svaki slucaj jos dva dana pa si na miru.

Cure, je vas boli u jajniku i prije O? Ili samo na dan O?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.