Ja sam imala samo jedan folikul 9dc isto oko 14mm i evo ostala trudna u tom ciklusu :)
Kakvi su ti ciklusi bili? Jesi šta koristila?
Inace imam pcos, i koma cikluse, al od kad pijem myoinositol oni su postali redovni i dosli su na 29 dana sto je meni vauu. Cim prestanem pit stanje se vraca na staro, nema O nema M, po 2-3mj...kad pretjera morala sam potaknit duphastonom...al meni je ovaj myoinositol stvarno otkrice, pila sam ga od 1.mj ove godine, ne bas redovno u pocetku al kad sam pocela bit redovna imala sam i redovne O i cikluse
Hej curke... ja 2 dana nisam mjerila temo jer mi je nos zastopani pa kad gurnem toplomjer u usta nemogu disat 😂😂
S trakicama pocinjem od ponedjeljka, O ocekujem danas tjedan... pa nek nam sretno 😘
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
..pozdrav mamevi buduće mame :)
..evo i mene u želji za drugim djetetom, imala sam biokemijsku trudnoću prije 2 mj.. pa sada radimo opet punom parom..
Stavljam sliku svog testa za ovulaciju, (inace sam radila one kupljene trake preko neta) ..
Pa dal mi moze koja potvrdit da je to dan "D"
Hvala ❤
..fakat sam tolko plava ili kaj krivo radim, piše da se slika uplodala, a nema je 🥴
Anchy odes na ibb.co uploadas sliku, kopiras link i zaljepis ga tu :)
Ides na stranicu ibb, tamo uploud sliku i kopiras nam link :)
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
..pozdrav mamevi buduće mame :)
..evo i mene u želji za drugim djetetom, imala sam biokemijsku trudnoću prije 2 mj.. pa sada radimo opet punom parom..
Stavljam sliku svog testa za ovulaciju, (inace sam radila one kupljene trake preko neta) ..
Pa dal mi moze koja potvrdit da je to dan "D"
Hvala ❤
https://ibb.co/Zc3dwM1
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji