Jutro cure, kako ste?
Ima li ovulacija na vidiku? Kakvih plusića?
Čak je lijepo vidjeti da nije tu gužva jer blagdani su, možda nam to donese puno plusića u početku 2020.te.
Moja temperatura je otkazala poslušnosti, po njoj je anovulacijski ciklus, a po mom tijelu je O bila.... Što je istina tko bi znao. M očekujem odnosno ne očekujem 6.1. A već bi najradje popišala more testova 😂😂😂 Ali odoljevam im fino.... Čak mi jebpadalo na pamet radit ovulacijske testove al i tome odoljevam!
url=https://lilypie.com]
Mislim kako covijek nebi pao u depru kad evo saznam da su nasi prijatelji odma zatrudnili nakon vjencanja njihovog.
A ja se mucim 5mj i uzimam sve moguce vitamine.
Ona 30,on 36 god.
Isplakala sam se jucer evo i sad:(
Jutro, mallla vjeruj ti onda svome tijelu, temperatura moze ovisiti o vise faktora. Brzo ce i taj 6.1.!
Ja sam 10dc, cekam ovulaciju, ali sam skepticna jer sam se malo razbolila, grlo boli i jajnici isto.
Marinalin tako i nasi svi prijatelji. Neki nisu ni pokusavali, nego se eto tako dogodilo. 4 frendice sve 4 iz prve. Ali ja nekad mislim da ljudi i lazu. Meni su takve stvari intimne i ni ja sama ne pricam tocno kolko radimo i radimo li uopce.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Poz cure,evo da se malo javim.
Malla,ti si prva u 2020 koja ocekuje plusic.. tako da saljem pozitvnu vibru da sto prije ugledas ➕ i da nas razveselis.💋 i znam da jedva cekas da napravis testic,jer sve smo takve 😂
Marinalin, znam kako je to... i ja cujem da moji zatrudne odmah i to bez problema,ali sta ces... tako valjda mora bit, neka je svima sa srecom.. doci ce i nas dan tako da ne gubi nadu i nemoj biti tuzna 🥰💋
Slee,kako stojis? ti i ja se opet pratimo i ovaj mjesec?!
Martina,sta se kod tebe desava? Tebi dosta kasni?
Kod mene 9 dan ciklusa, nista znacajno... trakica blijeda, ocekujem pik 3.1 nadam se da ce urodit plodom, 7.1 sam narucena kod gin, zanima me dali ce on moci vidjeti dali je O bila ili ce biti kasno?
Inace ovaj mjesec sam se bas opustila u smislu ne mjerim ni temp jer zaboravim i cak mi se niti neda.
Nekako sam u nekom chill stilu,nit sam sretna niti tuzna..pustit cu sta bude bude. Eto nadam se da ce 2020 biti bolja,ionako kad razmislim ova godina nista mi lijepa ni dobra nije bila. Bit ce bolje...nadam se 😁
Marinalin to su normalni osjećaji, bit će ih još kako mjeseci prolaze, jer eto baš ti si ta kojoj treba duže a svima okolo pali iz prve.... E sad ta izjava ovako zvuči grubo al je točno onakva kakva nam prođe glavom. Većina tih "iz prve" nije baš realno iz prve i nije to neki super uspjeh. Oni se nisu ni trudili možda, pa ni nisu računali kad je O ni ništa. Ja imam priju koja ima 2 djece a nema pojma šta je O. Uvijek govori da su oni iz prve i to predstavljaju nekom super moći, a kad sam detaljnije pričala s njom ispada da im je trebalo 3 do 4mj (i to je ekstra brzo). Ljudi koriste hvaljenje s tim "iz prve" kako bi bili superiorniji ali pazi ovo, oni bi se rado seksali neobavezno a da ne ostanu odmah trudni. Mi imamo prednost što se možemo seksat kad god i kako god..... E sad mi bi što imaju oni a oni što inamo mi... To je čisto ljudski. Faze moramo prolaziti ali vjerujem da tako rastemo. Iza mene je 1,3 godina truda za bebu br. 2....imam sreću što sada oko mene nije poplava trudnica i što imam svoju malecku kući pa kad zabrazdim u nezadovoljstvu ona me vrati u realnost. Puno teže mi je bilo prvi put kad su "svi" bili trudni.... Al dobro sve su to vrijedna iskustva kojima ćemo se uskoro smijati...
Heeej cureee ❤
Malla slušaj svoje tijelo...ja mislim da je O bila i da ćeš nam još malo poslati fotku veeelikog plusića. Držim fige!
Marinalin znam da nije lako gledat i slusat kak drugi lako zatrudne ali probaj (koliko je moguce) ne razmisljati o tome...doci ce i tvoj plusic...samo pozitivno💪❤
Slee još malo znači O i akcijanjeeee!
Breskva ja sam u istom moodu kao ti...chill :) Meni je dns 7dc i akcijamo svaki dan...na godisnjem smo, nemamo obaveza i baš uživamo...nisu plodni dani al nije me briga...treba se opustit i prepustit nekad pa što bude...svakako se nadam da je 2020.godina naša.
Martina kako si ti? Sto se dogada?
Slee brzo ozdravi! Meni malu isto boli pa smo vezani za kuću, pa valjda u dosadi razmišljam o xy gluposti.
Breskva ni meni 2019. Nije bila neka godina. Bilo je lijepih trenutaka ali više onih tužnih i ružnih. Zato se radujem 2020 oj jer vjerujem da će biti bolja.
Prošle godine u 1mj sam imala + (biokemijska), možda se i ovaj put posreći ali sa sretnijim ishodom.
Trudim se mislit pozitivno ali sam više u nekom ni tamo ni vamo raspoloženju.... Često gubim vjeru da će sve brzo proć, teško mi se zamislit da skupljam sve nalaze (nisam uopće toliko motivirana) ali to su sve faze jer ima i trenutaka kada euforično mislim da je to to!
Ja sam imala samo jedan folikul 9dc isto oko 14mm i evo ostala trudna u tom ciklusu :)
Kakvi su ti ciklusi bili? Jesi šta koristila?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nista od M, test jucer negativan... ocito mi je ivf poremetila ciklus :/ nikakva naznaka da dolazi uopce....
Ja sam imala samo jedan folikul 9dc isto oko 14mm i evo ostala trudna u tom ciklusu :)
Kakvi su ti ciklusi bili? Jesi šta koristila?
Inace imam pcos, i koma cikluse, al od kad pijem myoinositol oni su postali redovni i dosli su na 29 dana sto je meni vauu. Cim prestanem pit stanje se vraca na staro, nema O nema M, po 2-3mj...kad pretjera morala sam potaknit duphastonom...al meni je ovaj myoinositol stvarno otkrice, pila sam ga od 1.mj ove godine, ne bas redovno u pocetku al kad sam pocela bit redovna imala sam i redovne O i cikluse
Sortiraj odgovore
Najstariji