Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    07. Svibanj 2019. 15:53

Isla budem vaditi hormone pa budem znala na cemu sam...sve prepreke koje sam mogla rijesiti sam rijesila, osim policisticnih jajnika...ako ima koja mozda kakav savjet za ciste? Jel nekome pomogao caj da se smanje?

07. Svibanj 2019. 17:13

Sunčica5

Martina1982 tako mi je žao. U potpunosti razumijem tvoj gubitak.
    Mi smo izgubili naseg djecaka isto u visokoj trudnoci

Jesi radila jos neke pretrage?
    Bilo bi dobro da pijes aspirin 100 sad dok pokusavas ostati trudna. I to pitaj doktoricu.

Cure zasto nema opcija za poslati poruku?!

Hvala. Zao je i meni radi vaseg gubitka. Znam tocno kako se osjecas. Ali zato nas nasi andeli paze 🤗🤗🤗. I poslat ce nam uskoro seku ili bracu. Samo treba vjerovati. 🙏. Sto se tice Aspirina...pila sam ga da...i napravio mi je kurslus. Znaci menstruacija koma. Svijetla. S ugruscima. Obilna. Nikad takva bila nije a kako sam.zavrsila.na hitnoj skinuli me s njega. I sad do 17.5 ga ne pijem vise pa ce mi dat sprica ginica. Rekla je da se zna desiti. Jer ja sam ti jos B- grupa krvi tak da je kod mene jos i to problem. Al.dobro. Bit ce na kraju sve to dobro 😁

07. Svibanj 2019. 17:16

baby

Isla budem vaditi hormone pa budem znala na cemu sam…sve prepreke koje sam mogla rijesiti sam rijesila, osim policisticnih jajnika…ako ima koja mozda kakav savjet za ciste? Jel nekome pomogao caj da se smanje?

Pa cula sa da da caj od vrkute...marulje... je dobar za to. Meni je davala tri mjeseca kontracepcijske i nakon toga su mi se jako smanjile. Sada ih vise ni nemam. Bar mi nitko u zadnjih godinu dana nije nitko nista reko. 😳🙄

07. Svibanj 2019. 17:16

Bette

Martina1982

Lady_E

Baby drzi se, idemo skupa u nove pobjede 🤗 barem je stigla i nije kasnila pa ti se nece ciklus produziti.
    Ja sam nocas sanjala da smo muz i ja kod ginekologa i da nam govori da se opustimo. O Boze sta je mozak 😂

Da mozak nas radi 100 na sat a nismo.ni svjesni. Al takvi smo kakvi smo. I uz sve sto znamo opet se ne mozemo opustiti onako kako treba.. ali bit ce…strpljen spasen….❤❤

Može i meni odbrojavanje? 😁
    Trebala bi danas-sutra stići

Moze 😁😁😁😁 pisem ❤ nadam.se da ne bude dosla.🤞

07. Svibanj 2019. 17:20

baby

Imala sam guzvu na poslu pa nisam stigla razmisljati uopce a sad kad sam doma oci su mi pune suza i najradije bi se posteno isplakala ali necu, nije m vrijedna toga…

Hej....ako ce ti biti lakse isplaci se. Uradi sve da si olaksas...razbi tanjur ak treba...jer ne smijes to zadrzavati u sebi...a sada dok traje daj sebi vremena da opet skupis snage za dalje. Mozes ti to naravno. Sve ima svoje zasto i zato. Znam da su ti to mozda sve kliseji sta pisem ali nazalost tako je. Nije.se desilo nista strasno. Ide novi dan novo sutra. Nove pobjede. Mozda bude jos takvih dana i trebat ce ti snage za sve. Ja se nadam da ipak neces morat dugo cekati...saljem ti puno pozitivne vibre....i tu smo 💋💋💋💋❤❤❤❤💪💪💪💪👍👍👍👍

Sunčica5
    07. Svibanj 2019. 17:20

Martina1982

Sunčica5

Bilo bi dobro da pijes aspirin 100 sad dok pokusavas ostati trudna. I to pitaj doktoricu.

Hvala. Zao je i meni radi vaseg gubitka. Znam tocno kako se osjecas. Ali zato nas nasi andeli paze 🤗🤗🤗. I poslat ce nam uskoro seku ili bracu. Samo treba vjerovati. 🙏. Sto se tice Aspirina…pila sam ga da…i napravio mi je kurslus. Znaci menstruacija koma. Svijetla. S ugruscima. Obilna. Nikad takva bila nije a kako sam.zavrsila.na hitnoj skinuli me s njega. I sad do 17.5 ga ne pijem vise pa ce mi dat sprica ginica. Rekla je da se zna desiti. Jer ja sam ti jos B- grupa krvi tak da je kod mene jos i to problem. Al.dobro. Bit ce na kraju sve to dobro 😁

Sprica? Ne razumjem.
    Koja reakcija na aspirin, meni za sad ok.
    Ja sam AB- 
    Naravno da hoce  nasi andelici 

“Nebo strpljive voli.”

07. Svibanj 2019. 17:22

zvjezdica37

Danas mi je egg sluz ispala na gacice i ima ja jako puno pa posto nemam ni trakice neznam dali je to nagovjestaj ovulacije.Kazem to zato jer inace bas ne bude tokiko.I da,probala sam prstima rastegnuti i ide ko ludo.Marulju sam pila ajmo reci 1 vecu salicu dnevno tjedan dana.Ne vjerujem da je od toga toliko ispalo.
    Nisam prosli mjesec toliko imala…Ostalo sve po starom

Iooooooo pa to mi zvuci jako dobro. Tak treba biti....superiska....akcija akcija akcija..😂😂😂😂

07. Svibanj 2019. 17:26

II. ODBROJAVANJE
    ZVJEZDICA 37 -16 dana - 24.5.2019 ♡
    MALLLA - 18 dana - 26.5.2019 ♡
    SUNCICA5 - 11 dana - 19.5.2019 ♡
    LADY_E - 14 dana - 22.5.2019 ♡
    LJUBICICAX - 10 dana - 18.5.2019 ♡
    LALAAA - 8 dana - 16.5.2019 ♡
    IVANA1810 - 11 ili 12 dana - 19.05 ili 20.05.2019♡
    TERA_ - 16 dana - 24.5.2019 ♡
    BETTE - 0 dana - 8.5.2019 ♡

07. Svibanj 2019. 17:32

Sunčica5

Martina1982

Sunčica5

Hvala. Zao je i meni radi vaseg gubitka. Znam tocno kako se osjecas. Ali zato nas nasi andeli paze 🤗🤗🤗. I poslat ce nam uskoro seku ili bracu. Samo treba vjerovati. 🙏. Sto se tice Aspirina…pila sam ga da…i napravio mi je kurslus. Znaci menstruacija koma. Svijetla. S ugruscima. Obilna. Nikad takva bila nije a kako sam.zavrsila.na hitnoj skinuli me s njega. I sad do 17.5 ga ne pijem vise pa ce mi dat sprica ginica. Rekla je da se zna desiti. Jer ja sam ti jos B- grupa krvi tak da je kod mene jos i to problem. Al.dobro. Bit ce na kraju sve to dobro 😁
    Sprica? Ne razumjem.
    Ja sam AB-
    Naravno da hocenasi andelici

Clexane inekcije. Pa jako mi je razrijedio krv. Kaze ginica ne bi trebalo al moze biti... al za svaki slucaj da ne pijem da se nes ne zakomplicira posto se vec zakompliciralo sa Anoovulacijskim ciklusom. I krvarim evo vec 18 dana. Prva.dva dana normalno. Treci dan zavrsila.na hitnoj koliko.je krvarilo. I tamo mi odmah rekli da prestanem sa Aspirinom. Dali mi Provera tablete. Smanjila se al.nije prestala. Malo smedkari malo procurim. Sva sreca pa nisam zavrsila.na kiretazi jer se odmah od tablete smanjilo krvarenje. Pila ih do jucer i sad bi trebala.doc 😈. Katastrofa....

Sunčica5
    07. Svibanj 2019. 17:36

Martina1982

Sunčica5

Martina1982

Sunčica5

Sprica? Ne razumjem.
    Ja sam AB-
    Naravno da hocenasi andelici

Clexane inekcije. Pa jako mi je razrijedio krv. Kaze ginica ne bi trebalo al moze biti… al za svaki slucaj da ne pijem da se nes ne zakomplicira posto se vec zakompliciralo sa Anoovulacijskim ciklusom. I krvarim evo vec 18 dana. Prva.dva dana normalno. Treci dan zavrsila.na hitnoj koliko.je krvarilo. I tamo mi odmah rekli da prestanem sa Aspirinom. Dali mi Provera tablete. Smanjila se al.nije prestala. Malo smedkari malo procurim. Sva sreca pa nisam zavrsila.na kiretazi jer se odmah od tablete smanjilo krvarenje. Pila ih do jucer i sad bi trebala.doc 😈. Katastrofa….

O Boze bas ti se iskompliciralo.
    Ja cu isto dobiti injekcije ali tek od pozitivnog testa.
    Drzi se. Nadam se da ce se brzo ciklus srediti 

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.