Baby drzi se, idemo skupa u nove pobjede 🤗 barem je stigla i nije kasnila pa ti se nece ciklus produziti.
Ja sam nocas sanjala da smo muz i ja kod ginekologa i da nam govori da se opustimo. O Boze sta je mozak 😂
Da mozak nas radi 100 na sat a nismo.ni svjesni. Al takvi smo kakvi smo. I uz sve sto znamo opet se ne mozemo opustiti onako kako treba.. ali bit ce…strpljen spasen….❤❤
Može i meni odbrojavanje? 😁
Trebala bi danas-sutra stići
Baby drzi se, idemo skupa u nove pobjede 🤗 barem je stigla i nije kasnila pa ti se nece ciklus produziti.
Ja sam nocas sanjala da smo muz i ja kod ginekologa i da nam govori da se opustimo. O Boze sta je mozak 😂
Da mozak nas radi 100 na sat a nismo.ni svjesni. Al takvi smo kakvi smo. I uz sve sto znamo opet se ne mozemo opustiti onako kako treba.. ali bit ce…strpljen spasen….❤❤
Može i meni odbrojavanje? 😁
Trebala bi danas-sutra stići
Ti ne trebala ;)
Martina1982 tako mi je žao. U potpunosti razumijem tvoj gubitak.
Mi smo izgubili naseg djecaka isto u visokoj trudnoci
Jesi radila jos neke pretrage?
Bilo bi dobro da pijes aspirin 100 sad dok pokusavas ostati trudna. I to pitaj doktoricu.
Cure zasto nema opcija za poslati poruku?!
“Nebo strpljive voli.”
Martina oces i meni odbrojavat iako se nenadam bas ovaj mjesec :D ?Martina oces i meni odbrojavat iako se nenadam bas ovaj mjesec :D ?
Moze kako da ne 😁 sam napisi kad ne treba stici 😈
24.5. :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Imala sam guzvu na poslu pa nisam stigla razmisljati uopce a sad kad sam doma oci su mi pune suza i najradije bi se posteno isplakala ali necu, nije m vrijedna toga...
Aaa baby žao mi je što si zacrvenila... Dva dana 😔 i onda glava gore i guraj dalje.
Bette ma kakva M ne prizivaj bezveze 😀
Martina i Sunčica, niti zamisliti ne mogu što ste prošle i uopće ne sumnjam da ćete uskoro držati svoje smotuljke sreće.
Mene danas sve nešto bocka, steže, neznam jel O il me ova hladnoća krpi. Na poslu sam pa kad dođem doma napravit ću trakicu. I vrkutu sam zaboravila popit. Malu mi boli pa sam se jutros pogubila. Inače je imala febrilnu konvulziju prije par mj pa je sad svaka nova temp. Strepnja.
Eto ja malo skrenula s teme, sorry
url=https://lilypie.com]
Nekak sam polagala nade i vjerovala u ovaj ciklus, rekel mi gin da cesto cure nakon ovog zahvata di sam bila zatrudne i sad me to jos vise zato pogodilo..
Imala sam guzvu na poslu pa nisam stigla razmisljati uopce a sad kad sam doma oci su mi pune suza i najradije bi se posteno isplakala ali necu, nije m vrijedna toga…
Baby ako te to tjesi sve mi ovo isto prozivljavamo ,kako koji dan,nekad je lakse nekad bi poludio,nikad nije bas sasvim svejedno i uvijek minus donese razocarenje.Budi strpljiva i misli na nesto pozitivno jet ces si inace samo otezati
Aaa baby žao mi je što si zacrvenila… Dva dana 😔 i onda glava gore i guraj dalje.
Bette ma kakva M ne prizivaj bezveze 😀
Martina i Sunčica, niti zamisliti ne mogu što ste prošle i uopće ne sumnjam da ćete uskoro držati svoje smotuljke sreće.
Mene danas sve nešto bocka, steže, neznam jel O il me ova hladnoća krpi. Na poslu sam pa kad dođem doma napravit ću trakicu. I vrkutu sam zaboravila popit. Malu mi boli pa sam se jutros pogubila. Inače je imala febrilnu konvulziju prije par mj pa je sad svaka nova temp. Strepnja.
Eto ja malo skrenula s teme, sorry
Kad je dijete bolesno onda sve pada u drugi plan.Konvulzije su ozbiljno stanje.Naravno da se brines,tko nebi.Samo smireno i javi nam jel bolje
Danas mi je egg sluz ispala na gacice i ima ja jako puno pa posto nemam ni trakice neznam dali je to nagovjestaj ovulacije.Kazem to zato jer inace bas ne bude tokiko.I da,probala sam prstima rastegnuti i ide ko ludo.Marulju sam pila ajmo reci 1 vecu salicu dnevno tjedan dana.Ne vjerujem da je od toga toliko ispalo.
Nisam prosli mjesec toliko imala...Ostalo sve po starom
Sortiraj odgovore
Najstariji