Hahahah.. moj ima pms stalno 😂😂
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Moja bazalna temperatura je ovih mjeseci prije M bila 36,4-36,6 a kad dobijem M 36,9-37,2. A ovaj ciklus je cijelo vrijeme 36,8 sto mi je bas visoko. Rekla bi mozda jer je toplije vani ali bome je kod mene smrzavica 😁
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Moja bazalna temperatura je ovih mjeseci prije M bila 36,4-36,6 a kad dobijem M 36,9-37,2. A ovaj ciklus je cijelo vrijeme 36,8 sto mi je bas visoko. Rekla bi mozda jer je toplije vani ali bome je kod mene smrzavica 😁
Ocito ti je normalna temp visoka, al po pravilu tako povisena do 37,2 trebao bi bit bebac..kod tebe mozda treba bit 37,5
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sutra opet folikulometrija. Jucer me tako jako bolilo na strani di je folikul da se stvarno nadam da je puknuo.
E daj bas javi kak je proslo to.
Bila na folikulometriji, vodeci folikul puknuo i sad cekati bar 12 dana do testa
Martina1982
Bas pitaj doktoricu za folate. Ali def ti preporucam da se prebacis na njih.
Kako stavim link?
“Nebo strpljive voli.”
Ohoho sunčica navijamo 😁
Mene su danas zbunile trakice. Jučer ne baš koncentriran urin i crtica postojana i nagovješzaj pika kroz 3 dana, danas kad treba bit tamnija ona jedva vidljiva. Nastavit ću radit al me zbunilo.
Imam vodenast iscjedak i nešto paprati (meni sličnije paukovoj mreži) pod onim mikroskopom.
Prestat ću s macom jer ne znam kad će O. I da izgubila sam glas. Boli me grlo i ne mogu govorit
url=https://lilypie.com]
Ohoho sunčica navijamo 😁
Mene su danas zbunile trakice. Jučer ne baš koncentriran urin i crtica postojana i nagovješzaj pika kroz 3 dana, danas kad treba bit tamnija ona jedva vidljiva. Nastavit ću radit al me zbunilo.
Imam vodenast iscjedak i nešto paprati (meni sličnije paukovoj mreži) pod onim mikroskopom.
Prestat ću s macom jer ne znam kad će O. I da izgubila sam glas. Boli me grlo i ne mogu govorit
Hvala
Endometrij trolinijski 11mm na klomifenu
Imam jos manjih folikula do 10mm, doktor kaze oni su zanemarivi ali evo danas me bas bole jajnici i lijevi i desni. Neznam, vise sam luda od svega.
Mene su satrale lh trakice ovaj ciklus. Nikako na zelenu granu s njima a do sad uvijek sve super.
“Nebo strpljive voli.”
Sutra opet folikulometrija. Jucer me tako jako bolilo na strani di je folikul da se stvarno nadam da je puknuo.
E daj bas javi kak je proslo to.
Bila na folikulometriji, vodeci folikul puknuo i sad cekati bar 12 dana do testaMartina1982
Bas pitaj doktoricu za folate. Ali def ti preporucam da se prebacis na njih.
Kako stavim link?
Wauuuu superrrr 👏👏👏 superrrr....e pa mislim da kopiras link i zaljepis ovdje. Pa kad si ja kopiram onda ce me prebaciti. Valjda..🙄🤔
Ohoho sunčica navijamo 😁
O hebemu misa. Pa kak sad to. A jel mogu vrkuta...maca i tak to imati utjecaja na O?
Mislis stalno ti je na 36.8 ili ima varijacije?
Sortiraj odgovore
Najstariji