Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    07. Svibanj 2019. 17:37

I da ja s aspirinom prestanem jedino kad imsm mengu

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    07. Svibanj 2019. 17:37

Martina bas se u zadnje vrijeme mucis...nadam se da ces ostati pozitivna i vedra kao i do sada.jer sta drugo preostane jelda😊😍
    Ipak....sve ce to proci ...a onda nastavljamo skupa proucavat ocekivati histerisati i smijati se🤭😁😉😘😘😘🦋🦋🦋🦋😂😂😂

07. Svibanj 2019. 17:49

Sunčica5

Martina1982

Sunčica5

Martina1982

Sunčica5

Martina1982 tako mi je žao. U potpunosti razumijem tvoj gubitak.
    Mi smo izgubili naseg djecaka isto u visokoj trudnoci

Jesi radila jos neke pretrage?
    Bilo bi dobro da pijes aspirin 100 sad dok pokusavas ostati trudna. I to pitaj doktoricu.

Cure zasto nema opcija za poslati poruku?!

Hvala. Zao je i meni radi vaseg gubitka. Znam tocno kako se osjecas. Ali zato nas nasi andeli paze 🤗🤗🤗. I poslat ce nam uskoro seku ili bracu. Samo treba vjerovati. 🙏. Sto se tice Aspirina…pila sam ga da…i napravio mi je kurslus. Znaci menstruacija koma. Svijetla. S ugruscima. Obilna. Nikad takva bila nije a kako sam.zavrsila.na hitnoj skinuli me s njega. I sad do 17.5 ga ne pijem vise pa ce mi dat sprica ginica. Rekla je da se zna desiti. Jer ja sam ti jos B- grupa krvi tak da je kod mene jos i to problem. Al.dobro. Bit ce na kraju sve to dobro 😁
    Sprica? Ne razumjem.
    Koja reakcija na aspirin, meni za sad ok.
    Ja sam AB-
    Naravno da hocenasi andelici

Clexane inekcije. Pa jako mi je razrijedio krv. Kaze ginica ne bi trebalo al moze biti… al za svaki slucaj da ne pijem da se nes ne zakomplicira posto se vec zakompliciralo sa Anoovulacijskim ciklusom. I krvarim evo vec 18 dana. Prva.dva dana normalno. Treci dan zavrsila.na hitnoj koliko.je krvarilo. I tamo mi odmah rekli da prestanem sa Aspirinom. Dali mi Provera tablete. Smanjila se al.nije prestala. Malo smedkari malo procurim. Sva sreca pa nisam zavrsila.na kiretazi jer se odmah od tablete smanjilo krvarenje. Pila ih do jucer i sad bi trebala.doc 😈. Katastrofa….

O Boze bas ti se iskompliciralo.
    Ja cu isto dobiti injekcije ali tek od pozitivnog testa.
    Drzi se. Nadam se da ce se brzo ciklus srediti

Da tak sam i ja u drugoj. Poslat cu sliki sta sam.sve pila u drugoj trudnoci. Ali nismo.uspili. 
    Hvala ti 💋

07. Svibanj 2019. 17:51

zvjezdica37

Martina bas se u zadnje vrijeme mucis…nadam se da ces ostati pozitivna i vedra kao i do sada.jer sta drugo preostane jelda😊😍
    Ipak….sve ce to proci …a onda nastavljamo skupa proucavat ocekivati histerisati i smijati se🤭😁😉😘😘😘🦋🦋🦋🦋😂😂😂

Hhhhh bas tako. A sta ces. Kad nemres na to utjecati. Al nedam se. Idemo do kraja do zadnjeg casa. 💪💪💪👍👍👍..jedva cekam da zavrsi to da vam se pridruzim 😁😁

07. Svibanj 2019. 17:52

Sunčica5

Tak sam i ja zadnja dva ciklusa al oprt nes se zbrckalo. Ja mislim.sve skupa i sa stresom. Ali idemo dalje. U nove pobjede...👍👍💪💪💪

07. Svibanj 2019. 18:02
    Evo to sam uzimala u drugoj trudnoci. Samo ovdje nema Clexana inekcije nego ove mono embolex ali je to isto...
    Evo to sam uzimala u drugoj trudnoci. Samo ovdje nema Clexana inekcije nego ove mono embolex ali je to isto...
    07. Svibanj 2019. 18:08

Sunčica5

E a sta je kod tebe na stanju sa trombofilijom? 

Sunčica5
    07. Svibanj 2019. 18:14

Martina1982

Sunčica5

Ja imam mutaciju MTHFR (C677T) homozigot T/T.
    Fragmin 5000 jedinica od pozitivnog testa do tad aspirin 100

“Nebo strpljive voli.”

07. Svibanj 2019. 18:23

Sunčica5

Martina1982

Sunčica5

Ja imam mutaciju MTHFR (C677T) homozigot T/T.
    Fragmin 5000 jedinica od pozitivnog testa do tad aspirin 100

Da kuzim. Da iste posljedice ima kao kod mene.Da vis nisam ti napisala da sam ja zavrsila tada u prvoj trudnoci u bolnici radi tlaka od 180/100. Rekli preklamsija. Preuranje al da nastupila je. Bila 10 dana u bolnici na tabletama za tlak. Tak da povezano je to sve. Ali zato znamo kako.i sta treba. I ima jako puno pozitivnih iskustav kod zena tako da 😉👍

• baby
    07. Svibanj 2019. 21:08

Mislim da budem poslje m pocela sa vrkutom+ stolisnikom...oni si piju u istom omjeru i cijeli ciklus?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.