I totalno te kužim...ja uvijek piškim prerano!!! I nikak da se natjeram na strpljenje :D
Jutro, zene, kako je danas?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jutro cure 😘... moj danasnji graf i nije neka sreca ..
Mislim da mogu prekrizit ovaj ciklus.. kak se ostale ?
https://ibb.co/7yHH34D
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jutro curke. Ja odolijevam zelji da napravim test..necu dok ne zakasni.
I stalno se potajno nadam jer znam da bi to bio najbolji poklon za Bozic ikada za sve.
Hope...i ja sam jucer bila na rubu da ga napravim...al nisam jer odmah se sjetim.onog tupog osjecaja kad je negativan. Nemrem.to vise...
jutro cure!
meni grudi samo bujaju i sada već cijele bole... ali to mi je sve uobičajno prije M, sve je dobro dok ne prestanu boliti, onda znam da stiže vještica... ali se stvarno nadam da će me preskočiti i to 9 mjeseci!
drugi simptomi su dalje tu, brzo se umaram, iscjedak neki gusti bijeli, prištevi na svih strana, žgaravica... ajde, još se trebam strpiti tjedan dana za testić... nadam se da ćete vi pišnuti plusiće prije !!!
Anaid, a ne mora znaciti. Moze jos skociti, sta ne?
Meni je jutros temp ista kao i jucer, s tim da je jucer pala u odnosu na prekjucer. Pocela sam tek ovaj mjesec mjeriti pa zapravo ne znam sto ocekivati. M bi trebala doci u petak, ja se jos uvijek nadam da ipak nekim cudom nece.
Od simptoma/antisimptoma: lagano peckaju grudi, osjecaj kao da sam dobila, a nisam, zgaravica najgora u zivotu i obilan iscjedak.
Benny, strpi se onda jos malo! Koji ti je dpo?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jutro curkeeee :) iscjedak gusti i dalje tu...dns je 9 ili 10 dpo...pisnula jutros...opet moje oči igraju trikove samnom:
https://ibb.co/jMX6PJB
Ankol bravoooo!! Nek se samo dupla!!❤
Sortiraj odgovore
Najstariji