Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    18. Prosinac 2019. 22:25

https://ibb.co/R9MS1Nm
    Ovdje se mislim jasnije vidi al ne zelim polagat nade jer se zbilja vidi samo kad okinem blic...u zivo gotovo ne vidim...vidjet cemo :)
    Kak ste mi vi? Sve se nešto kuha...imamo li jos kakvim simptomica?

Napokon 2804
    18. Prosinac 2019. 22:48

Sise napuhane, i malo bolne. Sline imam ne mogu se nagutat koliko je zubno meso kod umnjaka me boli, a umnjak odavno izasao i tak... Ja tu vidim sjenicu i cekam da postane veliki ➕

MalaD
    18. Prosinac 2019. 22:53

Justagirl2201 vidim sjenicu.  Drzim prste za koji dan da bude tamnija crtica. 

• justagirl2201
    18. Prosinac 2019. 22:53

U principu ovu sam htjela zaljepit :D 
    Hope slina je poprilicno dobar znak za buduce trudnice u ranoj trudnoci. Od ❤ želim + pod borom! A sve mi miriše na kišu plusića...meni sise isto nekak napuhane, iscjedak stalno prisutan...sve nesto moze bit svasta il nista :D 

Napokon 2804
    18. Prosinac 2019. 22:57

justagirl2201

U principu ovu sam htjela zaljepit :D
    Hope slina je poprilicno dobar znak za buduce trudnice u ranoj trudnoci. Od ❤ želim + pod borom! A sve mi miriše na kišu plusića…meni sise isto nekak napuhane, iscjedak stalno prisutan…sve nesto moze bit svasta il nista :D

Ma to je pozitivno po meni... Samo ti piskaj, meni je zanimljivo lovit sjenice i gledat kako tamne ☺️☺️ ja iscjedka vise nemam, tu i tamo me dole probode. Nonstop bi se seksala, a muz je okrenuo plocu i glumi nedodirljivog (kužim ga umoran je, i cijeli dan na zimi) i tak... 

• justagirl2201
    18. Prosinac 2019. 23:18

I ja volim sjenice :D jeeeei nisam jedina...znaci kod tebe i napaljenost? Fino fino...samo ti njega lovi :D

Napokon 2804
    18. Prosinac 2019. 23:28

justagirl2201

I ja volim sjenice :D jeeeei nisam jedina…znaci kod tebe i napaljenost? Fino fino…samo ti njega lovi :D

Najgore od svega sutra idemo za hrvatsku pa ne mogu ni spavati, nervoza u želucu, samo wc 😂😂😂😂 

Mallla
    19. Prosinac 2019. 00:16

Justagirl2201 ooo da vidi se,  na svakoj slici koju si stavila jasno vidim crtu. E pa želim ti da se ovaj put održi i da seliš na drugu temu... Iako si mi draga želim ti prrseljenje. Nego kakvi su ti ovaj put simptomi?
    Ja se vrtim oko O! Ovih dana su mi skroz dobri dani, sve neka radost i veselje okolo... Pa se nadam sveukupnom opuštanju organizma. Trakice nisam radila, temp. Pratim kako se sjetim, simptomi O mi se javljaju a ja čak mislim da je danas O. Pijem noćurak, sluz je postojana i tako.... 

url=https://lilypie.com]

Slee
    19. Prosinac 2019. 00:16

Breskva, uuuu crta neka kazes, ja vjerujem da je to to kod tebe i da sutra nece doci!

Ja imam grcenja i osjecaj kao da sam procurila pa svaki cas letim na wc. Grudi mi gore. Zgaravica. Ali meni tako uvijek pred m i bas osjecam da stize, tako da ce biti hopsanja oko nove godine 😂

Justagirl ajmeee da je bar to to, ces raditi i ujutro? Jedva cekam radosne vijesti!
    Hope, super za slinu! A za hopsanje pogotovo! 
    Ja danas bila na domjenku, popila pivu i sad legla i cekam jutro da procurim, boli me sad bas konkretno

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    19. Prosinac 2019. 00:18

Mallla, super za sluz i za opustanje i O i sve! Zvuci kao savrsena podloga za plusi kroz 15ak dana 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.