Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    17. Prosinac 2019. 11:22

Justagirl ajmeee, nadam se da ce tamniti! Drzim fige!
    Ja imam ulje nocurka i ne znam dal da ga krenem piti sada vec (za tri dana moram dobiti) i znam da nije + jer mi je pala temperatura jutros, ili da pricekam da dode vjestica? Zna li tko? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• justagirl2201
    17. Prosinac 2019. 11:34

Anaid - Solgar ulje nocurka u kapsulama. Imas u ljekarnama i bio bio...ja sam taj pila zadnja dva ciklusa i stvarno preporucam!!
    Slee cekaj da dode vjestica (ako dode) i onda pocni pit pa sve do pika :)
    Znaci Slee i ti vidis moju rozu sjenicu? 🤣

Breskva
    17. Prosinac 2019. 11:41

Justagirl,vidim i jaaaa... neka porozi na najaceeee🤞🥰
    Slee,pricekaj da dode menga pa kreni s nocurkom,dok ti ne dode crvena,nadamo se 🥰
    Martina,ima li skoka danas?

Slee
    17. Prosinac 2019. 12:50

Breskva, kakva je situacija kod tebe?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

17. Prosinac 2019. 12:58

Hvala cure 🥰

Justagirl, vidi se sjenica. 😀

Ja se osjecam skroz ok, cice su i dalje osjetljive, jedino sam stalno gladna. Pojedem i onda za pol sata opet imam osjecaj ko da nisam satima jela. 

17. Prosinac 2019. 13:11

Nema skoka kod mene. Kod mene je danas pad. Tem na 36.4. Vidit cemo dalje zbivanja ali ja sam out za ovaj ciklus. Odo uzivat u Bozicnom raspolozenju. ❤

Breskva
    17. Prosinac 2019. 13:31

Evo prijavljujem najmanji skok u temp sa jucerasnjih 37.00 danas 37.02 test nisam radila,mislila sam sutra.. opet nisam spavala gledala u plafon kojem sam shvatila da  je vrijeme za krecenje, To mislim da nema veze sa stresom jer sam na godisnjem i stvarno mi lijepo. Pere me neka vrucina, tj stalno mi je toplo... ali mislim da je do vremena jer vani je 15 c  i nije hladno. Eto sva se nekako istrazujem ,a opet neznam sta da mislim..
    Martina,jucer sam skinula istu FF app kao i ti zanima me samo ako znas sta znaci za jucer i danas na temp su mi se pojavili prozirni trokuti koji pokazuju za dole?! Sta bi to bilo?
    Slee,kako stojis ti?

17. Prosinac 2019. 13:46

Breskva

Evo prijavljujem najmanji skok u temp sa jucerasnjih 37.00 danas 37.02 test nisam radila,mislila sam sutra.. opet nisam spavala gledala u plafon kojem sam shvatila da je vrijeme za krecenje, To mislim da nema veze sa stresom jer sam na godisnjem i stvarno mi lijepo. Pere me neka vrucina, tj stalno mi je toplo… ali mislim da je do vremena jer vani je 15 c i nije hladno. Eto sva se nekako istrazujem ,a opet neznam sta da mislim..
    Martina,jucer sam skinula istu FF app kao i ti zanima me samo ako znas sta znaci za jucer i danas na temp su mi se pojavili prozirni trokuti koji pokazuju za dole?! Sta bi to bilo?
    Slee,kako stojis ti?

Da nije temperatura mjerena u isto ili priblizno vrijeme kao i ostale. 

17. Prosinac 2019. 13:47

Breskva

Evo prijavljujem najmanji skok u temp sa jucerasnjih 37.00 danas 37.02 test nisam radila,mislila sam sutra.. opet nisam spavala gledala u plafon kojem sam shvatila da je vrijeme za krecenje, To mislim da nema veze sa stresom jer sam na godisnjem i stvarno mi lijepo. Pere me neka vrucina, tj stalno mi je toplo… ali mislim da je do vremena jer vani je 15 c i nije hladno. Eto sva se nekako istrazujem ,a opet neznam sta da mislim..
    Slee,kako stojis ti?

Kad je kut trokuta prema dolje znaci da je mjerena ranije, a kad je prema gore znaci da je mjerena kasnije.

Breskva
    17. Prosinac 2019. 13:50

Martina,Okeej sad sam tek skuzila da sam sve one temp napisala kad sam skinula app 🤦‍♀️,a zadnje dvije ne,idem ispravljat... hvala 💋
    I ne gubi nadu,i meni je pala pa je bila skocila,tako da ja nebi odmah sve ispisala🤞🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.