Meni muž stalno govori kako imam tople ruke ful i dal cu se razboliti ( inace su hladne ) .... pa mala nadica se pojavila.... nisam dodala progesteron, inace bi mislila da he od njega...
Breskva, ja sam isto strikala zadnjih dana. Nisam mogla uopce spavati. Mislim da te hormaci peru 😁
Evo prijavljujem najmanji skok u temp sa jucerasnjih 37.00 danas 37.02 test nisam radila,mislila sam sutra.. opet nisam spavala gledala u plafon kojem sam shvatila da je vrijeme za krecenje, To mislim da nema veze sa stresom jer sam na godisnjem i stvarno mi lijepo. Pere me neka vrucina, tj stalno mi je toplo… ali mislim da je do vremena jer vani je 15 c i nije hladno. Eto sva se nekako istrazujem ,a opet neznam sta da mislim..
Martina,jucer sam skinula istu FF app kao i ti zanima me samo ako znas sta znaci za jucer i danas na temp su mi se pojavili prozirni trokuti koji pokazuju za dole?! Sta bi to bilo?
Slee,kako stojis ti?
A evo, moja vjestica stize. Pala jutros temperatura i dolje se nesto gadno sprema. Ocekujem je danas sutra jer bas dosta grci
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
RedRobin,joooj nadam se da se nesto dobro sprema u meni 😅 I da ce se to nespavanje isplatit. 🤞
Slee,i ja sam imala neke ko grceve ali ih bas vise ne osjetim tako kao prije par dana. Jedino me ta temp drzi u nadi, si mislila mozda jos koji test ili?
Test cu jedino ako sutra opet poraste. Inace mi se stvarno ne isplati. Idemo dalje!
Tvoja temp izgleda super! Kad si ti planiraa test?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cure imate li iscjetke? Meni je podosta obilan i kremast 🤔 Breskva drzim fige...mislim da je to to! Ovo je magican mjesec ❤
Martina nista nije gotovo dok ne dode M...a sigurna sam da i tempica nije bas 100%...cudni su putevi Gospodnji :) Slee grcevi mogu biti i simptomi T tako da drzim fige da ne dode!!!! Jesi vec radila test??
Jel itko piškio? Dajte neke plusiće, sjenice...ovaj mj je sve moguće 💪😊
Jos jedno pitanjce: kad (ako) sad dobijem M mogu nastavit pit folnu svaki dan bez prekida jel? Tu ne treba bit pauza od uzimanja? Uzimam ju od zadnje M
justagirl ja imam nekako obilniji iscjedak nego inače... ali znala sam imati tako prije M pa se ne ravnam prema tome...
kod mene je još novo da mi je hladno stalno (iako je vani 16c), a to je znalo biti od T... ali opet, neću se loviti za sve to jer mi je još full rano... ako ću imati te simptome za tjedan dana, e onda je sve moguće
Justagirl radila sam test jucer na 10dpo i bio negativan, a danas 11dpo pala temp tako da mislim da je to to!
Ali svima vama drzim fige!!! Kako se ti osjecas?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji