Meni M dosla jucer, ne ocekujem je 24.12. Martina, stavis me na popis? Narucila Lh trakice, i probati cemo loviti prirodno ovaj i mozda drugi ciklus kad mi vec M dolazi bas za praznike… kazu svi opusti se, a sada se jos 100x teze opustiti… :/
Ejjjjj Vuky 🤗. Zao mi je da nije uspilo od prve. Stavim te naravno i drzim 🤞 da uspije od prirodnog. Da kazu opustiti se al eto kak da covjek to napravi. Mislim da bi mi se ne znam kakav klik u glavi trebo desiti da ne mislim na to. Ali polako doc ce sve na svoje mjesto. Ne treba samo dopustiti covjek da mu se zivot svede na to. A ovo sta mi radimo. Boze moj. Pa zato je sve izumljeno da se koristi. 🤭
Nemo, jako visok lh 12dc al bojim se da nije pik…mora biti iste boje ili tamnije od kontrolne crte…sigurna sam da je bilo tad u noci pik (kad si radila zadnji na 12dc?)
Cure, ja sam ok dns…krvarenje kao da je stalo…3.dan je…sise bole, a plus je jos na testu :( ocito mi tijelo jos misli da je trudno….samo neka beta bude 0 sutra da mogu nastaviti dalje….kak ste mi vi???
Kad vadis betu?
A meni se bome skoro pa sveo samo na to... ne znam kako izaci iz tog ... uzas... trenutno moji interesi se vrte samo oko toga kako zatrudniti 😒 Probati cu to malo mjenjati...
Btw. jeste cule za neke masaze koje pomazu zacece? :/ ne mogu se sjetiti naziva... ali mislim da bi i to probala 🤞🏻
Ja ne trebam dobiti 20. 12. i ja bih na popis :)
Meni je gin spominjaa da bih trebala piti progesteron od ovulacije vec. Ili sam ja nju krivo shvatila. U svakom slicaju danas cu je opet pitati kada bude zvala za rezultate.
Ulje nocurka kupljeno, folnu pijem vec mjesec dana. Trakice i ostalo cu ubaciti u sljedecem ciklusu ako u ovom ne budemo imali srece.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Justagirl zao mi je sta ti se to desilo..i ja sam prosli mjesec imala biokemijsku,sve simptome sam imala t i na dan ocekivane sjena na testu a onda krvarenje i to dosta obilno sa puno sluzi.
Uglavnom meni je gin dala duphaston tablete da mi regulira cukluse i pomogne kod zaceca..popila zadnju tabletu prije 4 dana jos nisam dobila,danas 29.dc.jedino mi nije jasno ako netko zna na koji nacin ce mi regulirati ciklus ako mene zeza prva faza,dakle kasnije ovulacije?
Hm. Ja kad sam uzimala progesteron a to je isto onda mi je rekla da ako ne dobim 7 dana nakon zadnje da joj se javim. On se daje kao cuvar trudnoce ako do nje dode ili da se dobije M ako ne dode do trudnoce. Pricekaj jos koji dan pa joj se javi ako ne dode. Ponovi test. I ja imam kasnije Ovulacije. Oko 20DC. To nije znacajno veliki problem ali nije ni bas najbolje. I mislim da na zacece ne bi trebalo imati znacajnog utjecaja.
Nisam test radila uopce ali meni bi tek preksutra bio dan ocekivane po ovulaciji..a pise da se M dobije dva tri dana nakon zadnje tablete..to mi nije jasno,onda bi mi progesteron skratio lutealnu fazu..
A meni se bome skoro pa sveo samo na to… ne znam kako izaci iz tog … uzas… trenutno moji interesi se vrte samo oko toga kako zatrudniti 😒 Probati cu to malo mjenjati…
Btw. jeste cule za neke masaze koje pomazu zacece? :/ ne mogu se sjetiti naziva… ali mislim da bi i to probala 🤞🏻
Znam vjerujem ti. Ponekad se i ja tako osjetim. Malo popricaj sa sobom iznutra i iskreno. Mozda ako treba makni se od svih foruma. Od trakica. Od mjerenja temperature i uzivaj u sebi. Rekla si da se bavis sportom? Posveti se tome maksimalno koliko se posvecujes tome da zatrudnis. Mozda da si das neki cilj. Nesto sto bi te malo preokupiralo od misli. I ja mislim o tom non stop. Valjda ne mislim jedino dok spavam. 🤣
Justagirl zao mi je sta ti se to desilo..i ja sam prosli mjesec imala biokemijsku,sve simptome sam imala t i na dan ocekivane sjena na testu a onda krvarenje i to dosta obilno sa puno sluzi.
Uglavnom meni je gin dala duphaston tablete da mi regulira cukluse i pomogne kod zaceca..popila zadnju tabletu prije 4 dana jos nisam dobila,danas 29.dc.jedino mi nije jasno ako netko zna na koji nacin ce mi regulirati ciklus ako mene zeza prva faza,dakle kasnije ovulacije?
Hm. Ja kad sam uzimala progesteron a to je isto onda mi je rekla da ako ne dobim 7 dana nakon zadnje da joj se javim. On se daje kao cuvar trudnoce ako do nje dode ili da se dobije M ako ne dode do trudnoce. Pricekaj jos koji dan pa joj se javi ako ne dode. Ponovi test. I ja imam kasnije Ovulacije. Oko 20DC. To nije znacajno veliki problem ali nije ni bas najbolje. I mislim da na zacece ne bi trebalo imati znacajnog utjecaja.
Nisam test radila uopce ali meni bi tek preksutra bio dan ocekivane po ovulaciji..a pise da se M dobije dva tri dana nakon zadnje tablete..to mi nije jasno,onda bi mi progesteron skratio lutealnu fazu..
A koliko dana ti je rekla da uzimas Duphaston?
VIII ODBROJAVANJE 2019
Emilijal - 25.11.2019 - .. dana🌱
Martina1982 - 28.11.2019 - 1 dan 🌱
IX odbrojavanje 2019
Mallla - 4.12.2019 - 6 dana🎆
Sanja0508 - 9.12.2019 - 12 dana🎆
Marinalin - 9.12.2019 - 12 dana🎆
Tera_ - 13.12.2019 - 16 dana🎆
AnKol - 15.12.2019 - 18 dan🎆
Zvjezdica37 - 15.12.2019 - 18 dan🎆
Tommyfame - 16.12.2019 - 19 dana🎆
Suncica - 16.12.2019 - 19 dana🎆
Larisa04 - 18.12.2019 - 21 dan🎆
Breskva - 19.12.2019 - 22 dana 🎆
Slee - 20.12.2019 - 23 dana🎆
Hope2804 - 22.12.2019 - 25 dana🎆
Crnerupe - 23.12.2019 - 26 dan🎆
Vuky - 24.12.2019 - 27 dana🎆
Nova19 - 25.12.2019 - 28 dana 🎆
Pila sam ga od 16-25 dc,pik sam imala 18 dc,mozda onda samo trebam cekati jos da dodje M za par dana
Pila sam ga od 16-25 dc,pik sam imala 18 dc,mozda onda samo trebam cekati jos da dodje M za par dana
Da. 👍 a mozda i ne dode 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji