Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    27. Studeni 2019. 09:21

Nemo, jako visok lh 12dc al bojim se da nije pik...mora biti iste boje ili tamnije od kontrolne crte...sigurna sam da je bilo tad u noci pik (kad si radila zadnji na 12dc?)
    Cure, ja sam ok dns...krvarenje kao da je stalo...3.dan je...sise bole, a plus je jos na testu :( ocito mi tijelo jos misli da je trudno....samo neka beta bude 0 sutra da mogu nastaviti dalje....kak ste mi vi???

• justagirl2201
    27. Studeni 2019. 09:23

Alisa vjerovatno ce ti izregulirati tako da ti se skrati prva faza...ja isto imam kasne O zadnja 2 mjeseca (prosla 20dc, prije toga 23dc)

27. Studeni 2019. 09:32

Martina1982

Nemo

Pozdrav, sta mislite jel bio pik 12 dan c
    https://ibb.co/RQHmGC5

Moje iskreno misljenje. Tesko mi je reci da ili ne zato sto 12DC jest ona krenula tamniti. I da 13DC je svijetla ali po meni taj 12DC nije pravi pik. Ne znam kada si uradila trakicu. Mozda je bio pravi pik izmedu 12 i 13DC ali ga nisi ulovila jer je bio npr.u noci. Ako imas trakica i dalje ja bi ti preporucila da nastavis ih piskiti. Da li mjeris temperaturu? Kada su ti inace O?

Inace su 14 dan c. I bude mi bas tamna crtica,ovaj mj nije nesto,pa me zbunilo.a tem mi je sada porasla danas mi je 17 dc i 36,7 je tem.tako da nemam više sta mjeriti 

27. Studeni 2019. 09:33

justagirl2201

Nemo, jako visok lh 12dc al bojim se da nije pik…mora biti iste boje ili tamnije od kontrolne crte…sigurna sam da je bilo tad u noci pik (kad si radila zadnji na 12dc?)
    Cure, ja sam ok dns…krvarenje kao da je stalo…3.dan je…sise bole, a plus je jos na testu :( ocito mi tijelo jos misli da je trudno….samo neka beta bude 0 sutra da mogu nastaviti dalje….kak ste mi vi???

Radila sam 12 dan zadnji oko 19,a i ja mislim da nije bio pik,nema veze slj mj.ponovo

• justagirl2201
    27. Studeni 2019. 10:19

Nemo ne mora znacit da pik nije bio...mozda ga samo nisi ulovila...ja mislim da je bio u noci s 12.og na 13.dc...jeste pokrili? 🤞

27. Studeni 2019. 10:29

justagirl2201

Nemo ne mora znacit da pik nije bio…mozda ga samo nisi ulovila…ja mislim da je bio u noci s 12.og na 13.dc…jeste pokrili? 🤞

Da i ja si mislim tak nekak da je bio. Ak ste pokrili uvijek ima sanse 😉

27. Studeni 2019. 10:31

Kod mene i dalje 36.7 tempica. Od jutra grcevi. Imala sam i smedi iscjedak. Test negativan 12DPO je. Tako da moja crvena dolazi. Ajd neka i to na vrijeme bez medikamenata. 🙏 

vuky
    27. Studeni 2019. 10:39

Meni M dosla jucer, ne ocekujem je 24.12.  Martina, stavis me na popis? Narucila Lh trakice, i probati cemo loviti prirodno ovaj i mozda drugi ciklus kad mi vec M dolazi bas za praznike... kazu svi opusti se, a sada se jos 100x teze opustiti... :/ 

27. Studeni 2019. 10:43

Alisa

Justagirl zao mi je sta ti se to desilo..i ja sam prosli mjesec imala biokemijsku,sve simptome sam imala t i na dan ocekivane sjena na testu a onda krvarenje i to dosta obilno sa puno sluzi.
    Uglavnom meni je gin dala duphaston tablete da mi regulira cukluse i pomogne kod zaceca..popila zadnju tabletu prije 4 dana jos nisam dobila,danas 29.dc.jedino mi nije jasno ako netko zna na koji nacin ce mi regulirati ciklus ako mene zeza prva faza,dakle kasnije ovulacije?

Hm. Ja kad sam uzimala progesteron a to je isto onda mi je rekla da ako ne dobim 7 dana nakon zadnje da joj se javim. On se daje kao cuvar trudnoce ako do nje dode ili da se dobije M ako ne dode do trudnoce. Pricekaj jos koji dan pa joj se javi ako ne dode. Ponovi test. I ja imam kasnije Ovulacije. Oko 20DC. To nije znacajno veliki problem ali nije ni bas najbolje. I mislim da na zacece ne bi trebalo imati znacajnog utjecaja.

Bebs
    27. Studeni 2019. 10:44

Nemo

Pozdrav, sta mislite jel bio pik 12 dan c
    https://ibb.co/RQHmGC5

Tako je i meni bilo dan prije smo imali odnos, a taj dan se nesto posvadjali i ja reko ima vremena kao to je jos svjetlo i od sutra svjetlija trakica i eto me trudna 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.