Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Studeni 2019. 22:39

Marinalin

https://ibb.co/NsKn1cr
    pa sta nije ovo skoro pa Pik….
    tokom noci je sigurno potamnilo jos jer sljedeci dan je vec svjetlija crtica bila🙈

Moje misljenje je da ce onaj pravi Pik kroz koji sat sto znaci da ces do prekosutra ujutro negdje ovulirati pa eto okvirno da znas da se bacis u akciju da pokrijes jos veceras,prekosutra ujutro i jos koji dan nakon ovulacije i sretno 🤞🏻🙈

26. Studeni 2019. 22:41

Arwen87

Cure zanima me da li je koja od vas koristila sok od cikle da si podeblja endometrij?
    I ako da,kad ste ga poceli koristiti?
    Ne znam da li je prerano da pocnem piti po casu soka ,a danas mi je 6 dan ciklusa🤷

Ja osobno nisam nikada pila sok od cikle jer ju tamanim ko luda i ovako,obozavam je kao povrce pa mozda nikada nisam imala problema sa debljinom endometrija na pregledima uvijek je bilo ok zadebljanje obzirom na dan ciklusa,a nisam ni znala da to pomaze kod toga,ali dobro je znati 😀🙈

Mallla
    26. Studeni 2019. 22:43

Marinalin

Mallla

Ma ovo su ti sve pikovi 😉 gle laže teorija da crte moraju biti jednake ili testna tamnija, a kod tebe je prva jednaka, druga tamnija, teća uvelike tamnija, bar tako na slici izgleda.

hahahha ajde hvala vam uglavnom ove dane je O onda 😂😂😂

E smotana sam umjesto l je trebalo bit k. Znači teorija ne laže već kaže.... Sorry na mojim greškama. Od porasta LH trakice 36 do 48h je O a od najviše razine LH tj. Od pika a to bi bila druga slika bar mislim 12h otprilike. Al tu je puno individualnih razlika. Točno utvrditi kada je bila O može se samo kombinacijom metoda praćenja. 

url=https://lilypie.com]

Arwen87
    26. Studeni 2019. 22:51

crnerupe

Arwen87

Cure zanima me da li je koja od vas koristila sok od cikle da si podeblja endometrij?
    I ako da,kad ste ga poceli koristiti?
    Ne znam da li je prerano da pocnem piti po casu soka ,a danas mi je 6 dan ciklusa🤷

Ja osobno nisam nikada pila sok od cikle jer ju tamanim ko luda i ovako,obozavam je kao povrce pa mozda nikada nisam imala problema sa debljinom endometrija na pregledima uvijek je bilo ok zadebljanje obzirom na dan ciklusa,a nisam ni znala da to pomaze kod toga,ali dobro je znati 😀🙈

Pa evo,procitala sam na mpo forumu da su je cure koristile da si podebljaju endometrij prije transfera,nju i svjezi ananas!
    Ja pijem nocurak jer mi je on prosli mjesec bio super za sluz i folnu,pa sam uzela par boca Biotta soka od cikle pa cu i to pokusati koristiti u slucaju da dodje do oplodnje,da i endometrij bude dobar!
    Ali ne znam kad da ga pocnem koristiti,iako me ionako strah da ce mi biti uzasan,ali evo i to cu probati!
    I da, narucili smo si i onaj lubrikant Pree seed pa cemo vidjeti hoce li ista od toga koristiti ili ne!

Mallla
    26. Studeni 2019. 22:54

Arwen znam curu što je pila ciklu pred transfer i taj ciklus je bio dobitni. Jedan mjesec sam ja u vremenu pd O d M jela ciklu(volim je) i na pregledu pred M je endometrij bio 12mm a kad je M došla bila je jarko crvena. Mislim da je tome doprinjela cikla. Ona ne može naškoditi. 

url=https://lilypie.com]

Breskva
    26. Studeni 2019. 23:01

Znaci sutra sve po ciklu 😂😅

Arwen87
    26. Studeni 2019. 23:15

Nemam ni ja nista protiv salate,iako mislim da ce mi sok biti bljak,ali evo, probat cu!
    I ja sam citala iskustva cura koje su si jako zadebljale endometrij koristeci sok i ananas,tako da isto mislim da ne moze skoditi!
    Sacekat cu 10 dc,i onda krenuti po jednu casu dnevno,jer je to koncentrat i nastaviti tako do kraja ciklusa,a i nocurak cu do ovulacije pojacati sa jedne tablete na dvije!
    Mozda se onda napokon nesto dogodi!

Slee
    26. Studeni 2019. 23:18

Uh, znaci sutra mi ne gine shoping.

Trakice, cikla, nocurak.
    Jos nesto nekome pada na pamet? Kad je bal! Moram skupit sve 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

26. Studeni 2019. 23:31

Hvala cure za savjete.
    Ali uostalom i nije tolko bitno da bas znamo kad je tocno u minutu O?
    jer ionako citam po netu da je cak i bolje odnos imat prije O dan dva.

26. Studeni 2019. 23:32

Slee

Uh, znaci sutra mi ne gine shoping.

Trakice, cikla, nocurak.
    Jos nesto nekome pada na pamet? Kad je bal! Moram skupit sve 😂

Kapsule konopljike su ti kao i nocurak.
    Caj vrkute.
     Inofolic prah uzimam jos vrecicu dnevno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.