Breskva, a bas bezveze! Je mozes mozda privatno ili neku drugu ginicku? Mene je moja cim sam rekla da radimo na bebi poslala na sve moguce pretrage.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Breskva zao mi je aliii mislim da ce do 1.og mjeseca biti plusić pa joj onda lijepo dođi ❤ bas sam pozitivna ovaj mjesec za sve vas....bit ce plusica za ispod bora 🤞😊
Breskva zao mi je aliii mislim da ce do 1.og mjeseca biti plusić pa joj onda lijepo dođi ❤ bas sam pozitivna ovaj mjesec za sve vas….bit ce plusica za ispod bora 🤞😊
Sjecas se kad sam ti napisala da beta moze pasti i ponovno skociti drugi ili treci dan? Posto tebi crtica tamni,mozda si ti u tako malom postotku a ja cu i dalje vjerovati da jesi i zacoprati da ce sve biti ok 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻😂
Meni 6DC i imam onaj iscjedak rastezljivi ko bjelanjak i nervozna sam si sva. Nijedan dan u mjesecu da sam skroz suha 😂😂😂
Ma htjela sam promjenit jos odavno,ali nitko ne prima nove pacijente,jer naravo nemam nikavu vezu da me netko ugura kod nekog,tako to ide 🤷♀️
jbg vidit cu to u 1 mj na sta ce me slat di i kako pa cu vidit dali cu biti zadovoljna.
Slee dobrodosla i jos brze zatrudnila ❤️💋
Justagirl,kazu da nakon biokemijske jos brze zatrudnis bas neki dan citala neke clanke u vezi toga. Tako da umjesto zvjezde na boru stavit ces test sa velikim ➕
Martina, kako je? Ima li nade 🤞❤️
Ma htjela sampromjenit jos odavno,ali nitko ne prima nove pacijente,jer naravo nemam nikavu vezu da me netko ugura kod nekog,tako to ide 🤷♀️
jbg vidit cu to u 1 mj na sta ce me slat di i kako pa cu vidit dali cu biti zadovoljna.
Slee dobrodosla i jos brze zatrudnila ❤️💋
Justagirl,kazu da nakon biokemijske jos brze zatrudnis bas neki dan citala neke clanke u vezi toga. Tako da umjesto zvjezde na boru stavit ces test sa velikim ➕
Martina, kako je? Ima li nade 🤞❤️
Evo bas htjela pisati je gospoda dosla pravo. Tako da sam ja out. Sad odmaram ovaj ciklus. Mjerim sam tempicu. Akcijamo kak nam se da. Najbolje ti je tako ako si vec kod nje duze. Znas oni ti bas nisu nes azurni i zabrinuti oko nas koji planiramo trudnocu. Tek tam kad zagusti i dignes glas onda se pokrenu.
Crnerupe to bi stvarno bilo čudo!! Nikad ne znas hihi...hvala ti na pozitivi!! ❤ i ovo za iscjedak BLAGO TI SE...budi sretna...ja ga lovim da ga vidim i nikad nije onak kak treba bit...osim proslog mjeseca zbog nocurka al nije ni tad bilo nest jako tak da svaki iscjedak bez boje i mirisa je dobar znak!! Povoljan okolis i brz put spermića do odredišta 🤞🤞
Martina kako si tiii? Vjestica jos nije dosla? Znas da nije gotovo dok crvena ne dode...javljaj nam se...imas li bilooo kakve simptome?? I meni je test bio pozitivan tek 14 dpo a prije toga one blageeee sjene tak daaa 🤞🤞🤞
VIII ODBROJAVANJE 2019
Emilijal - 25.11.2019 - .. dana🌱
IX odbrojavanje 2019
Mallla - 4.12.2019 - 6 dana🎆
Sanja0508 - 9.12.2019 - 12 dana🎆
Marinalin - 9.12.2019 - 12 dana🎆
Tera_ - 13.12.2019 - 16 dana🎆
AnKol - 15.12.2019 - 18 dan🎆
Zvjezdica37 - 15.12.2019 - 18 dan🎆
Tommyfame - 16.12.2019 - 19 dana🎆
Suncica - 16.12.2019 - 19 dana🎆
Larisa04 - 18.12.2019 - 21 dan🎆
Breskva - 19.12.2019 - 22 dana 🎆
Slee - 20.12.2019 - 23 dana🎆
Hope2804 - 22.12.2019 - 25 dana🎆
Crnerupe - 23.12.2019 - 26 dan🎆
Vuky - 24.12.2019 - 27 dana🎆
Nova19 - 25.12.2019 - 28 dana 🎆
Martina1982 - 28.12.2019 - 31 dan🎆
A sad sam vidjela za crvenu tek 😡😡😡 zao mi je...ali za par dana ce i ona otic i onda ide lov na pik!! Jel ti bas jako ide? I jesi sigurna da je crvena obzirom da ti je 12dpo ak se ne varam??
Crnerupe to bi stvarno bilo čudo!! Nikad ne znas hihi…hvala ti na pozitivi!! ❤ i ovo za iscjedak BLAGO TI SE…budi sretna…ja ga lovim da ga vidim i nikad nije onak kak treba bit…osim proslog mjeseca zbog nocurka al nije ni tad bilo nest jako tak da svaki iscjedak bez boje i mirisa je dobar znak!! Povoljan okolis i brz put spermića do odredišta 🤞🤞
Martina kako si tiii? Vjestica jos nije dosla? Znas da nije gotovo dok crvena ne dode…javljaj nam se…imas li bilooo kakve simptome?? I meni je test bio pozitivan tek 14 dpo a prije toga one blageeee sjene tak daaa 🤞🤞🤞
Ma ja sam vjeciti optimist za druge,al za sebe samu pesimist do bola 😂😂😂 ma cudi me to na 6DC,a O se vrti oko 18DC pa mi je to cudno malo 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji