Dobro nam dosla RedRobin i jos brze o'sla! ❤ ja cekam kraj M pa krece lov na pik...drzim 🤞 svimaa!
Red Robin dobro dosla.
Justagirl, sutra vadis opet betu ako sam dobro pohvatala?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav, sta mislite jel bio pik 12 dan c
https://ibb.co/RQHmGC5
Tako je i meni bilo dan prije smo imali odnos, a taj dan se nesto posvadjali i ja reko ima vremena kao to je jos svjetlo i od sutra svjetlija trakica i eto me trudna 🙈
Haha,super 😀😊
Tako je i meni bilo dan prije smo imali odnos, a taj dan se nesto posvadjali i ja reko ima vremena kao to je jos svjetlo i od sutra svjetlija trakica i eto me trudna 🙈
Imala si odnos prije tamne crtice samo i ostala trudna?
Bas tako, svaki dan prije te crtice, taj dan ne zbog svadje i sutra opet ne jer smo kao fulali pik i bila sam sva zivcana zbog toga, tek pred kraj ciklusa ali tad sam vec trudna bila, tako da je upalilo koji dan prije pika i LH trakica mi do kraja ciklusa nije skroz posvjetlila, podsjetite me kak da ucitam sliku pa mogu stavit kakva je bila LH trakica tih dana i kakva je bila na 14 DPO 😁😁
Ajde na ibb.com pa tamo ucitaj,pa kopiraj i zaljepi ovdje
Imala si odnos prije tamne crtice samo i ostala trudna?
Bas tako, svaki dan prije te crtice, taj dan ne zbog svadje i sutra opet ne jer smo kao fulali pik i bila sam sva zivcana zbog toga, tek pred kraj ciklusa ali tad sam vec trudna bila, tako da je upalilo koji dan prije pika i LH trakica mi do kraja ciklusa nije skroz posvjetlila, podsjetite me kak da ucitam sliku pa mogu stavit kakva je bila LH trakica tih dana i kakva je bila na 14 DPO 😁😁
Ajde na ibb.com pa tamo ucitaj,pa kopiraj i zaljepi ovdje
Krivo mi mob upisa..sada vidim znaci ibb.co upload,eto tu
Pozdrav cure,evo mene s pregleda ako to mogu tako nazvat. Danas mi je 6 dc,menga doslovno 3 kapljice cijeli dan, legla na stolicu i kaze ona vidim tragove menge nemozemo radit nista, vidimo se u 1 mj. E jbg sad...🤔
Kazem ja njoj da radim na bebi i kazem sta pijem i ona kaze samo nastavi pa cemo vidit kako dalje. Sve nesto na brzinu i bezveze. Imam osjecaj da me cak nije ni dozivjela. A ma... ima da joj dodem trudna u 1 mjesecu u inat 😂😂
Pozdrav svima! Muž i ja smo 4 mjeseca u akciji, zasad bezuspješno. Kupila sam trakice po prvi put i preksutra planiram krenuti pratiti dolazak pika. M se ne očekuje 17.12. :D
Držim nam svima fige :D
Dobro dosla. Nek ulovis pik pa nek se onda i jos nes ulovi 🤭🤞
Pozdrav cure,evo mene s pregleda ako to mogu tako nazvat. Danas mi je 6 dc,menga doslovno 3 kapljice cijeli dan, legla na stolicu i kaze ona vidim tragove menge nemozemo radit nista, vidimo se u 1 mj. E jbg sad…🤔
Kazem ja njoj da radim na bebi i kazem sta pijem i ona kaze samo nastavi pa cemo vidit kako dalje. Sve nesto na brzinu i bezveze. Imam osjecaj da me cak nije ni dozivjela. A ma… ima da joj dodem trudna u 1 mjesecu u inat 😂😂
A steta...E pa bas tako. Sam se ti njoj zainati lijepo 💪. Pa nek si onda ona misli 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji