Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    27. Studeni 2019. 14:09

Dobro nam dosla RedRobin i jos brze o'sla! ❤ ja cekam kraj M pa krece lov na pik...drzim 🤞 svimaa! 

Slee
    27. Studeni 2019. 14:38

Red Robin dobro dosla.
    Justagirl, sutra vadis opet betu ako sam dobro pohvatala?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

27. Studeni 2019. 15:30

Bebs

Nemo

Pozdrav, sta mislite jel bio pik 12 dan c
    https://ibb.co/RQHmGC5

Tako je i meni bilo dan prije smo imali odnos, a taj dan se nesto posvadjali i ja reko ima vremena kao to je jos svjetlo i od sutra svjetlija trakica i eto me trudna 🙈

Haha,super 😀😊

27. Studeni 2019. 15:32

Bebs

Marinalin

Bebs

Nemo

Tako je i meni bilo dan prije smo imali odnos, a taj dan se nesto posvadjali i ja reko ima vremena kao to je jos svjetlo i od sutra svjetlija trakica i eto me trudna 🙈

Imala si odnos prije tamne crtice samo i ostala trudna?

Bas tako, svaki dan prije te crtice, taj dan ne zbog svadje i sutra opet ne jer smo kao fulali pik i bila sam sva zivcana zbog toga, tek pred kraj ciklusa ali tad sam vec trudna bila, tako da je upalilo koji dan prije pika i LH trakica mi do kraja ciklusa nije skroz posvjetlila, podsjetite me kak da ucitam sliku pa mogu stavit kakva je bila LH trakica tih dana i kakva je bila na 14 DPO 😁😁

Ajde na ibb.com pa tamo ucitaj,pa kopiraj i zaljepi ovdje

27. Studeni 2019. 15:41

Nemo

Bebs

Marinalin

Bebs

Nemo

Imala si odnos prije tamne crtice samo i ostala trudna?

Bas tako, svaki dan prije te crtice, taj dan ne zbog svadje i sutra opet ne jer smo kao fulali pik i bila sam sva zivcana zbog toga, tek pred kraj ciklusa ali tad sam vec trudna bila, tako da je upalilo koji dan prije pika i LH trakica mi do kraja ciklusa nije skroz posvjetlila, podsjetite me kak da ucitam sliku pa mogu stavit kakva je bila LH trakica tih dana i kakva je bila na 14 DPO 😁😁

Ajde na ibb.com pa tamo ucitaj,pa kopiraj i zaljepi ovdje

Krivo mi mob upisa..sada vidim znaci ibb.co upload,eto tu 

• justagirl2201
    27. Studeni 2019. 15:43

Da...sutra vadim betu pa cemo vidit sta dalje...

27. Studeni 2019. 17:01

justagirl2201

Da…sutra vadim betu pa cemo vidit sta dalje…

👍

Breskva
    27. Studeni 2019. 17:02

Pozdrav cure,evo mene s pregleda ako to mogu tako nazvat. Danas mi je 6 dc,menga doslovno 3 kapljice cijeli dan, legla na stolicu i kaze ona vidim tragove menge nemozemo radit nista, vidimo se u 1 mj. E jbg sad...🤔
    Kazem ja njoj da radim na bebi i kazem sta pijem i ona kaze samo nastavi pa cemo vidit kako dalje. Sve nesto na brzinu i bezveze. Imam osjecaj da me cak nije ni dozivjela. A ma... ima da joj dodem trudna u 1 mjesecu u inat 😂😂

27. Studeni 2019. 17:02

RedRobin

Pozdrav svima! Muž i ja smo 4 mjeseca u akciji, zasad bezuspješno. Kupila sam trakice po prvi put i preksutra planiram krenuti pratiti dolazak pika. M se ne očekuje 17.12. :D
    Držim nam svima fige :D

Dobro dosla. Nek ulovis pik pa nek se onda i jos nes ulovi 🤭🤞

27. Studeni 2019. 17:04

Breskva

Pozdrav cure,evo mene s pregleda ako to mogu tako nazvat. Danas mi je 6 dc,menga doslovno 3 kapljice cijeli dan, legla na stolicu i kaze ona vidim tragove menge nemozemo radit nista, vidimo se u 1 mj. E jbg sad…🤔
    Kazem ja njoj da radim na bebi i kazem sta pijem i ona kaze samo nastavi pa cemo vidit kako dalje. Sve nesto na brzinu i bezveze. Imam osjecaj da me cak nije ni dozivjela. A ma… ima da joj dodem trudna u 1 mjesecu u inat 😂😂

A steta...E pa bas tako. Sam se ti njoj zainati lijepo 💪. Pa nek si onda ona misli 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.