Breskva a zasto se ne pije nakon O? Postoji li razlog?
Crnerupe bome dosta kasna O, ja ne znam tocno kada je, mene zna boliti i do par dana u sredini ciklusa. Znam da ovuliram, ali me muci taj glupi niski progesteron jer bi to znacilo da nije kvalitetna.
Sutra mi dolaze rezultati drugih hormona pa drzite fige
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja sam prosli ciklus pila Solgar noćurak u kapsulama i pila sam negdje od 3.dana menge do pika. Pila sam 3 kapsule dnevno uz ili nakon jela. Vidna je promjena bila u sluzi i ispuhala sam se i vjerujem da je to pomoglo zacecu zbog sluzi jer je spermic uspio doci do jajne stanice. Sad kad prode ovo sve...pit cu nocurak i folnu...nocurak do pika a folnu cjeli mjesec pa kud puklo :D
Cisto informativno, znam da je biokemijska i sad je zapravo najbolji scenarij da beta u cetvrtak bude 0 i da je to otislo bez posljedica...i da uzv bude ok! Ali moze li beta narast ak padne??? Ja sam citala da ne...cim pocne padat, to je gotovo, al cisto info je li netko cuo ili imao iskustva sa suprotnim scenarijem 🤔
I jos nesto...meni je O bila na 20dc - tako da se ocito moze desit i nama kasnoovulašima, ja sam uvijek nekak mislila da je teze ak je O kasno sto je glupo jer dok god ovuliras, mozes zatrudnit, neovisno kad je...samo ja imam manje sansi u jednoj godini ak mi je ciklus 40 dana umjesto 28
Eto nemam pojma zasto se ne pije nakon O.
Ja sam se odlucila iskljucivo piti da mi poveca sluz za vrijeme O , imam ju ali ne toliko koliko bi trebalo pa eto ovo je prvi ciklus da pijem pa cemo vidjet ako je bilo sta od koristi. Mozda cure znaju zasto se ne pije poslije?!
Jer nocurak navodno nije dobar za plod pa se ne preporuca u ranoj trudnoci...vec samo do O...tak sam ja negdje procitala
Ja imam sluzi, ali kako koji mjesec. Kupit cu sutra pa nek se nadje. Nece skoditi
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja citala na netu davno da je ulje nocurka jak abortiv jer stvara u maternici kontrakcije.
tako isto i macin caj koji se pije samo do O.
Ja pijem folacin, pise uz jelo, a ja popijem onako, kako se sjetim 😂
Sutra idem i po tu nocurku pa kud puklo. Nece sigurno nista uciniti za ovaj ciklus jer sam vec 6dc, ali tko zna.
Btw je koristi koja od vas neku aplikaciju za pracenje ciklusa? Je to valja sta?
Fertility Friend, (on je super sta se tice temperature i grafov) Moj kalendar, Premom ( taj mi je super jer mozes uslikati trakice pa ti sam veli jel pik ili ne.) E i btw. Ne znak koliko su u Hrvatskoj ali u Njemackoj su one iz DM ili Mullera oko 20 eura (150kn) a mislim da su tak nekak i u Hrvatskoj. I dobro nam dosla 👍😁
Martina i ja sam imala mlijecno bijeli iscjedak i na 11dpo neg.test ak se dobro sjecam 🤔 taaak daaa drzim 🤞🤞
Otpisala sam ovaj ciklus ja vec ali uraditi cu jos testica jer ih imam 🤭🤭🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji