Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    26. Studeni 2019. 19:41

Ee daaa cure, ono sto je SIGURNO pogodovalo začeću je noćurak. To tvrdim 100% !! Prvi mjesec koristenja i zatrudnila!! Sad cu nastavit s njim i folnom i nadat se plusiću bez M....nema odustajanja!!

26. Studeni 2019. 19:51

justagirl2201

Ee daaa cure, ono sto je SIGURNO pogodovalo začeću je noćurak. To tvrdim 100% !! Prvi mjesec koristenja i zatrudnila!! Sad cu nastavit s njim i folnom i nadat se plusiću bez M….nema odustajanja!!

Ej,ZAO mi je sto sam procitala sto jesam jer sam stvarno mislila da ce biti sve ok,mada ne mora znaciti,mozda opet skoci,ne odustajem od te pomisli dok beta nije 0🙈 ja sam bila u dm-u danas i kupila ulje nocurka..e sad pise da se uzima dva puta dnevno,ali me zanima vi koje to koristite,uzimate ga nakon jela ili? Ja sam ga uzela prvenstveno da malo smanji PMS,te grceve i sve to jer sam citala da pomaze u tome,a ako pomogne i u svemu drugome super pa ako mi koja moze objasniti bila bi jako zahvalna! Just drzi nam se,sve ce biti dobro! 😘

26. Studeni 2019. 19:52

justagirl2201

Ee daaa cure, ono sto je SIGURNO pogodovalo začeću je noćurak. To tvrdim 100% !! Prvi mjesec koristenja i zatrudnila!! Sad cu nastavit s njim i folnom i nadat se plusiću bez M….nema odustajanja!!

E pa i konopljika ce onda meni mozda pomoc jer kazu da nocurak i konopljika jednako utjecu na zacece.
    daj boze 💪👌

Slee
    26. Studeni 2019. 20:14

Koje ulje nocurke koristite? Je dobro to iz dm-a?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

26. Studeni 2019. 20:19

Slee

Koje ulje nocurke koristite? Je dobro to iz dm-a?

Ja tek kupila pa se raspitujem koliko dnevno i jel nakon jela ili dok se jede 🤣 meni ne prvenstveno za ublazavanje PMS-a jer sam citala da masovno hvale za te simptome a ako pomogne i za T jednog dana,Bogu hvala 😀 i onda me zanima jel se smiju nocurak i folacin istodobno piti ili samo jedno ili drugo? To sam zaboravila odmah pitati😂

Slee
    26. Studeni 2019. 20:26

Ja pijem folacin, pise uz jelo, a ja popijem onako, kako se sjetim 😂
    Sutra idem i po tu nocurku pa kud puklo. Nece sigurno nista uciniti za ovaj ciklus jer sam vec 6dc, ali tko zna. 

Btw je koristi koja od vas neku aplikaciju za pracenje ciklusa? Je to valja sta?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Breskva
    26. Studeni 2019. 20:26

Crnerupe,ja sam isto uzela u dmu ulje nocurka
    I evo pijem ga vec 5 dana. Osjecam se ispuhanije to je super.
    okus je odvratan, doslovno ko da jedes ulje 😂 
    Ja ga ujutro iskonbiniram sa maticnom mljeci pomjesam ih zajedno sa malo vode i popim, mjerica maticne i jedna cajna zlica nocurka.
    I ponovo predvecer samo natocim nocurak na malu zlicu i progutam i to je to. 
    Sutra bi mi trebao biti zadnji dan menge,danas je evo smedarenje i krecemo lagano u lov na pik, sutra cemo vidit sta kaze ginic.... ko zna mozda ce ovo biti nas mjesec.❤️➕🤞 nadam se...
    Cure ima li simptoma?  Kako ste vi?

26. Studeni 2019. 20:37

Breskva

Crnerupe,ja sam isto uzela u dmu ulje nocurka
    I evo pijem ga vec 5 dana. Osjecam se ispuhanije to je super.
    okus je odvratan, doslovno ko da jedes ulje 😂
    Ja ga ujutro iskonbiniram sa maticnom mljeci pomjesam ih zajedno sa malo vode i popim, mjerica maticne i jedna cajna zlica nocurka.
    I ponovo predvecer samo natocim nocurak na malu zlicu i progutam i to je to.
    Sutra bi mi trebao biti zadnji dan menge,danas je evo smedarenje i krecemo lagano u lov na pik, sutra cemo vidit sta kaze ginic…. ko zna mozda ce ovo biti nas mjesec.❤️➕🤞 nadam se…
    Cure ima li simptoma? Kako ste vi?

E a to pijem od M do O ili svaki dan mogu? 😂😂

26. Studeni 2019. 20:39

Slee

Ja pijem folacin, pise uz jelo, a ja popijem onako, kako se sjetim 😂
    Sutra idem i po tu nocurku pa kud puklo. Nece sigurno nista uciniti za ovaj ciklus jer sam vec 6dc, ali tko zna.

Btw je koristi koja od vas neku aplikaciju za pracenje ciklusa? Je to valja sta?

Ah ja folacin kao stalnu terapiju moram uzimati pa me zato i zanimalo jel smijem to dvoje zajedno..a moze pomoci ako ti je O kasno..meni je recimo danas 5DC a  O mi se vrti oko 18DC pa mozda bude il nesto,al kazem ja to cisto radi bolova i PMS-a uzela jer sam se zamrzila ovaj zadnji ciklus,a mislim da me zamrzilo i 90% ljudi oko mene😂😂😂 navodno pomaze pa cu vidjet,a sluzi i tako imam na bacanje svaki mjesec a ako bude jos vise morat cu nosit uloske 30 dana mjesecno😂😂

Breskva
    26. Studeni 2019. 20:40

Da od M do O.
    Ja sam mislila kad ulovim pik da tu stanem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.